Slovenija
2932 ogledov

"Renata" ogoljufala ogromno moških, prijavili so jo le štirje

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • robi2107 11:30 17.februar 2023.

    Ta zadeva bo padla, ker tukaj ni nobene goljufije. Ja, res je nategnila naivčine, ko jim je tvezila zgodbice, ampak oni so ta denar ali kar koli dajali prostovoljno in jim ni nič obljubljala. Mogoče, da jim ga bo potegnila. ...prikaži več Veliko bolj goljufija so vsi živi oglasi na tv in še bolj na z24. Malo si poglejte: milijoni v enem tednu s čudežno bitkojn aplikacijo, izguba 85 kil v treh dneh s čudežnimi praški, 7 jezikov v eni noči. Vse po metodi slo študentov. Ki jih zdaj tožijo vsi po vrsti. Sam bulšit

    • Ender3 16:43 17.februar 2023.

      robi👍 v tem komentarju se ti pridružim. Načel si tabu temo, ki nas bralce in gledalce moti in vabi na limanice. Nihče ne stori ničesar v obrambo in zaščito, nasprotno vedno več je tega.

    • robi2107 17:03 17.februar 2023.

      Hja, vsak je sam svoje nesreče kovač. Ne more država ščititi ljudi pred lastno neumnostjo. OK, lahko bi prepovedala zavajajoče oglaševanje, bi se našlo pa kaj drugega. Mene ravno zdaj eni zamorci farbajo, da je ena xy, ki ima raka, ...prikaži več izbrala mene, da mi da donacijo, ena 800 in druga 650 k€. Japajade. Jaz jih farbam nazaj in jim s fejk mejla pod fejk imenom pošiljam fejk potrdila o nakazilih, fejk kopije osebne... vse fejk. Malo jih bom še vlekel za jajca, potem jih bom pa poslal v qurac. Sem pa...

    • robi2107 17:07 17.februar 2023.

      ... poklical 113 in povedal za poskus goljufije, pa se za to sploh ne zmenijo. Česar ne razumem, ker imam konkretne račune s konjretnimi imeni. Eden mi je poslal celo fotko zaslona svojega compa v dokaz, da ni še dobil ...prikaži več denarja. Jaz ga pa farbam, da je moja banka kontaktirala njegovo in so tam rekli, da so nakazilo zadržali zaradi nepravilnosti. To bo še hec.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.