Avto /avto/na-strom
5287 ogledov

Renault: edina kratkoročna rešitev so baterijski električni avtomobili

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 17:11 08.avgust 2021.

    glede elektrike pa tole, ko boste montirali TČ, ne bo nihče od vas zahteval da položite nov , močnejši kabel od prve centrale pa do TČ. ko pa boste želeli to TČ napajat z elektriko iz svojih fotovoltaičnih celic, pa..kar ...prikaži večr naenkrat so kabli prešvoh in koplji čez pol slovenije. tok o tem. pa ne mene spraševat zakaj , prašite gen-i.

  • rd2dmk2 17:06 08.avgust 2021.

    se še spomnite tovariši kako so uvedli katalizatorje ? kdo jih je pogruntal in kdo dal befel za njihovo rabo ? lena in nesposobna evropska industrija, ki se je ustrašila naprednih motojev iz daljnega vzhoda. in sedaj imamo sranje v ...prikaži več onliki scalnice za čistejši izpuh. heheheh. sedaj je spet z baterijami. toyota stavi na kaj drugega, EU pa kar naenkrat na baterije, pa še ene same ne izdela.

  • sonyrio 12:00 08.avgust 2021.

    Ok, emisije je treba nekak zmanjšat, ampak nej vrli strokovnjaki razložijo kje bo prišla vsa ta dodatna elektrika, ki jo bo vse več električnih avtomobilov potrebovalo ??? Že za normalno porabo primanjkuje elektrike . Al bo kr vsako večje mesto ...prikaži več imelo nuklearko da je bo dovolj. Toplotne črpalke kaže vedno bolj obremenjuje omrežje. Viški od sončnih celic na domovih gredo v sistem tega pa nazaj toplotne črpalke pokurijo. Kaj pa bioplin iz odpadkov in druge alternative.

  • vzev 09:17 08.avgust 2021.

    Seveda bo precej manj delovnih mest. Pa ne samo zato, ker so električni avti bolj enostavno grajeni. Temveč zato, ker ljudje pač en bodo kupovali novih. Kupiš enkrat električni avto in boš tega vozil do konca. Ker to bo potem ...prikaži več samo avto, da prideš iz točke A v točko B. Ne boš pa v njemu užival, tako kot sedaj z bencinarjem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.