Avto

Razkrivamo: tu čakata kameri popolnoma novega načina meritev hitrosti pri nas

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 10:39 01.marec 2026.

raje naj se kamere postavijo na križišča in strašno hudo štrafajo vse tiste ki ne spraznijo križišča oziroma zapeljejo v križišče na tak način da zapirajo pot nasprotnemu pasu. in vsi ki ne znajo dat žmigavcev za izhod iz krožišč. ...prikaži več. in ne brigajo me tisti ki grejo 200km/h na uro po levem pasu brigajo me tisti ki peljejo 80km/h po levem pasu. a bodo te kdaj spoh štrafal ?

• Toma 11:57 01.marec 2026.

Mislim, da je od tega več kot polovica tistih, ki NISO SPOSOBNI dati žmigavca v krožišču in ne lenoba-žlehnoba.

karjola 09:06 01.marec 2026.

Ma taradi mene je lahko kamera na vsake 100 metrov. vozniško je treba pobrati tistim ki se izživljajo na cestah in potem se vsiljujejo med dva avta tako tistemu ki je zadaj zmanjšajo varnostno razdaljo. še dobro da imam kamero v avtu.

• Toma 11:59 01.marec 2026.

Pametno, jaz imam dve ;-I

• rd2dmk2 10:36 01.marec 2026.

ja no in potem je EU za zmanjševanja CO2 . kako neki le ko pa ne pustijo da vzameš zalet. na vrhu klanca v ler pa - hija zalet do brezovice . a veste kolk se to pršpara. ejeje bogi ...prikaži veči bogi EV, k boste mogl premzat ne pa filat baterije. le kak bost epršli do močvirja.

Garancija 08:01 01.marec 2026.

Še ena stvar za kasiranje,in to za tiste,ki med vožnjo ne mislijo nič

Garancija 08:03 01.marec 2026.

Skoraj dvajsetletni projekt uvajanja sekcijskega merjenja hitrosti se morda le približuje zaključku prve etape, ko bo Slovenija na štiri odseke avtocest uvedla sodoben in avtomatiziran način umirjanja divjakov na slovenskih (avto)cestah. Za primerjavo, na Poljskem trenutno s tem sistemom pokrivajo ...prikaži več že okoli 250 kilometrov avtocest, samo letos bodo vzpostavili 43 novih lokacij. Njihov cilj je 130 lokacij, s katerimi bi pokrili do 600 kilometrov najhitrejših cest v državi. Prednost odsekovnega merj

• Toma 12:01 01.marec 2026.

Kurc, jaz pa nimam več vinjete. Nisem je kupil niti, ko je Golobček podaljšal veljavnost!

• velhagepto6g 08:49 01.marec 2026.

Edinstven izdelek, zaradi katerega se boste spet počutili, kot da ste stari 19 let. Boljši je od vsega, kar ste kdaj poskusili :- https://mub.me/grov

Sofija21o 10:28 01.marec 2026.

I⁠š⁠čе⁠š d⁠ek⁠le z⁠a e⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - https://sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.