Magazin /magazin/vip
43079 ogledov

Prizor, ki je ganil, naši znani vdovi na odru prva čestitala hčerkica

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 11:11 09.oktober 2025.

Gospa Kaludjerović (Grilc), za katero prej, razen družine in sosedov, ni vedel nihče, zdaj se pa reklamira prek smrti svojega pokojnega partnerja (moža), s katerim sta imela izjemno "razburkano" vezo (nekoč je omenila celo fizične obračune). Resno? Je to nekaj, ...prikaži več, kar bi morali vzeti kot vzor? Očitno je femme fatale v Slovenistano popolnoma izgubil pomen.

• 4krogci 08:05 10.oktober 2025.

ekhm...dodajam da so jo poznal se vsi, z katerimi se je vlacla okol kljub temu da bla porocena! Baje bla bolj obiskana ko postojnska jama!

• atamama 09:48 09.oktober 2025.

Ne poznam niti avtorja niti nje. Ampak za bruhat kakšno reklamo si dela iz pokojnega moža. Glede povezave s hčerko in mamo, soseda ko spije kozarček pove tako, mami mami mamica al' me srbi jamica, bodi tiho hčerka ti, mene ...prikaži več tud' srbi. Verjetno se pokojni v grobu obrača....

• Plavi-mil 13:42 09.oktober 2025.

Zakaj pa ne, a robertina te pa ne moti ? Ona mora preživeti s tremi (3) otroci, tvoja robertina se pa lepi na tajkune.

• atamama 15:52 09.oktober 2025.

Ojoj Plavi, ne mi te kubine konjskega frisa omenjati.

• irena213 13:09 09.oktober 2025.

Boli nas kita!!!!

• bi_ba 16:39 09.oktober 2025.

Revna vdova s 3 otroki že ni, ko živi na tako visoki nogi in potuje ves čas po luksuznih krajih. Za fatalko ni primerna, so druge bolj.

• 4krogci 08:03 10.oktober 2025.

sej razumes, kaj ona pocne v teh luksuznih krajih...in kako je to sponzorirano ane??

• maček 15:10 09.oktober 2025.

Grozna je.

• Toma 16:35 09.oktober 2025.

Vplivnica? Bojim se, da na mojo hidravliko nima nobenega vpliva ;-)

• 4krogci 08:02 10.oktober 2025.

pevka.podjetnica in vdova.......od vdova ja....ma un abolj črna, glede kako se ona okorisca z njegovo smrtjo!! pevka? nism s eslisal, podjetnica? nastavljhanje sejkom v Dubaju, da ščijejo in serjejo po njej pač ni podjetnistvo!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.