Slovenija
580 ogledov

Prosilci za azil: Postopki povprečno trajajo 99 dni

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MihaMB 20:00 20.september 2016.

    Idi ti dragi Dragec, pa poskušaj protestirat v Saudovi Arabiji...pa da te vidim junaka in ksenofoba...

  • valerijakregar 16:46 20.september 2016.

    ma pozabite, da so prišli delat :V Italiji jim je župan, leva ovca, uredil zaščito, stanovanja v novejši stanovanjski hiši, nato še delo (pomoč pri urejanju parkov ipd.), da bi se počasi integrirali in si nekaj zaslužili. Ob dogovorjeni ...prikaži več uri jih je na delo veselo prišlo - nobeden.Pa se novinarja (desnica-mediaset) odpravita pogledat čemu jih ni. Poležavajo naokrog kot lene-zadete-krave, s pivom in i-Phoni po rokah. Pravijo, da niso prišli v Italijo delat in naj se novinarja spokata stran, saj sta na njihovem terenu.Pa novinar verbalno provocira, i-Phoner postane agresiven, udari po kameri, ostali obkolijo novinarja, pride Policija, umiri. Kasneje i-Phonerji izobesijo listke po drevesih okoli hiše: Prepovedan pristop - Privat.To je vsakodnevnica povsod po Italiji.

  • Teja Tesko 16:27 20.september 2016.

    Ministrica je naredila edino pravilno! Že sam začetek peticije pove več kot preveč:"Niso pomembni razlogi, zakaj smo zapustili naše domove in ni pomembno, od kod prihajamo, sedaj smo v Sloveniji....."Lepo te prosim, od kdaj pa ...prikaži več ni pomembno, zakaj prosiš za azil?Si bom sposodila od nekoga drugega, kaj je napisal:"Še dobro niso prišli, pa že protestirajo in zahtevajo. In ti ljudje naj bi delali za male pare?!?! Jok brate odpade...Protestirajo, ker imajo varnost, hrano in streho nad glavo???Prosilci imajo tri obroke na dan,nastanjeni so v sobah, kjer sta po večini dva ali trije, imajo oblek in obutve kolikor hočejo, pripomočke za osebno higijeno itd..skratka vse kar potrebujejo, zdravnik je vsak dan v azilnem domu, prav tako medicinska sestra in sicer od 8:00 -16:00 ure, ampak eni bi radi zdravnika ob 23:00 a ne, prej ga cel dan ni bilo, je bil malo po mestu itd., zvečer, ko pa se vrne, bi pa on zdravnika...imajo pravno pomoč in sicer PIC ima

  • valerijakregar 16:48 20.september 2016.

    p.s.: zapis enega od komentatorjev !!!!!!!!!!!!!!

  • Papaja Popi 16:51 20.september 2016.

    Muslimanihttps://www.youtube.com/watch?v=tJnW8HRHLLw&feature;=em-share_video_userhttps://www.youtube.com/watch?v=nOSh11IN3yA&feature;=em-share_video_user

  • MihaMB 17:45 20.september 2016.

    Ma nagnat jih je treba tja, od koder so prišli....kaki protesti? Nagnat, takoj! Pa jebem ti tako demokracijo, ko lahko azilant al kar koli že je, protestira...

  • valerijakregar 20:59 20.september 2016.

    dragec daj odkrito povej, koliko teh kozo***cev, ki so ti tako pri srcu, že imaš pod svojo streho ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!na moja pleča jih ne vabi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:44 21.september 2016.

    A si človk al si pošast zato ker pač tud mnogi Slovenci trpijo in pač prvoščš da cel svet zato trpi?

  • Kmodri 21:10 07.junij 2023.

    Njihova lepa je je po hrčkih najlepša in najbolj prijazna, ne vem zakaj imigranti ne bi drli tja? Oh, wait samo ni prijazna, do 'turistov' in južnih doktorjev brez ficka...

  • jakec1575 17:40 20.september 2016.

    stvar se hitro uredi. kdor misli, da mu po vsem kar je prestal ni lepo, že ni begunec. Torej mu je bilo v Turciji in Maroku lepse. Dol naj pride ministrica in jim pove, da takih ugodnosti ne dobijo niti ...prikaži več lastni državljani, če je to res, kar pises. Če komu ni kaj prav lahko mirno umakne vlogo za azil in bo po verigi vrnjen nazaj. Nekdo jim mora it jasno povedat, da izsiljevanja ne bo in da imajo samo 2 izbiri. Domaci državljani pa se lahko od azilantov naucijo, da bodo imeli toliko, kolikor se bodo upali zahtevati od lastne vlade. S predrznostjo se ocitno dalec pride.

  • Avatar Leon
    Leon 15:14 20.september 2016.

    Kdo laže ? Zakaj policijska ministrica ni stopila pred protestnike ,če lažejo ? Laže naša vladajoča birokratska oblast ! To je spoznanje državljanov iz izkušenj .

  • miro 17:11 20.september 2016.

    Bliža se jesen , zima in stem tudi pritiski da bi se čim prej lahko podali na pot . Mislim da bo še zelo zelo pestro tudi prinas. Ni zastonj nemška vlada naročila naj si njihovi državljeni naredijo zalogo hrane.

  • dragec 18:18 20.september 2016.

    posrani ksenofobi

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.