Svet

Razlog za skrb? Prva evropska država kupila hipersonične balistične rakete

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 17:28 12.marec 2026.

Prav imajo. Uzdaj se use i u svoje kljuse, kot pravijo. Mi pa se zanašamo na mednarodno pravo in NATO. Ki sodita skupaj kot kamela in Islandija. Butn, Mici!!

• Toma 13:37 12.marec 2026.

Srbijanci spet kuhajo onaj svoj pasulj! Le odkod jim denar, če je država v kurcu?! Od majke Rusije?

• Idioti 23:27 12.marec 2026.

Bil pred parimi dnevi v BG , po 5 letih . Kolko se je naredilo v samem BG v teh 5 letih , čudo eno. Pa samo da vidiš Na vodi , kjer je narejeno zgradb za pol LJ , ...prikaži več , te arhitektura in urbanizem področja morata impresionirati , čeprav so vse stavbe iste , tko da pijan iz Skadarlije težko zadaneš svojo stolpnico na pogled ampak samo po ulici in h.št. AC skozi mesto , gradnja neštetih novih stavb in barvanje starih , počasi spreminja podobo turške vukojenbine oz. čaršije . Rekel sem počasi , .

• Idioti 23:11 12.marec 2026.

Od meje do ZG je toćno 298 km in , če je raketa istreljena z višine 20.000 m , pri tej začetni višini prihrani ravno toliko goriva , da gre do 300 km . Sploh pa ni problem malo povečati ...prikaži veči rezervoar za gorivo. A gorivo imajo že svoje al ga bo dostavila tudi Kitajska . Jebenti , zgleda , da tista Luna , ki je padla na Pantovčak in tista TU 101 na Jarun , ne bosta zadnji . Hrvatom so Srbi zgleda zavezal tekstilni trak , na katerega so Krovati zelo ponosni ! UzniTE Bronhi , lakše se diše !

• Jernej65 14:05 12.marec 2026.

Bog se usmili teh zblojenih Srbov. A res mislijo, da jih bosta 2 raketi rešili pred čim.

• Idioti 23:31 12.marec 2026.

Če si tko hraber in velik junak , pejd dol , pa probi ugrizent v njen vžigalnik !

Leon 13:43 12.marec 2026.

Od kdaj je Srbija evropska država ? Srbija je pridružena članica EU !

• Kmodri_ 18:05 12.marec 2026.

Mi, Slovenci imamo Mah-nič...in desetarja, ki bo čepel v kleti Cankarjevega doma....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.