Moj sanjski šiht

"Pustil sem delo v pisarni in sedaj zaslužim 13.000 € mesečno"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:02 31.marec 2026.

V Revozu zaposleni rožljajo s stavko: Sindikat pritiska, vodstvo odgovarja Če sindikat in vodstvo Revoza do prihodnjega tedna ne bosta sklenila dogovora o zvišanju plač v tem novomeškem proizvajalcu vozil, ki je v lasti francoskega Renaulta, bo po načrtih sledila ...prikaži več stavka.Naj zaposlijo migrante,ki si tle jajca praskajo,a niso prišli sem za boljše življenje

• rd2dmk2 07:10 01.april 2026.

in kaj je narobe s stavko. pejd ti tja delat. zakaj ne privoščiš drugim boljše plače.

StarMačk 10:11 31.marec 2026.

Super, če lahko s tem poslom dnevno povprečno dnevno zasluži dobrih 590 evrov, oz. dobrih 59 do 73 evrov na uro (22 delovnih dni po 8 do 10 ur)... Ampak to je bilo do sedaj ko se še ni hvalil ...prikaži več z zaslužkom in v svojem okolju ni imel prehude konkurence, če sploh kakšno, toda jutri bo vse drugače in na koncu bo ugotovil, da bi bilo veliko pametneje, če bi ostal tiho...

• rd2dmk2 07:10 01.april 2026.

ja no deset se jih bo lotilo in enajst jih bo odnehalo..delo moraš imeti rad, ne samo denar.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.