Res@ slayer tako so bedni, da članke enostavno prepišejo iz drugih medijev. To je t.i žurnalov profesionalizem.
https://insajder.com/svet/hipna-reakcija-od-kima-ni-ostal-niti-odtis-prsta-video
Enderčič, a je še lahko kdo bolj beden kot tvoje trobilo Insajder. Večina člankov Insajderja je paste-copy ruskih trobil. Ti pa daš primerjavo. Kje si se našel model.
Če pa kakcev nebi s seboj jemali, bi pa CIA+ celi zahod z veseljem po njih kopal/ brskal in vohal.. Kaj pa, za USA priskledniki nihče ne pobira in ščiti.. ?
Ta rusofobija je obup, von der L se zmisli da ji Rusi motijo elektroniko na letalu, flightradar24 pa ima celoten let belezen…koga tile podpihovalci vlecejo za nos?! Nemci imajo kronicne zamude z vlaki, krivec - Rusi?! Se malo pa bodo… ...prikaži več tudi za masaker nad civilisti v Gazi krivi Rusi.
Spet si me zamenjaj za prikletnega...jaz puklastega zaradi veleizdaje slovenskega naroda in in revizije domobranstva ne marm, splloh pa ne Slovensko Domobransko stranko...
Niste gladki s takimi članki!!!
ti nisi gladek že od rojstva pa tud tvoja mati in otac isto
Res@ slayer tako so bedni, da članke enostavno prepišejo iz drugih medijev. To je t.i žurnalov profesionalizem. https://insajder.com/svet/hipna-reakcija-od-kima-ni-ostal-niti-odtis-prsta-video
Enderčič, a je še lahko kdo bolj beden kot tvoje trobilo Insajder. Večina člankov Insajderja je paste-copy ruskih trobil. Ti pa daš primerjavo. Kje si se našel model.
Endrkač bednik vedno večji, brez svojega mnenja, kot vedno, tepec trolasti.
Če pa kakcev nebi s seboj jemali, bi pa CIA+ celi zahod z veseljem po njih kopal/ brskal in vohal.. Kaj pa, za USA priskledniki nihče ne pobira in ščiti.. ?
kaj si se že odselil v rusijo kaj čakaš?
slavauk22 ti bi se preselil v Argentino samo, da nebi gledal rdeče zvezde..Kot Janezove ovce se bojite rdeče barve, bog ne daj zvezde..
A za druge predsednike oz pomembneze pa mislite, da tega ne pocnejo? To je del politicnih igric.
MARIE3 🙋 oni tega ne razumejo. Pišejo in govorijo kot jim je naročeno.
Ta rusofobija je obup, von der L se zmisli da ji Rusi motijo elektroniko na letalu, flightradar24 pa ima celoten let belezen…koga tile podpihovalci vlecejo za nos?! Nemci imajo kronicne zamude z vlaki, krivec - Rusi?! Se malo pa bodo… ...prikaži več tudi za masaker nad civilisti v Gazi krivi Rusi.
In seveda, za tole moje mnenje bom takoj oznacena za Rusofilinjo…go ahead stupid.
Nič mu ne pomaga, končal bo tako kot vsi ostali. Med črvi.
A bejš no bejš...samo naš veličastni bo večen ?
Outlet ne samo da serje na sestankih, ampak po celi EU!
Kaj misliš, da imajo mirovniki v EU pa zapeko./obstipacijo/. Važno pa je, da kletni aktivisti serjete po domačih forumih in socialnih omrežjih.
Spet si me zamenjaj za prikletnega...jaz puklastega zaradi veleizdaje slovenskega naroda in in revizije domobranstva ne marm, splloh pa ne Slovensko Domobransko stranko...
Če bi bil zdrav potem ne bi imelo smisla! Tako pa… Morda pa se bojijo, da bi izdelali klona?
A tako, kot v primeru Trumpa. Po golf igrišču hodi s posranimi hlačami medtem, ko mediji ugibajo o njegovem zdravstvenem stanju..
Cesarjeve težave niso tako preproste 💩 🪣
Če bi bilo vse normalno, tega ne bi počeli, očitno veliko stvari skrivajo. Konec bo za njega, kot za vse druge povsem enak.
ender javi se o tvoji putani se govori govno jedno!
Cigo, na front v Ukrajini te še vedno pogrešajo. Posranček.
Ja, slavauk22 🖕primitivnosti ti ne zmanjka. Iskoriščaš svojo pravico svobode govora v imenu kredibilne in poštene stranke SDS.
Še huje je, Putina na Alijaski označujejo kot dvojnika. Antiruska propaganda dela na polno. https://youtu.be/wh63iyCFiNk