Slovenija
19 ogledov

"Referenduma se bojijo kot hudič križa"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bojovi 16:15 07.maj 2012.

    Vizjak? A še ni odstopil.

  • mmiillaann 16:33 07.maj 2012.

    @bojoviČe ti ne ustreza, pojdi nazaj odkoder si prišel!

  • KOJAK 17:45 07.maj 2012.

    Če bi, če bi, če bi... PA NISO NIKOLI.

  • KOJAK 17:47 07.maj 2012.

    Zakaj bi dal odpoved? Ima zagotovljeno delovno mesto, regres, delo za nedoločen čas, ni mobbinga, odpustiti te skoraj ne morejo!

  • bojovi 18:44 07.maj 2012.

    Sej sem od kje sem prišel in še vedno mi ne ustreza in kaj boš zdaj?

  • xy 23:50 07.maj 2012.

    Zato pa bi rabil v Sloveniji politika, ki bi imel jajca in bil vse te čeje spremenil in pridnim Slovencem omogočil človeku primerno življenje.

  • mmiillaann 16:43 07.maj 2012.

    Še vedno ne razumem zakaj naj bi imeli delavci v javnem sektorju več pravic kot delavci v privat sektorju?Če firma slabo stoji se običajno temu primerno znižajo plače. Če se delavec s tem ne strinja da odpoved in išče ...prikaži več drugo službo ...Zakaj bi bilo v javnem sektorju drugače?

  • graff 18:12 07.maj 2012.

    Pa ,,babi,, je tud zraven a ne....

  • GERE 19:41 07.maj 2012.

    Kod član sindikata, ne dajem svojemu sindikatu mandata da popusti tej gnilim vladnim ukrepom. Ta samovšečna in samodržna vlada naj odstopi.

  • xy 16:54 07.maj 2012.

    Bravo babi, tako se govori!! Policajem, gasilcem, medicinskim sestram, čistilkam, paznikom, vzgojiteljicam, hišnikom v šolah, strežnicam, kuharjem, in ostalim v javnem sektorju znižat plače da bodo pod zakonsko dolčeno minimalno plačo, upokojencem pa ne vzeti le rekreacijski dodatek ampak vso ...prikaži več penzijo-saj so samo strošek, čeprav so leta vlagai v pokojninske sklade. Pa kaj bomo z njim saj so samo strošek. Direktorjem, sekretrajem, ministrom, poslancem pa za znesek ki ga bodo vzeli naštetim dvignit plače. Pa kje ti živiš? Namesto da bi se vsi skupaj borili tako v gospodarstvu kot javni upravi za pravično plačilo za opravljeno delo, raje po slovenceljsko gledamo, da če gre meni slabo naj gre sosedu še slabše. Če bi vse vlade do sedaj le pobrale davke, če bi podjetniki plačevali delavce in njihove prispevke, če bi zaplenili premoženje raznm tajkunom in preprodajalcem orožja in če bi obdavčl RKC nebi bilo potrebno uvajat nobenih varčevalnih ukrepov.

  • graff 18:12 07.maj 2012.

    Sporočamo vam, da je mala skorumpirana mafijska državica Slovenija,po 20 letih demokracije, tik pred izdihom. Toliko let je bilopotrebnih, da so jo tako levi, kot desni politiki uničili, pokradli inprodali tujcem. Seveda so vse to počeli v ...prikaži večv imenu nacionalnega interesa.Gospodje ,,tajkuni,, in ostali lopovi iz ,,gospodarstva, so si napolnili račune v Švici, Linhenštajnu, Cipru, Kajmanskih otokih, Nizozemski, Iowi.Žalujoči: Pahor, Janša, Samo Milić Hribar, Bavčar, Šrot, Pavček,Zidar, Tovšak, Černigoj, Volk, Časar, Lovšin, Kordež, Valant innjihovi mali otroci poslanci in tajkunčki, ki so se v neverjetnihkoličinah razmnožili po vsej Sloveniji.

  • privat 20:56 17.oktober 2012.

    kaka je to država ,da jo predstavlajo bedaki??Noben pa noče načeti teme kraje Slovenije...?? Zakaj??

  • babi 16:39 07.maj 2012.

    To niso bila pogajanja, ampak izsiljevanja s pomočjo stricev iz ozadja. V petek na Odmevih Štrukelj še ni vedel ali se bo pogajal, povedal pa je, da bo to vedel čez 12 ur???Vlada naj ostro zareže v plače JS, ...prikaži več vsaj -15%, odpusti vsaj 5%, ....regres pa jim naj pusti, da ne bodo imeli možnosti tožbe po Pirnatu....omili pa naj pri porodnicah, socialnih prejemkih....Štruklja pa naj potem ljudje iz JS obesijo za jajca, ker nima glave, da bi se pogajal z njo...Če bo referendum, pa bo tako padel in končno se bomo znebili puhoglavih sindikalistov, ki zagovarjajo svoje riti in bogatune, za najrevnejše jim pač ni, ker od njih nimajo več nobenih koristi!!!!!!!

  • xy 17:02 07.maj 2012.

    Milan ne boj se saj bomo tudi mi v privat sektorju kamalu prišli na vrsto, ker se ne upamo upreti in pristajamo na vsako nižanje plače čeprav si vodstva slabo stoječih podjetij delijo nenormalne sejnine in plače. Pa tudi ko ...prikaži večo gre podjetju dobro ti vodstvo nebo povečalo plačo, ker bo za njih ostalo premalo. Le redki so direktorji, ki poskrbijo za svoje delavce, najraje pa bi vsi videli da bi jim konec meseca prinesli še 100 eur zato, da lahko sploh delamo. Včasih so kmetom vzeli desetino pa so se uprli, danes pa ko nas skubejo z DDV, davkom na plačo in drugimi dajatvami že za skoraj 80 % plače pa se le redki uprejo, zato pa delaj tako z nami.

  • bojovi 18:42 07.maj 2012.

    Ja vsak se boji referenduma ko vejo da bodo spušili. Pa še to Vizjak odstopi kot se za tistega ki nima pojma spodobi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.