Šport /sport/kosarka
16 ogledov

Rajgelj: Urejamo težave

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 14:46 29.november 2011.

    ...kaj klinac kupujejo igralce, če vedo, da še za njihove požrešne žepe ni dovolj???? ...pravilno, naj tožijo in vse pokasirajo, z obrestmi vred....na vrata Olimpije pa obešanko in čao ragazzi!!!

  • Bostjan Krauthaker 12:41 29.november 2011.

    Klub je v velikih težavah. Svoje sta dodali še dve tožbi, ki sta se usedli na klubski račun. Svoje sta prek sodišča mednarodne košarkarske zveze zahtevala in tudi dobila Poljak Pawel Kikowski ter Črnogorec Vladimir Golubović. V času predsednika Dušana ...prikaži več Mitiča sta podpisala krepko previsoki pogodbi za čas in razmere, v katerih je bil klub. Breme in posledice nosi vodstvo s predsednikom Janijem Möderndorferjem in direktorjem Janezom Rajgljem. Slednji je imel lani možnost, da se s Kikowskim domeni za nekaj plač in vzhodnjak ne bi šel v tožbo. To bi klub stalo 30.000, morda 40.000 evrov, danes ga je 220.000. Podobno je bilo tudi v primeru Sanija Bečiroviča. Rajglju je sam predlagal, da najdejo skupni jezik, saj ni mislil vzeti vsega, kar mu je po pogodbi pripadlo. Pa je to veselje Sanija kmalu minilo, ko ga je Rajgelj na eni od prireditev okrcal in ozmerjal. Sani je iztožil vse, poleg vsega tudi obresti. Svoje je dobil še Golubović. Ni edini, prihajata vsaj še dva primera – svoje bosta hote

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.