Slovenija
26 ogledov

Razlogov za predčasne volitve vedno več

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • starr 06:39 23.junij 2011.

    če nisi pravi mož si neznaš naliti čistega vina

  • Altesse 18:00 22.junij 2011.

    Predlagam da Gregor Virant, Matej Lahovnik, Marko Pavliha, Rado Pezdir, Janez Šušteršič in Žiga Turk ustanovijo NOVO STRANKO in kandidirajo. Kajti rabimo nove, sposobne in ambiciozne ljudi. Stare politike pa v pozabo, saj niso naredili nič v 20 letih, razen ...prikaži več to da so en drugega blatili in omogočili propad Slovenije, ter ubobožat slovenski narod!

  • starr 06:36 23.junij 2011.

    se strinjam

  • Altesse 17:56 22.junij 2011.

    Vsr o je lepo in prav, ter res. Toda kdo oz. katera stranka bo to zagotovila in naredila??? KATERA??? Predvsem tisto "kdo bo za nekaj odgovoren"... Hahahahahaha... Temu se reče utopija, razen če se stara garda, ki je na politični ...prikaži več sceni že 20let spoberejo. Vse ostalo je lari fari. Na oblast mlade, sposobne in ambiciozne.

  • smito23 18:12 22.junij 2011.

    16.500... se vidi, da na siceršnje referendume, ki jih v znak negodovanja sklicuje tolpa SDS, hodijo predvsem stare ženice in onemogli starci, ki niti ne vedo, kaj internet je, kaj šele, da bi oddali svoj glas. Sicer pa je zdaj ...prikaži več že jasno, da je ta tako imenovana civilna iniciativa (ki to ni) v bistvu druga peterka SDS-a; Virant je dal namreč jasno vedeti, da na predčasnih volitvah za novega mandatarja pričakuje Ivana Janšo. Virant in njegovi pajdaši torej jasno in nedvoumno podpirajo zgolj SDS. In to so kao NOVI OBRAZI????? SDS - stranka, ki živi od slabega spomina volilcev... Skratka, jasno je, da gre za skupino prevarantov, brez hrbtenice, da ustanovijo svojo stranko. Gre za prevolilno kampanijo na neodkrit, smrdljiv, domobranski način.Razlogov za predčasne volitve je pa res kar nekaj, to pa se strinjam. A naj ljudje samo še malo počakajo, da jim Pahor dokončno nalije čistega vina s podatki, ki bodo botrovali rebalansu proračuna - boste videli, kje smo, kako se nam godi glede n

  • Kritična 10:41 23.junij 2011.

    Zopet si nekdo nabira politične točke ob obljubljanju Indije Koromandije In zopet se bo zgodilo to, kar že poznamo: med in mleko za "veljake", črn kruh in vodo za bedake. Aja...pa vsi smo pametni, ko gre za ugotavljanje stanja in ...prikaži več postavljanja rešitev le-tega. Vendar rešitev, ki bi funkcionirale v praksi, ni sposoben (trenutno) izvesti nihče, še najmanj pa SDS-ovci, ki so v času izobilj spravili državo na kant z zakoni, ki jih dolgoročno državni proračun ni vzdržal. In bojte se totalitarne države, ker le-ti, ki najbolj pljuvajo po bivšem sistemu, imajo v osnovi še hujše prijeme, vendar z balzmamom v rokah, ki "SLovenceljnem" daje občutek drugačnosti. Ej, kakšna farsa.......

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.