Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
5627 ogledov

Raziskava: Ti gospodinjski aparati se pokvarijo največkrat

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 10:19 14.april 2023.

    Prav bi bilo , da napišem še eno zgodbo, ki jo poznam. Znanec ima nekaj let staro Gorenjevo pečico, ki že od začetka ni pekla pravilno, ampak zaradi korone je reklamacijo prestavljal na boljše čase. Ko je bilo možno, je ...prikaži več reklamiral, pečica namreč ni pekla enakomerno, temveč je eno stran preveč zapekla, na drugi pa premalo. Po reklamaciji so s strani Gorenja dali odgovor, da je potrebno upoštevati vsa navodila in med samo peko pladenj obrniti ! Ali si predstavljate, kaj pomeni ta odgovor ?

    • sandi76 10:21 14.april 2023.

      Med peko, pri veliki vročini, odprite vrata in obrnite pladenj s stvarmi, ki se pečejo, naokoli ??? Ob tem, da vsa navodila navajajo, da se pri peki ne sme odpirati vrat, nam proizvajalec naroča ravno to ??? Znanec ima vsa ...prikaži večsa dokazila, da se je to res zgodilo, za primer kakšne nejevere. Skratka, ignoranca Gorenja na višku !!

    • djdj 12:53 14.april 2023.

      Gorenje zdaj Hissense ni kvaliteten že 20 let. Sploh pa je v vseh pečicah priporočljivo, da se pladenj na polovici peke obrne(mi je svetoval poklicni kuhar), ker nobena ne greje enakomerno.

    • Idioti 16:27 14.april 2023.

      Normalno je , da je pečica v notranjosti bolj vroča kot pri vratih, kjer je steklo . Vendar, če ima pečica ventilator , tega ne bi smelo biti . Grelci so vstavljeni z zadnje strani , tu takoj grejejo , ...prikaži več , med tem ko ne sežejo do vrat ampak enih 5 cm pred njimi . Zato je tudi razlika v temparaturi.

    • mph2 15:21 14.maj 2023.

      Najhujše pa je pri Gorenju, da se čaka (pogojno 2-) 3 tedne, kar je sramota.

  • Idioti 16:21 14.april 2023.

    Najboljši pralni stroj do sedaj , imel sem dva skupaj Gorenje OLIMPIK 79 , ki sta delala poklicno v pralnici , prala vsak dan oba po 2 kuhanja in 1 pranje in nista crknila 10 let , pa tudi potem ...prikaži več ne . Menjal sem samo gume na vratih , v garanciji je pa crknil 1 motor in svinčnik prebil spodnjo odtočno cev . Ne vem zakaj se ne spravijo delat takšne preverjene modele in dajo dvojne garancije , da uničijo konkurenco .

  • Avatar NickMason
    NickMason 10:08 14.april 2023.

    Trenutno razstura BEKO ,preverjeno nima ničesar kitajskega

    • Idioti 16:04 14.april 2023.

      Beko = Gorenje ! Prodali staro tehnologijo Turkom in ker v Beku do sedaj še ni bilo elektronike , so bile njihove mašine tako dolgovečne ,kot je bil včasih Gorenje samo . N erazumem pa enega od najvažnejših postulatov konkurence ...prikaži veče . Saj ta je pod 1. dolgoživost proizvoda . Men je crknu Samsung hladilnik po 5 letih in nikoli več Samsunga . 19 let mi dela Bosch pomivalec tak na 3 programe . Kaj mislite , kateri pomivalec bo kupljen , ko ta spusti dušo ?

    • Avatar NickMason
      NickMason 16:10 14.april 2023.

      Gorenje pr. stroj zdržal 9 let,Bosch 11 let,zdaj pa da vidimo koliko bo Beko ki ga imam.Pom.stroj Candy od novega slabo delal,sem ga zamenjal za Beko,zdaj ni več problemov.Meni je Beko prva izbira ,druga pa Bosch.Gorenje Hladilniki in omara pa ...prikaži več dela v nulo že 25 let.

    • Avatar Suli
      Suli 08:50 16.april 2023.

      @idioti; Bosch je lastnik Beko in nima nič z Gorenjem🤔

  • Idioti 16:11 14.april 2023.

    Če bi Gorenje razžagalo moj ležeči bojler star 63 let in še izboljšali pomankljivost , ki bi jo mogoče ugotovili , bi lahko na take bojlerje dali 20 letno garancijo , z obveznim čišenjem na 5 let . TIKI-MARES 80 ...prikaži več80 l. še na živosrebrni termostat in italianski grelec za parne kotle na prirobnico - flančno !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.