Ima popolnoma prav! Zmagovalec ne more čutiti enakega zadovoljstva ob zmagi, ce pride do nje zaradi nesreče nasprotnika! Seveda bo zmagovalec letošnje Vuelte zapisan kot zmagovalec ampak kot je že ona rekla..z zvezdico zraven imena! Ker ves svet ve kdo… ...prikaži več bi bil na koncu prvak, če ne bi Tadej padel!
In ja..dirka je sedaj bolj zanimiva..ampak samo za tiste, ki so proti Tadeju in ki jim je vseeno na kakšen način zmagajo!
Prav tako športniki, ki do zmage pridejo s pomočjo dopinga! Kako oni sploh lahko mirno spijo, kako oni lahko sploh praznujejo zmago, ce niso zmagali oni ampak doping! Vsaj jaz ne bi imel nikakršnega zadovoljstva.., ves čas bi me žrlo,… ...prikaži več da ni zmaga moja!
Edino zmaga ko so prisotni vsi in zmaga brez dopinga in raznih pomagal je edino prava in sladka zmaga!
Trening, trening in še enkrat trd trening je najboljši doping!
Ima popolnoma prav! Zmagovalec ne more čutiti enakega zadovoljstva ob zmagi, ce pride do nje zaradi nesreče nasprotnika! Seveda bo zmagovalec letošnje Vuelte zapisan kot zmagovalec ampak kot je že ona rekla..z zvezdico zraven imena! Ker ves svet ve kdo… ...prikaži več bi bil na koncu prvak, če ne bi Tadej padel! In ja..dirka je sedaj bolj zanimiva..ampak samo za tiste, ki so proti Tadeju in ki jim je vseeno na kakšen način zmagajo!
Prav tako športniki, ki do zmage pridejo s pomočjo dopinga! Kako oni sploh lahko mirno spijo, kako oni lahko sploh praznujejo zmago, ce niso zmagali oni ampak doping! Vsaj jaz ne bi imel nikakršnega zadovoljstva.., ves čas bi me žrlo,… ...prikaži več da ni zmaga moja! Edino zmaga ko so prisotni vsi in zmaga brez dopinga in raznih pomagal je edino prava in sladka zmaga! Trening, trening in še enkrat trd trening je najboljši doping!