Svet
1783 ogledov

Putin ostal doma: "Še naprej poskuša razdeliti Zahod in Evropo"

Komentarjev 51
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:43 15.maj 2025.

Si ne upa z avionom potovat,le zakaj ?

• Fenix68 18:00 15.maj 2025.

Putin ni imel časa, ker si je vbrizgaval trde droge v kri. Samo nekdo na heroinu ima lahko ideje o Veliki Rusiji. Budala domišljava.

• Fenix68 17:58 15.maj 2025.

Putin je samo nesramno zavlačeval, Zelenski pa ga je briljantno razkrinkal, ko ga je pozval na pogajanja v Turčijo. Tisti,ki ste za mir v Ukrajini, podprite Ukrajino!

Slayer 19:45 15.maj 2025.

A zato zeleni narkoman ni šel v Turčijo???!!!

• Burja 16:13 15.maj 2025.

Me zanima, kakšne izbruhe bi doživljali oboževalci carja, če bi carjevič pršu😅 na sestanek in da bi zeleni ostal doma. Najbrž bi se moral aktivirat nikoli prisoten admin na žurnalu😆

CarZelenski 18:14 15.maj 2025.

Zelenski je inteligentno razkrinkal Putinovo igro. Putin mu ne seže do kolen in se obupno oklepa vojne, ker drugega več nima.

• Naklonsky 21:31 15.maj 2025.

Putin je navaden zajec! Lahko mu je s tujim hurcem po koprivah mlatit! Sramota za Ruse!

luckyss_1 19:13 15.maj 2025.

Putler je mentalni revež, ki se zaciklal v svojih blodnjah.

Človek2024 18:08 15.maj 2025.

Putina bo pobralo od strahu. Zdaj si še iz bunkerja ne upa več. Saj ima kožo že čisto sivo. :) Revček bogi prestrašeni..

Putinček 16:18 16.maj 2025.

Jaz sem mali Putin. Zavzel bom cel svet!!! Yuhuuu!!! Ukrajinci ne obstajajo. Vsaj jaz mislim, da ne. Ostale bom paprisilil, da se strinjajo, ker jaz sem car. Ha ha ha

• Jernej65 08:17 15.maj 2025.

Se boji, da bi kdo sklatil letalo morilca, kot je on sklatil pred leti malezijsko letalo. Morilski Putler nima jajc, da bi se soočil z Zelenskim, do smrti bo čepel v svojem bunkerju in pošiljal rakete naokoli, to je njegovo poslanstvo.

• atamama 19:00 16.maj 2025.

Zanimivo kaj piše Times:>>Rusija je že tako ali tako najbolj sankcionirana država na svetu, in kljub pogostim napovedim gospodarskega zloma ni veliko znakov, da bi življenjski standard v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu dovolj padel, da bi Putina prisilil k prekinitvi ...prikaži več vojne.In tako Kremelj ponavlja svoje zahteve, teden za tednom, občasno oblikovane v drugačnem jeziku, vendar brez temeljne spremembe v svojem vztrajanju, da je edina pot do miru, da Ukrajina da Rusiji vse, kar si želi...<<

• jezero 08:48 17.maj 2025.

Trump je že pokasiral redke zemlje in druge minerale v Ukrajini!

• Markye_7561 16:47 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• atamama 11:11 15.maj 2025.

Pozablja se, da je Zelinski poklicni igralec. In temu primerna je naučena retorika. Morda ga zanese govorica telesa ob nekaterih ''domoljubnih izjavah'', kjer se vidi da laže ali da ne verjame besedam. Že na mikro nivoji, med podjetji se pred ...prikaži več podpisom pogodbe direktorja pogovarjajo nabavni in prodajni. Kaj mislite da bo tu drugače? Glede na enkratni rezultat že izvedenih pogovorov ne pričakovati, da bo ''koalicija voljnih'' bila za. Preveč denarja opere vodilna EU politika preko UA pomoči.......

• Burja 11:37 15.maj 2025.

Igralec ali ne, njegov poziv zadnjih dni, da želi Putina kot sogovornika izraža dovolj prepričljiv argument za njegov prihod. Vojna traja že leta in izgovori o mikro prioritetah nimajo veze z realnostjo. Če si car, se obnašaj kot car ali ...prikaži večli pa samo glumi in ne upa ven iz varne kremljske jazbine.

• atamama 11:47 15.maj 2025.

Burja, bodi realen in poglej, bila so pogajanja in sporazum iz Minska in temu primeren citat: “Ne očekujte da ćete, jednom iskoristivši rusku slabost, zauvijek primati dividende. Rusi su uvijek dolazili po svoj novac. A kada dođu – ne oslanjajte ...prikaži več se na sporazum koji ste potpisali, trebali biste ga opravdati. Oni ne vrijede ni papira na kojem su napisani. Stoga je s Rusima ili igrati pošteno, ili ne igrati.” Otto von Bismarck.Osel gre 1x na led, misliš da Rusi večkrat?

• Burja 12:08 15.maj 2025.

Nobene nove filozofije ne vidim v tem citatu. Stara mantra revanšizma, ki poganja svet že od nekdaj. Ta svet je prežvečil že milijone carjevičev in nedvomno še kakšnega bo. Ne boj se, tudi led se odmrzne, morda še prej kot si mislimo.

• Idioti 12:06 15.maj 2025.

Novinarji Žurnala in vsi ostali zahojenci cajteng bande v SLO. Se mogoče sprašujete , pa bi bilo dobro, kdo bo še bral vaše kretenoidne komentarje, da se pričakuje, morda bo, Zelenski ne bo , Putin prišel v Istambul . Se ...prikaži veče vam je čist utrgal v ritolezenjem politiki in Bruslju v rit !!! Na Žurnalu , smo nekateri komentatori vedeli, da ne bo prišel , a zdaj naj pa takšni majstri berejo še naprej vaše "resne "komentarje. A se ne zavedate da "mogoče" v vašem dolgovezenju pomeni , da POJMA NIMATE !

• Jernej65 14:53 15.maj 2025.

Daj zadihaj malo, da se ne boš zadušil v svojih izpljunkih idiot Rusofilski.

• Idioti 15:03 15.maj 2025.

Bolnik , pozabil si dati še svoje 4 NIKE plusa svoji genialni observaciji . Pa pejd mal na sprehod do gradu Fužine , mogoče boš imel srečo , pa ne boš rabil napotnice !

• Jernej65 15:36 15.maj 2025.

Idioti, sem daleč od tvojega gradu Fužine. Si vsaj povedal kje se zbirate Putinovi ritolizci, fej.

• Naklonsky 21:34 15.maj 2025.

Putler je eno gobezdalo kot večina zahojenih nesposobnih komunistov. Skratka - usral se je!

• leonardo 09:23 15.maj 2025.

Jaz nisem noben Putin, pa se s tem drogirancem ne bi šel pogovarjat. Prav gotovo ima Putin precej več pametnega dela kot da bi čas zabijal z nekom, ki niti po petih minutah ne ve več kaj je obljubil. Jernejček, ...prikaži več tebi pa; Kdaj te bo srečala pamet? Pozabi na zamere do njega, ker škoduješ samo sebi in svojemu zavoženemu življenju. Kaj boš s seboj šele, ko bo Putin zmagal v tej vojni?

• Jernej65 09:35 15.maj 2025.

A si lahko še večji bedak. Dnevno umira na stotine Rusov in Ukrajincev, a ti pišeš da ima morilski Putler več drugega pametnega dela. Od kot si ti priletel s svojimi nebulozami, mi pa res ni jasno. Morilski Putler je ...prikaži več začel to vojno, uničuje Rusijo in Ukrajino ter vso Evropo in ti ga častiš. Vse bolj dokazuje, da mu je mir zadnja stvar, ki si jo želi. Po logiki bedakov tvojega kova, ima več drugeg pametnega dela. Mrtvi Rusi so zadnja stvar, ki ga zanima. Svašta od rusofilskih kretenov.

• Burja 09:35 15.maj 2025.

Jalova zmaga, ki bo svoj prostor našla le v praznih srcih putinistov.

• leonardo 09:54 15.maj 2025.

Hvala Jernejček, toliko komplimentov pa še v življenju nisem prejel.

NickMason 10:47 15.maj 2025.

leonardo,jih tala kot za šalo,tega ima Jernej65 v izobilju,primerno njegovi pameti😂

• leonardo 11:18 15.maj 2025.

Vem Nick ampak ne morem iz svoje kože, ker vem da je trpin ampak nič mu ne pomaga. Po tolikem zmerjanju se bom počasi vzdržal in ignoriral , bo bolj pametno..

• Jernej65 11:34 15.maj 2025.

Ne podpiram morilcev, kot to delata vidva rusofilska kretena. Rad bi vaju videl, kako bi svoje sinove poslala v boj za morilskega Putlerja, proslavljala smrt sinov za ideale zblojenega voditelja. Sam gobec vaju je. V vojnih razmerah bi jo pobrisala ...prikaži več na varno in gobcala, kako se razdajata za svoj narod. Takšnih kretenov je tudi med 2 svet. vojno bilo ogromno, ki so zagovarjali Hitlerja in jo potem pobrisali v Argentino, ko se je morilec sam fental.

Slayer 11:34 15.maj 2025.

Osebi s tako nizkim IQ se pač ne da pomagati,živi v nekem paralelnem svetu,kjer se ima za carja vseh carjev!!!

• Idioti 11:57 15.maj 2025.

Jernej65 @ Kdo pravi , da bom jaz poslal sina ? Ti strahopetec ! Jaz bom šel sam in to ne v Rusijo , bo v Sloveniji v zaledju fronte dosti prostora za delovanje ! Ne boš videl več belega dne !

• Idioti 12:16 15.maj 2025.

Jernej@ Ti boš govoril kdo je kdo, pezde izdajalsko. Ti boš govoril , da bo kdo bežal , men ki sem prostovolec v armado, ki je dobila vojno, čeprav takrat niso imeli niti TO . Marš seronjo ! V svoji ...prikaži več retardiranosti se sploh ne zavedaš, da so nekateri lahko hudičevo načelni, ki presegajo tvoje pojme o časti. NIKOLI ne bom glasoval ali se boril proti RUSOM, bom pa proti Slovenceljnem, ki se bi takšen luksus oz. norost dovolili ! Pa sem samo SLOVAN ,nič drugega , za razliko od vas izdajalcev rodu !

NickMason 12:28 15.maj 2025.

Idioti,👍👏

• Jernej65 14:52 15.maj 2025.

Idioti, spucaj se v svojo Rusofilijo in nam Slovencem ne seri tu gor. Izdajalec Idiotski, pa še propadlega muzikantarja ter naci kuzlo vzami s sabo in tam lajajte v luno.

• Jernej65 15:33 15.maj 2025.

NickMason, ti si še svoje usrane riti ne moreš počohati, luzer rusofilski.

Slayer 19:42 15.maj 2025.

A ste opazili,da se je kar naenkrat pojavilo cel kup novih profilov,retorika pa ista,hahaha,kako bogi so retardirani ukrofili!!!

• Jernej65 23:04 15.maj 2025.

Naci kuzla, a si opazil, da ne dobivaš več toliko plusov od rusofilskih Trolov. A si opazil, da ste rusofilski bedaki popolnoma isti kot ste bili anticepilski bedaki. A si opazil da rusofilski bedaki popolnoma enako lažete, lajate, trosite neumnosti, ...prikaži več zavajate, širite propagando morilskega Putlerja, poveličujete morilce... A si opazil, da v slovenski javnosti rusofilski bedaki predstavljate komaj kakšen procent celotne populacije. A si opazil, da se napihujete kot žabe, da bi izgledali večji.

• Idioti 11:54 15.maj 2025.

Jernej , smešen si s 5 NIKI ! Pejd h dohtarju sem ti že 100x rekel ! Lahko pa se samo pošpanciraš mim Polja , pa te mogoče kakšen dohtar vidi čez okno , pa tud napotnice ne boš rabil !

luckyss1 08:31 15.maj 2025.

He, he, seveda se Putin ne bo pogovarjal z nekim igralcem in kurcosviračem, ki nima niti pravnih pooblastil, ker bi ga morali potrditi na ponovnih volitvah, kar je seveda nemogoče...Že včeraj sem napisal na MMC, da ne bo ne njega ...prikaži več niti Lavrova in bi najbolj primeren sogovornik za kokainskega bil Medvedjev, ki uporablja enako zavržno in ogabno retoriko..

• Burja 09:05 15.maj 2025.

Haha, tipičen komentar... predvidljiv kot Putinova poteza. Je pa neprecenljivo poslušat vaše ljubezenske hvalospeve v prid vsemogočnega carjeviča 🤪 😅

• zdrej 09:12 15.maj 2025.

Veliki vodja, vsaj tako izgleda, sploh nima jajc priti se pogovorit. A je mogoče v ozadju interes vojno vleči v nedogled, ker kao ima možnost izpolniti delni cilj, zavzeti petino Ukrajine, če je že popušil pri Kijevu in politična kontrola ...prikaži več države? Skratka klasična vojna za ozemlje in vire, vse ostalo so floskule in izgovori.

• Jernej65 10:01 15.maj 2025.

luckyss1, zopet si pameten. Vsi smo vedeli, da morilskega Putlerja ne bo na pogajanja, ker si ne želi miru. Še par mesecev nazaj si častil Trampa, ker si verjel da bo vojno zaustavil v 24 urah. Polna usta so te ...prikaži več bila kako se bosta Tramp in morilski Putler dogovorila o Ukrajini brez Evrope, brez Zelenskega. Sem ti rekel, da tako ne bo šlo, in da je Trampa sam gobec. Imel si me za ovco. In zopet si največja OVCA prav ti. Ne častiš več Trampa, kaj se je zgodilo s teboj.

• atamama 11:35 15.maj 2025.

Naj dodam srečnežu nepreveden komentar z zgodovino pogajanj z Rusi: >>Ovako je napisao jedan komentator: “Ne očekujte da ćete, jednom iskoristivši rusku slabost, zauvijek primati dividende. Rusi su uvijek dolazili po svoj novac. A kada dođu – ne oslanjajte se ...prikaži več na sporazum koji ste potpisali, trebali biste ga opravdati. Oni ne vrijede ni papira na kojem su napisani. Stoga je s Rusima ili igrati pošteno, ili ne igrati.” Otto von Bismarck<<

• zdrej 15:08 15.maj 2025.

srečkovič, Putin ali njegov naslednik se bo pač moral nekdaj s kakim kucosviračem pogovarjati, da bo zaključil to zadevo ali pa bodo šli v smeri izraelcev. In profesionalna diplomacija je pač taka. Ampak kljub temu, da nazivaš Zelenskega ali Putina ...prikaži veča s kakšnim koli nazivom, sta oba človeka, ki imata mandat za pogovor za zaključek tega sranja. Ampak Rusija s pošiljanjem ljudi, ki morajo za vsakih par stavkov klicati v Rusijo (verjetno imajo tako kot ameri celotno IT ekipo) vsekakor ni profi.

• Idioti 15:08 15.maj 2025.

Zdaj se bo našel pa kretenoid Jernej in strokovno razložil zakaj Bismarck ni imel prav ! Mogoče bi pa plešoglavi butec kakšno rekel al pa sam ptič na tole resnico .

• Idioti 15:15 15.maj 2025.

Zdrej @ Ne razumeš odnosov znotraj UA , ne razumejo jih niti drugi al jih pa nočejo obelodaniti ! Zelenski ne bo podpisnik nobene pogodbe , pogodbo bo podpisal predsednik RADE ali pa glavnokomndujuči vojske v slučaju popolne kapitulacije. Zelenski ...prikaži več ni sam svoj človek ,njega držijo na oblasti SS enote z Majdana !!! Če karkoli podpiše , kar njim ne bo všeč , ga bodo ubili . Stanje je enako kot 1944 Rdeči orkester v III.rajhu ali pa podpis Srbov Z4 v Ženevi . Da so podpisal ,bi jih takoj likvidiral

• zdrej 09:16 16.maj 2025.

Mislim, da tudi ti ne razumeš situacije, ker imaš enostranski pregled. Ampak v končni fazi ima Zelenski mandat, ki mu ga je dajnsko podelilo ljudstvo. Pa čeprav je Ukrajina precej koruptivna država. Ampak tega ne moremo trditi za Putina, ki ...prikaži več je mu je demokracija zgolj izgovor. Situacija je že mogoče podobna, ali bo tudi izid?

luckyss1 09:28 16.maj 2025.

Putin ima vsak trenutek še vedno podporo vsaj 80% Rusov... Ne moreš razumeti ruske duše, če nisi bil tam vsaj mesec dni med navadnim ljudstvom.. Ko sem bil v nekem baru v Moskvi, mi je kelnerca pomežiknila, ko je pljunila ...prikaži več v kavo, ki jo je naročil nemški turist, zame je vedela da sem iz Jugoslavije...No potem pa sem ji jaz v sobi skuhal kavo :)

Migrant 09:48 16.maj 2025.

Potem je pa neki primorski gej Holob mislil, da se bo Putin pogovarjal z njim hahahaha

• maček 08:22 15.maj 2025.

Sami killerji.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.