Slovenija
4914 ogledov

Pritožba glede referenduma: Nepravilnosti so vplivale na rezultat

Komentarjev 55
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 19:50 02.december 2025.

Po referendumu se je izkazalo kar sem trdil: paliativa ni na nivoju!

• Ender3 20:49 02.december 2025.

In nikoli ne bo...Paliativa je odgovor neučinkovito in neuspešno medicinsko stroko..Izšolani so tako, da tega nikoli ne priznavajo..

• usagichan 18:52 02.december 2025.

Resnično! Najbolj umazan rezultat referenduma do sedaj. Zdravniki so sabotirali ker stavkajo za še višje plače, janšisti so se prešteli, cerkev se je hinavsko opirala na svetost življenja. Vsi so pa na debelo lagali.

• Ender3 20:45 02.december 2025.

Od vsega začetka zelo umazana igra akterjev Proti..

• rd2dmk2 17:33 02.december 2025.

dejte mal raziskat novice - iz neznanega razloga zapelja ne levo stran ceste . no dejte. sam da ne boste šli potempo štrik, ko bodo rezultati v stilu - iz hude želje po smrti je zapeljal pred kamion in namesto ...prikaži več sebe ubil šoferja kamiona.

• Idioti 21:19 02.december 2025.

Tole ni hipotetika ampak se je resnično zgodilo in vsi veste kdo je to naredil na AC pred 25 leti .

• munja 21:44 02.december 2025.

vsi ne vemo, kaj se je zgodilo pred 25. leti??!!

ADImavasrad 10:42 03.december 2025.

Rd, res so bili samomori na ta način, ni pa to edini razlog,da nekdo med vožnjo zapelje vstran. Ljudem lahko rata tudi slabo, mal ga herc rukne. Mojega bivsega frenda je ruknil. Pa je bil mlad. Pripeljal se je domov, ...prikaži več stopil iz avta in se zrušil. Zakaj mislis, da se to ne bi moglo zgoditi med vožnjo?

• rd2dmk2 11:04 03.december 2025.

ohhhh adi.... kaj res berem to kar pišeš. torej vse nesreče na cestah so samomori. ja no eni tud zapeljejo na drugo stran, ker jim čik pade iz ust na mednožje. pa spet enmu prleti osa v uho, pa se ...prikaži več najde primer, ko sexa ( ni ravno daleč nazaj bil tukaj objavljen članek o tej situaciji) pa mu se mal zamegli pred očmi. pa... je en pa dobi med vožnjo sms- da ima neozdravljivega raka- pa zavije na levo... da bo. reševalci pa ko pospravljajo ostanke berejo na telefonu- sorry pomota vse ok, zamešali.

ADImavasrad 11:06 03.december 2025.

Predvsem slabo bereš. Daj se enkrat. Zlasti prvi stavek.

• rd2dmk2 11:21 03.december 2025.

jest dobr berem...sam če bi še ti. saj je tud mene (skor ) fršlok, ko mi je šlepar zapeljal na mojo stran. k sreči mi je ratal obvit, samo čez slab kilometer sem pa lahko samo s ceste zapeljal, ker ...prikaži več ... ni šlo več.. ampak jest vem da niso vse nesreče samomori- so pa tut taki primeri. je jih nekaj. nekaj. 5% .. en gor al dol.

ADImavasrad 11:52 03.december 2025.

Seveda niso. To sem tudi napisal. Nekaj je res tega, so pa tudi zdravstveni razlogi. Kot pri onem mojem frendu. Ali pa zgolj nepazljivost.

ADImavasrad 00:58 03.december 2025.

Vsi tisti, ki tukaj trobite o evtanaziji, ste navadne budale praznoglave, ki si niste vzele niti pol minute časa, da bi se poučili, za kaj je šlo pri zakonu. Itak ste preveliki imbecili, da bi zmogli prežveciti en kratek zakon, ...prikaži več ki ima vsega 35 členov, sicer bi vedeli, da v njem ni nobene evtanazije.

• Smetfor 13:36 03.december 2025.

Pa kaj bomo drugi brali zakon če je tebi namenjen. Jaz sem pač proti in je po moje, ti se lahko še bolj pametnega delaš, večina odloča hehe😁 Se boš mogel obesit in otroci te bodo vidl, ker si preveč ...prikaži več glup da bi znal drugače. Ampak ločiš tadva pojma. Jaz bom imel za nekaj % boljše zdravstvo.

ADImavasrad 14:00 03.december 2025.

Seveda ti ne bos bral zakona. Saj sploh nisi sposoben. Se poiskat ga e znas. Raje se boš še naprej informiral iz Mikijevega zanavnika in nabijal na pamet. 🤡

• Smetfor 14:31 03.december 2025.

Všeč mi je ko se prepiram s pametnm človekom 🙃😁

ADImavasrad 15:14 03.december 2025.

Meni pa ne, ko se moram ukvarjati z budalami. Btw, so stvari, o katerih odloča vecina, so pa take, o katerih vecina ne bi smela imeti pravice svojih pogledov vsiljevati manjšini.

• Smetfor 16:33 03.december 2025.

Dobro da smo v demokraciji kjer budale madmudrimo paetne🤣

ADImavasrad 16:36 03.december 2025.

Ti si sposoben umsko nadmudriti kvečjemu kakšno amebo. Cerebralni bankrotiranci ste kategorija zase. Vi ne štejete. Vas lahko samo pomilujemo. Revčki.

• Smetfor 20:17 03.december 2025.

Kako lepo, kje si se to naučil? A znaš še kaj?

ADImavasrad 20:23 03.december 2025.

Znam. Samo ti ne bi razumel. To je edini nivo, do katerega ti še potegne. 😂

• Sarko Sarko 20:33 02.december 2025.

Golobisti izgubili ste, sprijaznite se. Volitve so blizu

• Plavi-mil 08:12 03.december 2025.

Pa saj se ta srebrna rit lahko fenta, nobeden jim ne brani.

ADImavasrad 10:38 03.december 2025.

Ne, ne more se, enkrat, ko je priklenjen na posteljo. Nekdo mu mora priskrbeti arcnije. Je to res tako težko razumeti?

• Smetfor 13:46 03.december 2025.

Lahko naroči kokakolo in pogoltne mentos🤣

• Plavi-mil 14:51 04.december 2025.

Seveda se lahko, vsi so še pri moči, pa še dr. kateri bi bil rad morilec imajo.

ADImavasrad 15:35 04.december 2025.

Noben noce delat samomora, dokler je dovolj pri močeh, da se mu se zdi vredno živeti. Kaj ti ni jasno?

• Ender3 20:52 02.december 2025.

Rezultati tega referenduma so več kot vprašljivi..Odkar DVK vodi Zorčič so vse zakonske nepravilnosti nasprotnikom vlade dovoljene..

• damjan0718 21:57 02.december 2025.

bejš no bumbar. Vam je vse dovoljeno. Enkrat ste proti strupu in drugič za. Sploh se ne ve, kaj hočete. Pobijte se med sabo, ker tam je dosti smrada

• tinto 17:45 03.december 2025.

Strici so mi povedali -----Pri nas pravimo da so ga levaki na tem referendumu popušili KO STARE KU..R BE in še kar naprej ga pušijo ko STARE KU R BE

• Smetfor 21:23 02.december 2025.

Vesel sem da je tako. Nič nimam proti evtanaziji. Ampak v našem sistemu pa ZELO! Potem se bo evtnaziralo po spisku in kmalu ne bo več druge možnosti. Star-bolan predrago-> pikica, naslednji... Ali ne vidite kako je podhranjen in skorumpiran ...prikaži večan zdravstveni sistem.

• popokatopetl 21:37 02.december 2025.

Ne štekaš da je že itak tako, s to razliko da te ko opustijo aktivno zdravljenje dajo na paliativo. Kjer se te najrajši znebijo v domačo oskrbo in ti dajo troje tablete proti bolečinam, ki pa žal vsem ne pomagajo. ...prikaži več Ko si enkrat v tej fazi in po možnosti še nepokreten, res ne vem zakaj se tako oklepajo tvojega življenja v mukah, če ga sam nočeš.

• Ula 21:42 02.december 2025.

Evtanazija? Pojmi in vsebine so se vam malce pomešale..

• Smetfor 12:12 03.december 2025.

Še premalo so vas pocepli. 😃

• damjan0718 21:54 02.december 2025.

levaki cvilijo, kot prašiči. Žal mi je edino za svinje, ki so boljše kot levaki.

Leon 22:07 02.december 2025.

Zakaj spet omenjaš Mahniča?

• Ula 17:19 02.december 2025.

Odlična novica. Ker to kar so izvajali, v predreferendumskem času, nasprotniki zakona, je dno dna

• onxxx 17:29 02.december 2025.

Svoje ideje nam pač ne boste podtikali z zakonom. Vsi ki želite strup to navedite v podpisani in overjeni izjavi vloženi v zdravstveni karton in srečno

• Ender3 20:36 02.december 2025.

onxxx ti strupa ne rabiš, ker si dovolj ideološko zastrupljen..

Golobistilopovi 17:07 02.december 2025.

ADOLF HITLER JE TUDI EVTAZIRAL IN JE GENOCID SREBRNA NIT BI DEKAKA ISTO VEDAR SE SKLICUJEJO NA SOČutje

• Ula 17:20 02.december 2025.

O kakšni evtanaziji pa vi govorite? Dajte preverit dejstva, no...

• rd2dmk2 17:32 02.december 2025.

nekoč je bila smrtna obsodba.... .....in drugo samomor je bil smrtni greh.. in tretje kdo so bili že križarji ? in četrto kateri kurac začne vojno v kateri brez lastne volje umrirajo vojaki za ideje, želje , cilje in denarje ...prikaži več drugih, ki nikoli ne umirajo za te svoje cilje.

• Naklonsky 17:35 02.december 2025.

Seveda je. Goebbles je v imenu nacizma legalno in legitimno evtanaziral pripadnike drugih ras, prav tako neozdravljive bolnike, dojenčke, nekoristne starčke in nenazadnje tudi politične nasprotnike.

Leon 17:37 02.december 2025.

Evtanizacija ni umor !

• rd2dmk2 17:48 02.december 2025.

ja no naklonsky če že vlečeš goebblsa, potem pa še omeni razne inštitucije, ki so na tak ali drugačen način eliminirala defektne osebke. sicer nikol kašne kralje in prince in vele bogatune, ampak revšeta mala, ki so bila prizadeta na ...prikaži več tak al drugačen način. ampak hecno RKC bi lahko malo pobrskala po svoji zgodovini te dni pred referendumov a takih dogajanjih, pa je kar modro vzela metlo in spet pometla svoje smeti pod preprogo,

• Naklonsky 17:58 02.december 2025.

Evtanazija. Pot proti evtanaziji to omogoča. Tudi starčke, preko psihičnega delovanja, zaradi raznih vzrokov, tudi finančnih! Sicer je pa referendum mimo, nima smisla razpravljati o stareh, ki v tem trenutku niso več pomembne!

• Ender3 20:44 02.december 2025.

Golobistilopovi 👎naj te spomnim, da so v prejšnji vladi evtanazijo Izvajali v DSO. Hipoksičnim pljučnim bolnikom so odrekli uporabo kisika..In glej ga zlomka nihče zato ni odgovarjal..

• munja 21:50 02.december 2025.

Endrkač, si bil ti osebno pri teh bolnikih, da to veš????

• rd2dmk2 10:24 03.december 2025.

munja za osvežitev spomina- začni jemat b vitamine, za direktno obnovo zgodovine pa- zaradi zaprtja države, niso premeščali bolnikov iz DSO v bolnice, tam v DSO pa niso bili opremljeni z ventilatorji. torej ergo kogito sum- če ni zdravljenja je ...prikaži več to kaj ? pomoč pri samomoru ali evtanazija ali umor ?

Leon 17:35 02.december 2025.

Upokojenci so bili zavedeni ,ker niso bili seznanjeni o pravilu glasovanja ! Glas PROTI so namenili predlagatelju referenduma ! Gre za prevaro okoli pol milijona glasov . Potreben bo ponoven referendum !

• oneh 20:07 02.december 2025.

Mokre sanje levakov- če rezultat ni po željah levakov se potek ponovi. In če ponovno rezultat ni po željah levakov se potek ponovi. In če ponovno... Danes bo depolitizirano US razveljavilo referendum. Jutri bo depolitizirano US razveljavilo občinske/županske/parlamentarne/predsedniške volitve. Pojutrišnjem ...prikaži več bomo imeli diktaturo levakov. In to na edini možni demokratičen način- po željah levakov. In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- do kdaj še plešete?

• Ender3 20:33 02.december 2025.

Prazne misli desničarjev. Ko izgubiš razglašiš krajo..

• munja 21:51 02.december 2025.

Endrkač bedak si in boš to tudi ostal.

• damjan0718 21:56 02.december 2025.

DSO sploh niso dobili glasovnic in so bili zavedeni? A si kozel ali kaj?

• oneh 22:15 02.december 2025.

Če prav razumem je @Ender3 dejansko bil proti zakonu, katerega je ideološko sam sprejel? A lahko sploh kdo to racionalno pojasni? Zagotovo imajo še levaki težavo- levak sprejme zakon, normalni omogočimo referendum, na katerem zakon pade. Pol smo pa po ...prikaži več navedbah teh istih levakov normalni izgubili in razlagamo krajo?! No ja, če je mislil s tem, kaj nam lavaki preko davkov, prispevkov na plače, trošarin... dnevno kradejo...In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- do kdaj še plešete?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.