Slovenija
217 ogledov

Ravnatelj: Uredba je butasta

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Fulmmer 22:27 27.avgust 2012.

    In ta vlada bi rada državo rešila, pa se še za začetek pouka ne znajo zment....

  • puksicd 23:57 27.avgust 2012.

    Še en dokaz, da nas vodijo popolni IDIOTI.

  • flosar 12:22 28.avgust 2012.

    Krtina, smešni ste, fulmer, se popolnoma strinjam z vami. Pepe 007 ti spadaš verjetno k ta pametnim iz superministrstva in naj bodo tvoje misli blagoslovljene, to zares rabiš. Ja uredba je butasta, sprejeta ob nepravem času na nepravem mestu in ...prikaži več seveda ob neidentificirani pameti, kot rad reče obtoženi šef vseh teh kekcov, ki te uredbe sprejemajo zadnje leto. Ljudje! sram nas je..ne po svoji krivdi

  • krtina 06:46 28.avgust 2012.

    Ravnateljevo misel bi samo dopolnil.UREDBA JE BUTASTA. TISTI, KI SO SI JO IZMISLILI PA TOTALNE BUDALE.

  • suzana.kos 19:49 28.avgust 2012.

    moj otrok hodi vsa leta k pouku, ki se začne ob 8.15...zdaj gre v sedmi razred... nikoli ni bilo težav s tem, sploh ne vem kaj bluzite...to, da imajo učitelji zlo veliko prostega časa in da se jim dobi po ...prikaži več 12-ti ali 13-ti domov, pa je itak znano....glavno, da Štrukelj brani pridobljene bonitete in delovna mesta... pa kaj če je kriza. kakšen demagog!!!!

  • bobr 22:05 27.avgust 2012.

    A bo kateri izmed novinarjev šel do konca in na ministrstvu terjal odgovor na vprašanje:ZAKAJ ??Ravnatelji, stopite skupaj, pridobite podporo staršev in stresite iz hlač te neumne predlagatelje, ki jim očitno ne gre za nič drugeg kot ...prikaži več narediti javno šolstvo povsem nemogoče za izvajalce in uporabnike.DOVOLJ JE !Ne smemo dovoliti, da se v javnem šolskem sistemu obnašajo kot slon v trgovini s porcelanom.Še posebej pa to velja za Škrinjarico, ki sedaj soli pamet in spreminja sistem v katerega svojih otrok ni vpisala ampak jih je doma poučevala...sramota!!

  • Pepe007 07:26 28.avgust 2012.

    A je normalno, da se v Sloveniji pouk konča (sploh prva triada), ko ljudje šele prihajamo v najproduktivnejši del dneva? Verjetno zato, da lahko učitelji v miru delajo tisto, kar jih veseli.Po mojem je uredba smiselna. Kaj bluzite? Koliko ...prikaži več zaposlenih staršev bo zaradi tega zamika prej konec s službo kot otroci s šolo? Zakaj bi se pozimi moral pouk začenjati pred sončnim vzhodom, če bo tudi s poznejšim začetkom do sončnega zahoda več kot končan.Gospod z novomeške občine pravi, da se ne bodo prilagodili tretjini potnikov (edini, ki so redni). Ker je nekaj že v tisku... Bla, bla... Ker gre za javno stvar in se bo izguba že pokrila od nekod drugod, ne pa iz njegovega žepa. Kaj bi se mučil...

  • gggg 07:31 28.avgust 2012.

    Pa saj če ti je kaj do otroka, do njgovega veselja, zdravja... ga pa res ne moreš v šolo poslat že sredi noči.Osnovna šola ima itak toliko ur pouka, da če začnejo ob osmih zjutraj, vse končajo do enih. ...prikaži več In potem imajo do treh še dovolj časa za vse naloge. Samo malo bolje se je treba organizirat v šoli, kajne ravnatelji! Če pa kakšen ravnatelj ni kos takim organizacijskim zadevam, naj pač odstopi iz svojega mesta.

  • mijaliza 12:43 28.avgust 2012.

    ja uredba je butasta, zakaj? Sestra je pričela pouk ob 7.00 pa je bila ob 14.00 konec samo v ponedeljek, drugače se je pa iz šole vračala ob 15.30....a je to normalo? Potem so pa tukaj še domače naloge, učenje ...prikaži več za teste.....in lahko gre samo spat, brez igranja in prostega časa....

  • zic 09:32 28.avgust 2012.

    moje mnenje je, da otroci, ki so odvisni od staršev, da jih pripeljejo, to je recimo, do nekega 3-4 razreda, naj bi se pouk začel pred osmo, da potem starši grejo lahko normalno v službe...za starejše, ki pa v šolo ...prikaži več prihajajo sami pa naj bi se pouk začel po 8 in to zaradi tega, ker pri nas je tako ali tako vse prezgodaj...po evropi začno šolo ob 9h in so otroci lepo naspani, spočiti..pri nas pa kot da smo vsi zaposleni na ajzenponu ali pa v pekarni otroke zbujamo ob 6h, kar pa ni normalno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.