Svet
3435 ogledov

Putin z ostrim odgovorom na Trumpove podmornice

Komentarjev 49
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Vremebo 07:25 05.avgust 2025.

Očitno Putin nima stvari več pod kontrolo. Zdaj o njegovih potezah odloča Trump.

CarZelenski 07:45 05.avgust 2025.

Ne samo Trump. Putin mora vedno bolj upoštevati mnenje Zelenskega. Zelenski mu bo določil, kje se bosta pogajala in kdaj in pod kakšnimi pogoji. Rusija nima NIČESAR več pod kontrolo.

Putinček 08:04 05.avgust 2025.

Jaz imam vse pod kontrolo!

Putinček 08:06 05.avgust 2025.

Ne mi dajat minusov, sicer vas ubijem z novičokom!

CarZelenski 07:39 05.avgust 2025.

Vse skupaj se je začelo, ko je Putler poskusil zasesti Ukrajino in ker mu to ni uspelo, je v besu samo še zaostroval in zaostroval...dokler ne bo počilo. Škoda je Moskve in kulturno zgodovinskih stavb v Kremlju, ampak tega kmalu ne bo več.

Putinček 08:04 05.avgust 2025.

Tako zelo sem močen, da lahko kršim vsak sporazim, za katerega mi paše: o jedrskem razoroževanju, Budipeštanski, tisti v Minsku....nihče mi nič ne more. Pobil bom še več lastnih ruskih vojakov, ker to bo moja zapuščina.

Človek2024 07:50 05.avgust 2025.

Že to, da Putin jemlje Trumpa resno, je znak, da je budala. Da ne govorimo o spodleteli invaziji na Ukrajino, ki je taka šlamastika, da ni večje. Milijon mrtvih Rusov zaradi odločitev enega butastega Putlerja. Res dela "uslugo" svojemu narodu.

luckyss_1 08:11 05.avgust 2025.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...Putin je Trumpu dovolil, da se njegove podmornice približajo Rusiji. Zakaj? Zato, ker mu drugega ne preostane...ker mu tega ne more preprečiti.

• Igx8gx8z 11:55 05.avgust 2025.

Uf, mamo srečo, da mamo tebe. Ne more preprečiti?? 🤣🤣🤣 Glih tolk kot oranzni ne more preprečiti Putinu, da pluje okoli Kube, če se mu zahoče. Kaj bo pa naredil. Šel v jedrski spopad?

Človek2024 07:47 05.avgust 2025.

Putler rožlja s svojo zarjavelo trobento. To njegovo jedrsko orožje mu je že zdavnaj zgnilo v slabo vzdrževanih silosih, kjer je korupcija naredila svoje in so rezervne dele odnesli pohlepni oficirji.

Putinček 08:09 05.avgust 2025.

To je laž! Moji penisi - pardon rakete - ne trohnijo!

• Kmodri_ 21:55 04.avgust 2025.

Priden medvedek iz kota je začel....bevkaati Dumpa jemlje resno....priceless!

• volf 22:05 04.avgust 2025.

Joj kak si ti brihten, le kje spiš da te ne ukradejo

• Kmodri_ 22:15 04.avgust 2025.

Pod Putlerjevo.....posteljo.....samo zate!

• atamama 17:58 06.avgust 2025.

Zanimivi komentarji o tem kako Rusi ne morejo zasesti UA. Premalo se vprašajo kaj bi prinesla popolna zasedba? Prvo, partizanski način bojevanja. Kaj to pomeni? Stotine, tisoče talcev, kot so to delali Nemci in Američani v vojnah? Tako da o ...prikaži več tem zakaj je za Ruse pozitivno bojevanje do porušene zemlje ugodno? Koliko bo ukrajincev ostalo? Manj kot je v hrvaški krajini Srbov. In temu se reče prikrito etično čiščenje, kajne? Brez koncentracijskih taborišč.

• Kmodri_ 21:57 05.avgust 2025.

Baje bo Putler objavil gradivo o Dumpu, da je bil v mladosti pedo! Bo Dumpu počil film? Nadaljevanje sledi...

Slayer 19:43 05.avgust 2025.

https://www.youtube.com/watch?v=BWrnaI7nBUw&list=RDMMJe3EcJhxUP8&index=6

• Jernej65 00:01 06.avgust 2025.

Eto ti nacistični izrodek, poglej kako delujejo tvoji bratje ruski nacisti. https://www.youtube.com/watch?v=7WFDQmso4jU https://www.youtube.com/watch?v=XQc6mJ7u8gQ https://www.youtube.com/watch?v=y94mpJXiBR8 Naci smrkljasti izrodek če hočeš še, samo povej.

Slayer 19:27 06.avgust 2025.

Spel retardiran IQ20!!! Govedo fukjeno!!!

• Jernej65 19:51 06.avgust 2025.

Vsaj nisem fuknjen Putlerjev naci smrkelj kot si ti, teslo zabito, nacistično.

Slayer 20:12 06.avgust 2025.

Pičkica retardirana!!!

NickMason. 07:01 06.avgust 2025.

Putin je CAR

Slayer 20:22 05.avgust 2025.

Ajde ukropičkice, a ste že pri večerji (poli salama in pingo sok)?!!! https://theworldwatch.com/videos/1634145/nah-ukraine-isn-t-nazi/

• Pizdamaterina 07:17 05.avgust 2025.

Saj Oranžni nič ne odloča, odlača pohlepna eilta, ki služi na račun vojne industrije.

CarZelenski 07:44 05.avgust 2025.

Saj Putin nič ne odloča, odločajo pohlepni oligarhi, ki služijo na račun ruske vojne industrije.

Putinček 08:05 05.avgust 2025.

Jaz odločam o vsem. VSEM!

mahatma2 22:24 04.avgust 2025.

Ukrajina je rak rana za svetovni mir. Če bi se Ukrajina obnašala kot Belorusija, potem ne bi bilo nikoli vojne v Ukrajini in bila bi cela in ne bi bilo postavljanja orožja na meje z Rusijo. Sedaj pa oranžnoglava ogaba ...prikaži veča pošilja podmornice na lokacije, kjer lahko škodijo Rusiji, Jasno da tega Putin ne bo pustil in evo hladna vojna v polnem razmahu ter nedolžne žrtve v Ukrajini zaradi NATA, ZDA in podkupljenih politikov tipa Zelenski in Leynova, ki se na podoben način trudi spraviti EU v vojno.

• Kmodri_ 22:32 04.avgust 2025.

Putler rabi hlapce, a ne? Samo vprašam...

mahatma2 23:12 04.avgust 2025.

Kmodri_..... Si pač na nek način genetska napaka narave, se pravi človek , ki ni sposoben misliti s svojimi možganim ampak to počne s tujimi možgani. To je moj odgovor na tvoje vprašanje , pa ne samo moj, še marsikdo ...prikaži večdo bi ti odgovoril tako kot sem ti jaz.

• Kmodri_ 23:25 04.avgust 2025.

mahatma2, uporabljam Putlerjeve! Tako kot t!!

• jakec1575 23:29 04.avgust 2025.

zal se to ne bi zgodilo. vera je kamuflaza, ukrajina je trn v peti rusije ker prodaja iste surovine je je takoj druga po kolicini za rusijo. dejansko je ukrajina nacionalna nevarnost za ekonomijo rusije. zato vojna. vse ostalo je pesek v oci.

• Ender3 05:24 05.avgust 2025.

jakec.....ne seri klamf..

CarZelenski 07:42 05.avgust 2025.

Kakšne bedarije kvasiš mahatma. Belorusija je lutka Putinovega režima. In to ti je OK, ali kaj? Demokracije tam ni. Želim ti, da se preseliš v Belorusijo. Itak so odpravili vize. Uživaj.

• Igx8gx8z 11:57 05.avgust 2025.

@Zeleni_tepec In? Očitno imajo velesile svoje lutke. Rusija jih ima se malo. Muriji imajo za lutko celo Evropo.

CarZelenski 19:05 05.avgust 2025.

Ig, na primer Slovenija je lutka Američanov a ne? S pro-Palestinskimi stališči vred? Si pa res slep ali pa neumen. Če res misliš, da smo lutke, si nabavi ameriški potni list, ali pa še bolje ruskega. Vsaj ne boš lutka.

Slayer 19:45 05.avgust 2025.

zeleni idiot je napisal, "Kakšne bedarije kvasiš mahatma. Belorusija je lutka Putinovega režima. In to ti je OK, ali kaj? " Jaz pa pravim takole, EU je lutka ZDA,kjer že dolgo več ni demokracije!!!

Slayer 20:21 05.avgust 2025.

https://theworldwatch.com/videos/1634145/nah-ukraine-isn-t-nazi/

CarZelenski 09:22 06.avgust 2025.

Vsi ki podpirate Rusijo, ste genocidne rasistične pizde. kar se pa demokracije v EU tiče, si pa ti Ig pomešal demokracijo in nelagalno in kriminalno podpiranje terorističnih organizacij, kot je Hamas.

CarZelenski 09:23 06.avgust 2025.

Demokracija ne pomeni, da se bodo vsi strinjali s tvojo podporo ruskemu in palestinskemu terorizmu.

CarZelenski 13:33 06.avgust 2025.

Palestinci zahtevajo menjavo 100 palestinskih teroristov za enega izraelskega talca. Prav jim je. Sami so si določili ceno.

• atamama 06:41 05.avgust 2025.

Zanimivo kako ocenjujejo izčrpavanje Rusije z proxy vojno. Ni mi čisto jasno ali temeljijo izračuni na podlagi spopada Izrael-Iran, kjer se je izkazalo koliko je vredna protiletalska obramba.... oziroma koliko je potrebno raket za izvedbo. Bolj kot retorika pa naj ...prikaži več bi bilo nevarno da se letala UA pred napadi skrijejo v sosednjih državah, ne vem če se zavedajo, da ko nekoga potisneš v kot le-ta dobi neslutene moči....

CarZelenski 07:43 05.avgust 2025.

Proxy koga je Rusija? Samo vprašam? Mongoloidije?

Putinček 08:07 05.avgust 2025.

Jaz nisem noben proxy! Moj proxy je Trump! Skozi tega proxyja zdaj sebe manipuliram, da naredim, kar hoče moj proxy! Vse je pod MOJO kontrolo!

• Igx8gx8z 12:30 05.avgust 2025.

Brez murijev in tistih izdajalskih jordancev bi židi tenko srali.

• Ender3 22:31 04.avgust 2025.

Za Sandija76 pozdrav od morilca Putina.. https://youtube.com/shorts/59U-atDbdVY

Človek2024 07:49 05.avgust 2025.

Ender, ti si res zaljubljen v tega tipa, kajne?

Putinček 08:08 05.avgust 2025.

Sem lep, a ne? Ender, ti bi bil dober kandidat za mojega priležnika. Dobiš 15 rubljev, če prideš nocoj v mojo posteljo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.