Avto /avto/dosje-avto

Prodajalec rabljenih: Veliko zanimanje za rabljene električne avtomobile, dva odstopata

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    karjola 07:27 12.april 2026.

Komisarka von de lajbn je dosegla svoje. vojno v iranu je izkoristila za dvig cene goriva in nas s prisilo nateguje. eu je čista kopija amerikanizma in nas samo izčrpava. Ven iz EU! ven iz Nato!!

Garancija 10:03 12.april 2026.

Spet eno pranje možganov obupanega prebivalstva.Vsak jih jebe od spred in zad.potem pa še vi novinarji,ki ste nastavljeni da zajebavate narod, evo tko

• maček 09:11 12.april 2026.

Lažna novica.poznam veliko bogatih,zmerno,,in revnih,nihče ne razmišlja o elektriki,razen v smislu kako jo čim majn plačati,šparati,da bo položnica majnša.

• Jernej65 10:47 12.april 2026.

Zglasi se pri BMW ju in se postavi v vrsto za BMW iX3. Eno leto čakanja ti ne uide in to za avto v vrednosti nad 70000 evrov. Tako da ne piši neumnosti. Naročil imajo več kot za klasični X3.

peter4 14:10 14.april 2026.

@Jernej65 "Človek se mora odločati po lastni presoji." Je res, a nismo vsi v enaki poziciji. Nekateri so dobili odpravnino in z njo financirali lasten prehod na samooskrbo. Profit je vedno šele v prihodnosti. Nekateri pa najamejo oderuške kredite in ...prikaži večn preživljajo kalvarije z zasegi ali čim podobnim ob nepredvidenih situacijah. Nekateri so pravkar končali šolanje in iščeo prvo zaposlitev in nimajo niti možnosti najeti kredit za lastno streho nad glavo, spet tretji lepo živijo na davkoplačevalsk...

• Jernej65 11:33 12.april 2026.

Človek se mora odločati po lastni presoji. Nikoli se nisem oziral na nakladanje drugih. In ravno iz tega razloga sem v življenju sprejel kar nekaj pravilnih odločitev. Sončno elektrarno sem montiral že pred leti in vsi so me čudno gledali, ...prikaži več sedaj jo imajo skoraj vsi. Prav tako sva si z ženo v zadnjih treh letih omislila električne avtomobile, vsi so me čudno gledali, sedaj ravno od teh slišim, kako na veliko hodijo po salonih in testirajo električne avtomobile in nabijajo čez visoke cene goriva.

• Jernej65 11:36 12.april 2026.

Realnost je pač ta, da smo tisti ki smo si montirali elektrarne in presedlali na električne avtomobile, sprejeli modro odločitev in nobenemu ni žal. Filam zastonj doma in se vozim po mili volji. Ostali pa še kar nabijajte.

Mark035 18:03 12.april 2026.

Jernej65 - nočem nič slabega, ampak poglej si ta video in boš mogoče videl, da tvoja investicija niti ni bila tako dobra: https://www.youtube.com/watch?v=56pnKaAQfU4&t=531s

• Jernej65 19:36 12.april 2026.

Mark035, me ti videji ne zanimajo. Imam svojo računico, ki je stoprocentno zame veliko boljša skozi mojo denarnico na dolgi rok, kot pa da ne bi nič ukrenil. Že do sedaj se mi je izplačalo.

• Jernej65 19:53 12.april 2026.

Elektrarna se mi je že izplačala po petih letih in to je bilo lani. Na električnih avtih sem tudi že prišparal za par tisoč evrov na gorivu. Vzdrževanje avtov je tudi cenejše, vrednost rabljenih je primerljiva z klasičnimi. Tako da ...prikaži več sem že krepko v plusu.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.