Še dobro, da ima Izrael le obveščevalce in ne vohunov, tako kot jih imajo Rusi. Zato pa jim je ta osvobodilna preventivna in pravična dostava demokracije uspela. Pravzaprav je uspela tudi nam, saj smo zavezniki. Ja, mi smo vedno na… ...prikaži več pravi strani, proč od vohunov in agresorjev. Niemoellerjevih naukov niti ne potrebujemo več, saj nas ščiti naša pravna država, učinkovito mednarodno pravo in seveda OZN, kot garant varnosti in suverenosti vseh članic. Ko nas napadeta Kitajska&Rusija, imamo pa NATO!
Naši "prijatelji" več let nadzorovali kamere, telefone, portale, ni da ni...ampak problem so naši "ne-prijatelji" Chinks, zato jim ne bomo dovolili graditi 5G, hitrih vlakov, pametnih transportnih omrežij...ker bi nas oni lahko špijonirali. Razlaga: če me jeba "zaveznik" je ok,… ...prikaži več če me kdo drug ni ok...čeprav sem pojeban. Kam je šla evropska hrbtenica?
Evropa bo muslimanska, ker jih vabimo kot poceni delovno silo in jim dajemo več pomoči kot lasnim državljanom. Ko bo Izrael zasedel ozemlja okoli sebe bodo ti begunci nekam šli in ni potrebe po ugibanju kam?
Na koncu sem izgubil 200.000 dolarjev, potem ko sem zaupa spletni naložbeni priložnosti, ki se j zkazala za prevaro. Bil sem prepričan, da so moja sredstva zrasla, zato sprva nisem ničesar posuml. Bila je boleča izkušnja, a ko mi je… ...prikaži več zmanjkal možnosti, mi je podjetje Mandiant (mandianthackerstech gmail com) pomagalo hitro dobiti denar nazaj.
Tebe Ender bo branil iranski ajatola in boš lahko ženo peljal na obrezovanje klitorisa, da ne bo slučajno uživala med spolnim odnosom, ker se to za ženske ne spodobi.
Takšni sadisti se preveč bojijo pekla, da bi hoteli umreti. To je hec. V resnici preveč uživajo v svoji oblasti, ko odločajo o smrti in življenju ljudi.
Hehe, nasa Tanja je upraviceno lahko zaskrbljena...
Grbavi tudi. Spet je stavil na našačnega konja. Kaki luzer je to !!!!
Še dobro, da ima Izrael le obveščevalce in ne vohunov, tako kot jih imajo Rusi. Zato pa jim je ta osvobodilna preventivna in pravična dostava demokracije uspela. Pravzaprav je uspela tudi nam, saj smo zavezniki. Ja, mi smo vedno na… ...prikaži več pravi strani, proč od vohunov in agresorjev. Niemoellerjevih naukov niti ne potrebujemo več, saj nas ščiti naša pravna država, učinkovito mednarodno pravo in seveda OZN, kot garant varnosti in suverenosti vseh članic. Ko nas napadeta Kitajska&Rusija, imamo pa NATO!
Danes si pa sarkastičen....
Naši "prijatelji" več let nadzorovali kamere, telefone, portale, ni da ni...ampak problem so naši "ne-prijatelji" Chinks, zato jim ne bomo dovolili graditi 5G, hitrih vlakov, pametnih transportnih omrežij...ker bi nas oni lahko špijonirali. Razlaga: če me jeba "zaveznik" je ok,… ...prikaži več če me kdo drug ni ok...čeprav sem pojeban. Kam je šla evropska hrbtenica?
Politiki v EU so hujši kot Arabci, za denar bi prodali lastno mater ali staro mamo....
Še dobro, da je Izrael oborožen do zob, sicer bi Evropa, ki si prizadeva za trajnostno prihodnost, trajnostno postala muslimanska država.
Evropa bo muslimanska, ker jih vabimo kot poceni delovno silo in jim dajemo več pomoči kot lasnim državljanom. Ko bo Izrael zasedel ozemlja okoli sebe bodo ti begunci nekam šli in ni potrebe po ugibanju kam?
Ubogi na umu se vsega bojijo. Samo, da jim nebo ne pade na glavo..
Kaj misliš da še ni? Počakaj še dvoje volitev v Franciji in Angliji..... pa boš videl....
Sami mučeniki,le kaj jih tak muči?
Bil je star 87 ali koliko let in imel raka..Verjetno se je odločil, da bo odšel kot mučenik..
Še ena budala kot Mateja04. Po tvoje se je odločil, da bo šla mučeniško še njegova družina z otroki. Kot Goebels.
Ja, kot je značilno za verske ali politične skrajneže..
In kaj se lahko naučimo iz tega? Kakšen Samsung, W11, in vse te ponudbe zahodnih firm. Kitajce, ker tudi če kontrolirajo jih ne bo kmalu k nam...
Na koncu sem izgubil 200.000 dolarjev, potem ko sem zaupa spletni naložbeni priložnosti, ki se j zkazala za prevaro. Bil sem prepričan, da so moja sredstva zrasla, zato sprva nisem ničesar posuml. Bila je boleča izkušnja, a ko mi je… ...prikaži več zmanjkal možnosti, mi je podjetje Mandiant (mandianthackerstech gmail com) pomagalo hitro dobiti denar nazaj.
Slava Mosadu in Izraelskim agentom, ki nas branijo pred radikalnim islamom!
Ojoj teroristi sveta nas branijo. Počutimo se popolnoma varni..😏
Tebe Ender bo branil iranski ajatola in boš lahko ženo peljal na obrezovanje klitorisa, da ne bo slučajno uživala med spolnim odnosom, ker se to za ženske ne spodobi.
Pa misliš da ima ženo? Katera bi ga sploh hotela, še denarja nima!
Gospod Hamenej se je sam izpostavil, ker je vedel, da bo njegova smrt povzročila konsolidacijo Irancev. Toliko o sposobnostih koga drugega...
Tu bi se strinjal z vami in to se je nanazadnje tudi zgodilo.
Ja prav res Godpod je izpostavil še celo svojo družino. Kakšen dobrohotnež. Si pa res budala.
Grunf, beri kaj, seveda, če znaš...
Takšni sadisti se preveč bojijo pekla, da bi hoteli umreti. To je hec. V resnici preveč uživajo v svoji oblasti, ko odločajo o smrti in življenju ljudi.
Andreja Ssvab v čem ti uživaš, da podpiraš Ameriški in Izraelski terorizem..Očitno si ideološko ozaveščena in pravoverna.
Dovolj, da preberem tebe o tvojem gospodu.
Edinstven izdelek, zaradi katerega se boste spet počutili, kot da ste stari 19 let. Boljši je od vsega, kar ste kdaj poskusili =-- https://mub.me/grov
Edinstven bot, ki to oglašuje.