Tebi že dolgo ni jasno kje živiš in kdo te plačuje. Hkrati pa ta isti plačnik ne odvaja davke. A kaj, ko je SDS vse dovoljeno. Če ne se oglasi Simić, Snežić, Meseg, Iršič, Jančič in drugi strokovnjaki.
Sam, da ni v rdečem, ker bi prikletniki takoj zahtevali referendum zaradi vsiljevanja komunističnih simbolov..Sem pa njuno torto primerjal z Janezovo ki je že na pogled bolj bogata. Brez banan, ker so viskokalorične in veličastnemu ne ustrezajo..
Ja hvala, res se celo delovne obdobje nosil belo opravo. Vedno so rekli, da je to simbol čistosti. Nikogar to ni motilo..Kar se banan tiče so energetska bomba z dosti kalija, kar ugodno vpliva na krvni pritisk. Edino nevarnost predstavljajo… ...prikaži več bananini olupki za tiste, ki nanje stopi..
Ender enkrat sem ti že napisal kdo so ponosni nasledniki komunistov...
Aja oprosti danes si pod vplivom ko se tvoj vsemogočni ženi.... Pa ne pretiravajte z plesom....
DEJ 22 že že, ampak vedno si med nasledniki komunistov namerno izpustil vsemogočnega sina, očeta domobranca. Nekoč zvest ZMS potem, član ZKS se je potem, ko so ga izključili pridružil tistim, ki so bili na strani izdajalcev Slovenstva..Sedaj si revež… ...prikaži več trudi nabirati pol.točke na pobojih komunistov. Žal ni živečih, ki bi mu očitali takšno primitivno početje na račun pietete do umrlih..
Na sliki ni videti kdo je gaber in kdo golob. Ves ambient je temačen, gostje v pogrebnih oblačilih, vse izgleda kot stanje v tem mandatu te vlade - predsej črno. Čudno, da je Zoki že šel, ko pa bodo njegovi… ...prikaži več cigoti peli na poroki in nima kdo za poskrbeti za pravo poročno noč prve dame.
sram me je in nočem bit več državljan te seljačke balkanskovzhodoevrpke smrdljive vukojebine...če bi imel šanso, bi fuknu atomsko bombo na to državo in to brez zajebancije...narava je fantastična, 70% ljudi bi blo pa treba zradirat...čist enostavo...
Bratuškove ni na poroki, ker svatom anekse podpisuje za poročna darila in zmedene tedne.
Kaj na Vrtovca si pa pozabil? Pa tako uspešno so kradli denar iz donacijo gradbincev. V navezi z SDS, ki so vedno v bližini kjer se deli denar..
Bolj slabo se vidi, je mož slovenski al romunski miljonar s tem imenom?
Sam, da ni šiptarski . Od tam ima celo častni doktorat. Za to, ker je priznal neodvisnost Kosova. Žali in kritizira pa odločitve drugih..
tko zgleda, k se poročita pedher in khurba...
malo se umiri in bodi spostljiv.
Soljatar ni vse tako primitivno zeleno kot to vidiš. Morda rabiš celo obisk okulista..
Spremljajte njeno porabo keša in njegove legalne prihodke, vam bo vse jasno kje živimo!
Tebi že dolgo ni jasno kje živiš in kdo te plačuje. Hkrati pa ta isti plačnik ne odvaja davke. A kaj, ko je SDS vse dovoljeno. Če ne se oglasi Simić, Snežić, Meseg, Iršič, Jančič in drugi strokovnjaki.
Ender3 ekskluzivne novice: torta bo iz Derby banan, nevesta pa je v belem.
Sam, da ni v rdečem, ker bi prikletniki takoj zahtevali referendum zaradi vsiljevanja komunističnih simbolov..Sem pa njuno torto primerjal z Janezovo ki je že na pogled bolj bogata. Brez banan, ker so viskokalorične in veličastnemu ne ustrezajo..
Po vsem napisane sodeč bi rekel, da si tudi sam na Derby bananah ter v belem. Čestitam in na mnoga leta! Ne obsojam; vsi drugačni - vsi enakopravni.
Ja hvala, res se celo delovne obdobje nosil belo opravo. Vedno so rekli, da je to simbol čistosti. Nikogar to ni motilo..Kar se banan tiče so energetska bomba z dosti kalija, kar ugodno vpliva na krvni pritisk. Edino nevarnost predstavljajo… ...prikaži več bananini olupki za tiste, ki nanje stopi..
Ender enkrat sem ti že napisal kdo so ponosni nasledniki komunistov... Aja oprosti danes si pod vplivom ko se tvoj vsemogočni ženi.... Pa ne pretiravajte z plesom....
DEJ 22 že že, ampak vedno si med nasledniki komunistov namerno izpustil vsemogočnega sina, očeta domobranca. Nekoč zvest ZMS potem, član ZKS se je potem, ko so ga izključili pridružil tistim, ki so bili na strani izdajalcev Slovenstva..Sedaj si revež… ...prikaži več trudi nabirati pol.točke na pobojih komunistov. Žal ni živečih, ki bi mu očitali takšno primitivno početje na račun pietete do umrlih..
Ender ne bluzi na pamet....
Na sliki ni videti kdo je gaber in kdo golob. Ves ambient je temačen, gostje v pogrebnih oblačilih, vse izgleda kot stanje v tem mandatu te vlade - predsej črno. Čudno, da je Zoki že šel, ko pa bodo njegovi… ...prikaži več cigoti peli na poroki in nima kdo za poskrbeti za pravo poročno noč prve dame.
A si to gledal na Nori24tv ? Tam vse tonozirajo, da ne bi bilo preveč očitno za tiste redke, ki tam berejo..
Kaj pa "ljubosumni " Snežič na to pravi.. ? :-=
Samo jaz in traktor še nisva šla preko...v
Res je, ne meče solzivca v slovenski narod in noče prevzgojiti slovenski narod z vodnim topom. Zato je dobil na volitvah rekordno število glasov!
Briga me, zgine naj iz politike ker je nesposoben, pa še tisti horseface naj odnese v svojo posteljo daleč stran od nas
Dečko, kaj trohnoba veličastnega na 30 let podlage pa te ne moti. Svojo nesposobnost je že dokazal v treh svojih vladah..
Koliko zastonj slovenskega kruha je že pojedel tvoj metalec solzivca v slovenski narod?
Ender3 tudi un kvazi desničar me moti. Vsi ti stari prdci me motijo
So bili na poroko vabljeni vsi njeni bivši? Vprašam za prijatelja.
Sramota in komedija leta!
ok, edini realni razlog za ta zakon je lahko to, da je potrebno zdraviti oba partnerja istočasno, da terapija učinkuje in je pač ceneje.
Govoriš iz svojih izkušenj ? Močno dvomim, ker si za takšne reči veliko premlad. Pišeš tako, kot se ti nerekuje in tako kletno maloumje deluje.
sram me je in nočem bit več državljan te seljačke balkanskovzhodoevrpke smrdljive vukojebine...če bi imel šanso, bi fuknu atomsko bombo na to državo in to brez zajebancije...narava je fantastična, 70% ljudi bi blo pa treba zradirat...čist enostavo...
res je da 2-3 ministri niso dovolj sposobni a nihce nikogar ze 3 leta ne pretepa za prazen nic. in primitivne govorice ni v javnem diskurzu ze lep cas
Soljatar saj ti ni treba životariti v kleti na honorarju pol.stranke. Bolj pametnega in koristnega dela je, kolikor hočeš..