Slovenija
56 ogledov

Privat! Brez kave prepovedano.

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Marko Slovenia 00:21 15.julij 2013.

    Če ne bi zaklenili dela "terase" pa ne bi hodili mimo gostilne tisti grdi smrdljivi prešvicani nekulturni gostje ;) samo sprenevedanje, kamorkoli se danes obrneš...

  • Stolp 23:45 14.julij 2013.

    Jah na Ljubljanskem gradu je podobno: V restavracijo pridem in ne smem samo nekaj spiti, ampak moram še kaj za jest naročiti sicer pa marš ven. Od takrat naprej sicer še hodim na gread ampak bojkotiram vso tamkajšnjo gostinsko ponudbo.

  • florjancic 06:47 15.julij 2013.

    Rekreativci niso vedno tudi potencialni gostje in osebje, ki vodi lokal na Šmarjetni gori prav gotovo mora imeti tudi računico za pozitivno poslovanje. Velikokrat pa bi taki gostje koristili le WC se malo ofrišali s hladno vodo in odrekreirali naprej. ...prikaži več Mislim ,da bi bilo kar normalno, da najprej nekaj naročiš, potem pa še pokoristiš ostale ugodnosti. Vedeti moramo, da so minili časi, ko je bilo vse zastonj in gostinci so danes še toliko bolj na udaru, da s svojimi težko prigaranimi zaslužki pokrivajo stroške in obenem zadovoljijo tudi vsem željam obiskovalcem. Torej, dragi obiskovalci- rekreativci, naročite si čaj ali kavo, pa takih komentarjev ne bo več potrebnih.

  • Janezzz 22:58 22.julij 2013.

    Če je lastništvo zemlje na tem hribu dejansko od lokala, potem pa res ne vidim razloga, da bi si nekdo sploh lahko domišljal, da lahko počne tam gori karkoli si zaželi. Ja kam pa pridemo, da bi vsak na tuji ...prikaži več zemlji smel početi kakrkoli??? Članek res ni na mestu, saj ne vsebuje nikakršnih elementov raziskovalnega novinarstva. Vsebina bi bila dodelana, če bi morda lokal preprečeval gledanje iz hriba, pa površina ne bi bila v lasti lokala. Iz občinske in državne zemlje pa sme vsakdo zreti v nebo, v tla, na luno ipd..pa četudi je malo prepoten in zaudarja..pa tudi svojo pijačo lahko srka, ki si jo je s seboj prinesel - da še cene ne bodo postale problem...Članek resnično ni na mestu oz. je pomanjkljiv. Brez zamere do mlade novinarke, vendar res pogrešam raziskovalno novinarstvo. To je nivo čenč o sosedovih kurah...in prej ko pisec to razume, bolje bo za vse.S spoštovanjem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.