če bodo prostitutke morale plačati davek, a to pomeni, da bo bojan požar moral začeti plačevati davek?
Vsi politični prostituti in prostitutke ,ja tudi požar .
Peter Jančič je tudi eden od tistih, ki radi pred Fursom kaj zamolčijo.
..."ne dirajte mi Jančiča...ko Zenicu oka svog..." ta je pa ja "naš". pravi desnosučni prostitutek!
Facja 🙋 imaš prav, molčal bom kot kamen 😂
Brain rot ....
V avstriji morajo vse prostitutke imeti svoj sp in redne zdravniške preglede. Tako gre del denarja državi in ne kriminalcem.
Kaj pa naši politiki?
Janševi aktivisti se tudi prostituirajo pa državi ne plačujejo nobenega davka..Zgolj zato, ker je večina mladoletnih.
Imaš kakšen dokaz o prostituciji ali samo pišeš nekaj brezveze?
Slavko👎 prevedi si izraz pa ti bo takoj jasno kdo v konkretnem primeru koga izkorišča. Je pa znano kdo vedno išče in zahteva nekakšne dokaze.
Torej nimaš nič....pišeš za všečke...
Namesto davka bodo pa njim dale zastonj ,problem rešen.
Še davek na vse daljše lulčke od 12 cm
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Kaj pa naš presstitutke, tudi tiste vladi? Nič ne bi bilo narobe, če bi malo obogatile proračun!
Nujno uvesti psihiatrične pregede za našo največjo javno hišo ..... parlament! Samo povem!
Prostitutke pa 90% brez dovoljenja za bivanje in to iz Afrike in J.Amerike . No ena s katero sem se pogovarjal je bila pa iz Romunije. In kako naj take postanejo davkoplačevalke .
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
če bodo prostitutke morale plačati davek, a to pomeni, da bo bojan požar moral začeti plačevati davek?
Vsi politični prostituti in prostitutke ,ja tudi požar .
Peter Jančič je tudi eden od tistih, ki radi pred Fursom kaj zamolčijo.
..."ne dirajte mi Jančiča...ko Zenicu oka svog..." ta je pa ja "naš". pravi desnosučni prostitutek!
Facja 🙋 imaš prav, molčal bom kot kamen 😂
Brain rot ....
V avstriji morajo vse prostitutke imeti svoj sp in redne zdravniške preglede. Tako gre del denarja državi in ne kriminalcem.
Kaj pa naši politiki?
Janševi aktivisti se tudi prostituirajo pa državi ne plačujejo nobenega davka..Zgolj zato, ker je večina mladoletnih.
Imaš kakšen dokaz o prostituciji ali samo pišeš nekaj brezveze?
Slavko👎 prevedi si izraz pa ti bo takoj jasno kdo v konkretnem primeru koga izkorišča. Je pa znano kdo vedno išče in zahteva nekakšne dokaze.
Torej nimaš nič....pišeš za všečke...
Namesto davka bodo pa njim dale zastonj ,problem rešen.
Še davek na vse daljše lulčke od 12 cm
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Kaj pa naš presstitutke, tudi tiste vladi? Nič ne bi bilo narobe, če bi malo obogatile proračun!
Nujno uvesti psihiatrične pregede za našo največjo javno hišo ..... parlament! Samo povem!
Prostitutke pa 90% brez dovoljenja za bivanje in to iz Afrike in J.Amerike . No ena s katero sem se pogovarjal je bila pa iz Romunije. In kako naj take postanejo davkoplačevalke .