Slovenija /slovenija/crna-kronika
26376 ogledov

Ravnatelj dobil odpoved, ker naj bi vpil na učitelje in bil nesramen do dijakov

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 16:01 09.januar 2026.

Ali na kratko povzamemo, da red in disciplina v javnih službah je odvisna od ''pripadnosti'' oziroma ravno v prosveti ti dve besedi ne veljata za vrlino. Važno je permisivnost in lezenje v anuse...

• Veronica 20:25 09.januar 2026.

Dandanes znajo ljudje tako napihniti zadeve, da lahko še tako bela stvar postane črna in obratno.

• Ender3 20:58 09.januar 2026.

Povod pa jim da neresnično medijsko poročanje.

• jebešz24 20:50 09.januar 2026.

Verjamem, da mu je kdaj počil film, ko se je moral ubadat s "sončki" (neeee, naš pa že ti tak). Tudi učitelji so nekateri perle non plus ultra. Imajo še 4 leta po koroni koronski način dela. Smo imeli priložnost ...prikaži več v živo videti, kaksne lenobe so nekateri. Ne bom posploševal, vecina je bila cisto ok. Ampak ti se navadno ne bunijo. Največjo galamo delajo ravno najvecji lenuhi. Isto kot pri dohtarjih.

• slovenski3 16:18 09.januar 2026.

Najbrž je imel lene in nesposobne učitelje ter šoredne dijake.

• munja 11:46 10.januar 2026.

Glede na to, kakšno je danes stanje - nevzgojeni učenci, ki imajo preveč pravic in premalo dolžnosti, starši in dijaki isto, se sploh ne čudim, da je kdaj povzdignil glas. Še kaj drugega bi moral narediti, ker v našem šolstvu ...prikaži veču je pa nastala res ena velika katastrofa. Problem je seveda mnogo širši, od same oblasti in ministrstva navzdol, ampak nima smisla še naprej razlagat.

Sofija21g 20:49 09.januar 2026.

Іščeš dеklе za eno nоč💋? Dоbrodоšli - www.sex21.fun

• marija0556 02:31 10.januar 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• tinto 17:01 09.januar 2026.

Sam si je kriv,,Ko sem bil jaz ravnatelj sem nategnil več kot polovico učiteljic in sem imel mir v kolektivu,, So se me one iz manjšine tako bale da so celo mojega psa onikale in so mi priše povedar,,Gospod ravnatelj ...prikaži več vaš pes pa okoli šole laufajo,, tećejo -letijo

• jebešz24 20:55 09.januar 2026.

Jozo Ritnik, ti svojga fizolčka med nogami se za lulat ne mores uporabit, kaj sele, da bi katero nategnil z njim. Ce slucajno koga nategnes je to edino za denar, ki si ga sposojas po tem, ko v par dneh ...prikaži več poženeš svojo socialo, in ga potem nikoli ne vrneš. Edino tako koga nategnes. Sole pa znotraj itak nikoli nisi videl. Kaksen ravnatelj 🤣🤣🤣 bebec

• Ender3 21:01 09.januar 2026.

Jožek res si trčen tja kjer nič nimaš.

• jebešz24 21:17 09.januar 2026.

To je lahko na vec mestih, ker tudi v glavi nic nima. 🤣

• tinto 21:24 09.januar 2026.

Ender3 in jebešz24 --Jozo Ritnik, nategnil je vama mamico v črno jamico

• jebešz24 00:22 10.januar 2026.

Jozo Ritnik - Anus, ima v glavi meglo, med nogami mali atrofiran fižolček, ki niti za lulat ni uporaben, kaj šele, da bi z njim počel kaj drugega. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Ender3 21:03 09.januar 2026.

Tip sedaj na stara leta igra žrtev. Kaj upa, da bo imel boljšo pokojnino..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.