Slovenija

Resnica sporočila ime svoje kandidatke

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 14:00 06.maj 2026.

Moja ima dvq magisterija,pa ne zna žarence zamenat.torej sam magisterij še nič ne pomeni.moraš biti pameten ne pa napiflan.

• bandit 14:24 06.maj 2026.

Aktivno govori slovenski, angleški, hrvaški, srbski in pasivno nemški jezik. To znam tudi jaz, pa logično razmišljat in žarnico tudi znam zamenjat. A sem primeren kandidat? Al moram imeti kakšno vplivno teto ali strica

• Janez_533 18:12 06.maj 2026.

In kako ji je uspelo najti ravno tebe, ki očitno kot moški tudi ne znaš zamenjati žarnice, kar je pravzaprav še bistveno slabše? A vam sosed hodi menjavat žarnice?

• bandit 18:25 06.maj 2026.

Spomin zlate ribice. Kaj je Stevo o plačah v DZ in preds. DZ govoril 2024 in objavil poglejte si. Ma boli njega đoko za vas in nas

Iuckyss1 14:00 06.maj 2026.

Še ena funkcija, ki sicer pripada opoziciji, bo šla pod Janšo..Najbolje, da za Januzija kar kalifat razglasite..

• Kmodri_ 15:13 06.maj 2026.

Puklastibbo razglasil....neodvisno Vatikansko državico za varovanje boga...bog bo....Gargemel sam.,

• Plavi-mil 16:42 06.maj 2026.

Kopirajo golobjo jato, on je začel, sprijaznita se, levičarji lahko, drugi ne, nič več.

• slovenski3 17:25 06.maj 2026.

Luckyss1, bimbo, trpiš kot Kristus na križu in prav je tako. Še boš trpel dolga štiri leta in še kak mandat več.

• Puklastimiha 17:45 06.maj 2026.

Ne bi skodoval kalifat za tri mandate, da se spravi v red, kar ste levajzarji zjebal, in da se poseka kradljive roke pticeve jate...

jezeran 15:40 06.maj 2026.

Vsi so isti, si že talajo položaje, toliko o korupciji in lažeh od Resnice in Demokratov, za ostale že vemo da lažjejo, zdaj so še te isti drek

• joze5827 14:33 06.maj 2026.

Levičarji ste pozabili, da ste to prakso uvedli VI levičarji.

Leon 14:36 06.maj 2026.

Nujno mora biti nekdo iz sodstva in nadškofije v vladi .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.