Slovenija
12 ogledov

Problem je večji od Maribora

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 11:45 07.december 2012.

    Ja, Zamenjat s takimi, ki si v prejšnjih rundah niso uspeli nič nakrasti! LOL! Spremenit je trba zakone, tako da bo onemogočeno politikom, da bi se vpletali v poslovanje firm In kupovanje njihovih delnic. S tem potem mešetarijo in vlečejo ...prikaži večo vodo na svoj mlin, potem pa vse crkne, ker vidijo samo denar, ne pa truda s poslovanjem, da firmo obdržiš živo.

  • privat 22:39 08.december 2012.

    zanima me kako je mogoče z mirnimi demonstracijami najti rešitve za skorupirano celotno politično sceno??? Mirne bojo dokler ne bomo lačni..potem več nič ni pomembno!!!!

  • matajur 11:36 07.december 2012.

    Janković je sicer moj župan, ki pa ga nisem volil zaradi : - manipulacij s spremembo namenbnosti zemljišč, ki jih je "slučajno" on kupil-isto kot zgoraj, le da je parcele rihtal za Vilfanovega zeta in R. Pešuta. Tako ...prikaži večko Pero kot Magnifico sta bila mestna svetnika, prvi je sedaj tudi poslanec.-fianciranje RK Krim Electa.... ko je bil še direktor Mercatorja, so bili mnogi dobavitelji najboljšega soseda tudi sponzorji rokometašic- sprenevedanja okoli poslov Electe in vseh drugih firm , njegovih in obeh sinov- meglenih poslov okrog nedokončanih StožicGrem pa zelo rad čez staro Ljubljano, ki je sedaj res lepa po njegovi zaslugi. Ko vse seštejem...ne bi Jankovića za premierja . Janše pa sploh ne, da se razumemo...

  • Franc Bukovec 10:48 08.december 2012.

    Pozabil si Jankovića, Kučana, Stanovnika...

  • matajur 09:46 07.december 2012.

    protesti bi zastali le v primeru, dai jutri napovesta odstop janša in janković. Zastali, ne pa prenehali. Ljudje so spregledali, se opogumili , ugotovili da je somišljenikov še pa još. Zakaj bi se torej zaustavili, če stvar deluje. Od politikov ...prikaži več pričakujemo priznanje, kesanje in odstop. Nič manj

  • dragec 12:09 07.december 2012.

    Ja , ja, problemi so ogromni!!!!

  • matajur 13:30 07.december 2012.

    dobro no...samo da ga ne misliš forsirat za premiera, za ostalo ti pogledam čez prste

  • Stolp 08:18 08.december 2012.

    Problemi se pač ne bodo rešili tako, da bo murgeljska mafija preko svojih podrepnikov(npr. ta Uroš iz Zaresa, ki je včeraj govoril na prireditvi) ščuvala ljudi proti vladi in lansirala neresnice, kot ta o tajnem sestanku v gostilni včeraj(noben ...prikaži več medij objavil, čeprav naj bi jih našli kao novinarji).

  • linka 08:01 07.december 2012.

    g.Kangler mi vas cenimo in pri tem tudi ostajamo..ne moti nas ,če uporabljamo namesto črke V črko F....tako vsaj se norčuje cela Slovenija iz narečja okolice srednje Drave ...nekje rabijo za vsako drugo besedo AL ali pa še slabše A ...prikaži več A NE ...pa naj to je njihova stvar ...našega pa nam tudi nebodo vzeli .POZDRAF !

  • Drago Ivanović 11:02 07.december 2012.

    POMEMBNO OBVESTILOZaradi nespoštovanja državljanov, nespoštovanja zakonov in ustave, nemoralnega in protidržavnega delovanja, se je prebivalstvo republike Slovenije odločilo, da vladi republike Slovenije da izredno odpoved in prekine delovno pogodbo dne 21.12. 2012.KOPIRAJ IN DELI NAPREJDobili bojo ...prikaži več nove udobne delovne uniforme in 21 let delali javna dela za korist državlanov in državljank Slovenije. Nastanitev na Dobu v udobnih apartmajih za po 16 oseb v sobi z wc in kopalnico. Upajmo samo da jim bo toplo ker zaradi krize lahko pride do pomanjkanja denarja za ogrevanje.

  • Žurnalček 11:17 07.december 2012.

    Nasprotnika nista Kangler in Jankovič, daleč od tega , ker je to to sramota za intelektualni nivo , ampak nasprotnika na drugi strani ni , oz. je in to so samo demonstranti. Relacija je samo SDS- Slovenski narod .

  • Žurnalček 11:26 07.december 2012.

    Kdo lahko v tej ušivi SLO javno ceni Kanglerja, Zidarja ,Hildo, Janšo , Popa Šrota, Kordeža, Bavčarja, Logopeda itd.....Kakšne veze pa ima V proti F in obratno. Zgleda , da se pa bomo začeli delati norca tudi iz Dupleka, Sp. ...prikaži večp. Sr. in Zg. , če ga mislite takole lokalno srat z nivoja vaškega Dupleka. Zber si ga za Vaškega norčka, al pa tajnika Krajevne skupnosti, sam ne omenji ga več , ker sploh ven iz tabel Dupleka ne sme , al mogoče mislite Dupelčani drugače, pa da vam pridemo v Duplek mal kocke metat.

  • Žurnalček 11:56 07.december 2012.

    Kdo pa govori za premiera. To ga tudi LJ ne damo.Kar se tiče sinov so polnoletni , da se razumemo! Kar se tiče Petra Vilfana , res da je Štajerc, ampak je takšna marka v SLO športu , da ...prikaži več mu je potrebno urediti dati parcelo v LJ za bajto , če ima denar. Tudi ostalim športnikom so v domačem okolju šli na roke pri graditvi hiš, če so pa LJ pomagali Štajercu ,potem pa lahko veš , da je to sigurno praf. Financiranje klubov, gre iz sredstev za marketing in tudi drugih prijemov, vendar gre za šport, hokej, roko ali nogomet . Ni važno. Okoli Stožic ni nobenih meglenih poslov. Če imaš 100 miljonov , lahko ti ali pa zadnja zumba iz Afrike, dokončate kompleks , ki nikdar ni niti bil slučajno mišljen , da ga bo naredilo MOL, ampak privatni investitor. Tisto kar je je hotel MOL , je tudi narejeno in plačano in v absolutni funkciji .Res pa je , da so šarli po zemljiščih, tudi kupili v ta namen, vendar so nasedli . Tudi tistih 3 miljone je bilo namenjeno temu. Ni bilo pa za dr

  • Franc Bukovec 10:34 08.december 2012.

    Vsi tisti, ki mislite, da se s protesti ruši vlada in nastavlja nova pod vodstvom Jankovića se zamislite kaj bo, ker v kolikor do tega res pride, potem se boste morali pripravit na "državljansko" vojno..če bo Zoki na oblasti, potem ...prikaži več po mojem lahko pričakujete proteste, kjer se ne bodo samo metale kocke v parlament in ljubljansko občino, ampak še kaj mnogo hujšega. In to mislim da se bo tudi zgodilo, ker folk, ki podpira Janšo in teh je ogromno, ne bo pustil da Zoki hara po Sloveniji. Stvar bo delovala samo tako, če se zamenja celotna politična garnitura in nastavi kakih 50 novih ljudi, ki niso ne člani ne neformalni simpatizerji kakšne od trenutnih strank. Se pravi "brezmadežni". Samo tako bomo ljudje sprejeli spremembe, drugače ne.

  • Franc Bukovec 10:39 08.december 2012.

    ne, spremenit se morajo ljudje. Politik, ki ima namen pošteno delati za našo državo bi moral bit tak, da tudi če ga postaviš pred kup denarja, da ne zmanjka niti cent. Žalostno je sploh, da moramo nastavljat zakone kot kakšne ...prikaži več električne ograje, da ja ne bi kdo kaj ukradel. Namesto zakona bi morala prevladat etika in morala, zakon bi moral biti le formalen način preprečevanja nepravilnosti, ki bi se kršil 1:1000 primerov in ne obratno, ko imamo med 1000 politiki 1 poštenega človeka. Folk bo še zmeraj enak oziroma bo ratal še bolj pretkan, da pretenta zakone. Glave bo treba spremenit. Potem šele zakone.

  • Milan Samide 23:03 09.december 2012.

    KO BOMO LAČNI BO PREPOZNO!ČE BI politiki spoštovali ustavoRS potem ne bi billi pokradeni državljani...26.člen URS, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge ...prikaži veče dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil.OŠKODOVANCI SMO DRŽAVLJANI IN DRŽAVLJANKE RS, in zato imamo pravico terjat da povrnejo škodo tisti, ki so jo povzročili!!-- POLITIKI in njihovi botri.!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.