Svet
64 ogledov

Putin podpisal zakon, zaradi katerega so ženske na nogah

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • principiumnovum 18:01 08.februar 2017.

    Žurnal, a si obeden s Putinom? Ni dneva, da ne objavite vsaj dva FAKE NEWS članka. Pišite o naših domačih problemih in korupciji, ne pa, da širite ameriško in britansko protirusko propagando v našem medijskem prostoru. Putin je v Rusiji ...prikaži več spoštovan in priljubljen politik. Za Ruse je naredil več, kot za ste Slovenijo vsi slovenski novinarji in slovenski politiki skupaj. Človek pri nas lahko pohvali samo naše športnike. Edino oni nam višajo ugled v tujini.

  • principiumnovum 18:10 09.februar 2017.

    Ne da mi miru, tole vaše laganje in širjenje britanske propagande o Putinu... Skrajno ogabno pa se mi zdi, da Alekseja Navalnija prikazujete kot nekega svobodomiselnega opozicijskega voditelja, ki ga Ruski režim zatira. Pa ne rabiš bit genij ali pa ...prikaži več profesor ruskega jezika, da ugotoviš, kakšnega "opozicijskega" voditelja vi slikate za demokrata. Totalnega fašističnega prašišča nam želite prikazati kot demokrata, Putina pa kot fašista. Razumi kdor more. Izvolte naslov youtube kanala od Alekseja Navalnija, kjer poziva k ubijanju muslimanov z Ruskega Kavkaza in jih celo primerja s ščurki.

  • izRODEk 15:25 08.februar 2017.

    Nepotrebna anti Putinovska propaganda. Takšni zakoni obstajajo v EU ves čas. Če se grdo dereš na svojo ženo, jo zmerjaš in žališ ter vpiješ nanjo, ona pokliče policijo. Ta tvoje dejanje obravnava kot "prekršek" in ne kaznivo dejanje. Torej isto, ...prikaži več kot je podpisal Putin.S tem, da se Putina v članku prikazuje kot ženskofoba, mi smo pa v redu, čeprav imamo isto zapisano v zakonu že ves čas.Hinavščina zahoda je neizmerna. Pa neumnost naivnih žal, tudi.

  • nergač 16:28 08.februar 2017.

    tisto, kar je neizmerno, je seveda le tvoja neumnost, saj niti ne preveriš preden napišeš svoj butast pAMFLET191 člen KZ press

  • jozicamurn 17:33 08.februar 2017.

    To je odgovor predsednika Putina na liberalno bolezen ljudi, katerim otroci zrastejo v narkomane in lgbt pederčke, lezbijke ali feministke. Mene in pa vse ki jih poznam so starši kdaj pa kdaj udarili pa to ne pomeni da so SLABI ...prikaži več STARŠI in sem jim za to hvaležna. Seveda pa obstajajo ekstremi povsod, ki nadaljuje ko bi morali že končati. Bravo Putin!

  • principiumnovum 18:11 09.februar 2017.

    https://www.youtube.com/watch?v=oVNJiO10SWw

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.