Svet
397 ogledov

Resno opozorilo pred jedrskim konfliktom

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MihaPu 20:56 15.april 2017.

    Bravo Zmago, to je tisto kar sem želel povedati tem debilom, ki tako navijajo za Ameriko in da Amerika "ščiti božje otroke". Videli smo v teh stotih letih koliko vojn so zanetili in pobili "božjih otrok" zaradi njihovih laži in ...prikaži več kapitalizma ter nesramne arogantne politike. Sami se imajo za REŠITELJE, medtem ko so za cel svet prav oni SATANISTI, ki morajo prvo počistiti pred svojim pragom.

  • rogixl 08:32 15.april 2017.

    Fantje se igrajo z nevarnimi igračami.

  • mph 22:52 14.april 2017.

    Če Kitajce tako zelo skrbi, potem pa naj ŽE ENKRAT NEHAJO PODPIRAT NORCA IN GA OPREMLJAT Z JEDRSKO TEHNOLOGIJO!

  • sprehajalec 23:19 14.april 2017.

    Ga ne podpirajo, ne delaj jim krivice. Že stari fotr od sedanjega Kima je prosil Maota za jedrsko tehnologijo, pa ga je zavrnil. Psihopat je ispod vsakršnega nadzora, v tem je poanta.

  • Harrison 08:12 15.april 2017.

    Ko boste doma z lastnega vrta pobirali okuženo jedrsko solato, potem se malo zamislite o vsem tem pisanju. Svet je na robu katastrofe. Čeprav se vse dogaja vizualno daleč od nas, se niti ne zavedate, kako bomo eskalacijo čutili tudi ...prikaži več mi. Zato ustavite konje in upajte, da je vse to samo razkazovanje mišic. Ne nasedajte medijem, ki vam perejo možgane.

  • Zmago 10:40 15.april 2017.

    Točno, ve se, kdo nadzoruje medije !! Vse to nenehno hujskanje ne vodi nikamor !!https://www.youtube.com/results?search_query=who+controls+the+media

  • Zmago 11:09 15.april 2017.

    Saj to je, branit se ne smeš in po svoje skrbet za red v državi !! pred požrešnimi bankirji, oderuhi, manipulanti, medijskimi lažnivci, vojnimi hujskači,....In ja, spet so se zionistični "siromaki" zmotili in v Siriji napačne raketirali ??? Tiste, ...prikaži več ki se borijo proti (njihovim) ISIS borcih. Torej se nazorno vidi, komu dejansko pomagajo, samo da zrušijo Asada.http://www.jewworldorder.org/In ja, le kako ravnajo v Ameriki z ljudmi, pa smrtne kazni,....... celo skrbi jih kako bi par injekcij uporabili, da jim ne bi potekel rok trajanja.....http://www.zurnal24.si/sedem-ljudi-bodo-usmrtili-ker-bo-injekcijam-potekel-rok-clanek-288741

  • Avatar čavez
    čavez 09:00 15.april 2017.

    Jedrske bombice, to mi delaj bodo naslednje generacije imele prostor pod soncem ne pa idiote polne same sebe.

  • Gigiiinjo 23:49 14.april 2017.

    mene bi bilo sram stegnit tako kot si stegno zdaj ti.Za tebe je urejena tista država ki nima papirčka na podu?se ti zavedaš kaj delajo tam z ljudmi? koliko umiranja je zaradi lakote, taborišč itd?pa ne govorim ...prikaži več iz mainstream medijev. vzami kakšno knjigo v roke kjer bivši severnokorejci pišejo kako so pobegnili in kakšno je dejansko stanje tam!zelo urejena država je reko. sramoto si delaš..

  • MihaPu 23:33 14.april 2017.

    Kdo bi pa rad bil suženj ZDA in se jim priklonil? Upam da temu "norcu" kot pravite nekateri idioti in sprane glave spodaj, resnično kaj le uspe v primeru vojne s temi kapitalisti. Severna Koreja je zelo urejena država in ...prikaži več niti papirčka ni na tleh koliko je čista, kapitalisti napadajo vse, ki se jim nočejo podrediti. Naj mu ga tudi robotizirana struktura anglosksoncev imenovana U.N. malo potegne. GO KIM JONG UN ! Upam da ti uspe in da ustvariš velik napad na te svetovne zločince, ki pobijajo nedolžne ljudi zaradi lastnih interesov in potem ta dejanja hočejo vsiliti drugim češ "oni pa niso taki da bi pobijali". Pogledamo samo koliko vojn so zanetili teli ZDA arogantni biznismeni in vse je jasno.

  • LukaMB 23:51 14.april 2017.

    Se podpišem. Sprijena nacija ZDA in njihove laži, s katerimi so vedno štartali vojne mašine in na koncu se je izkazalo, da so se vse zlagali in da niso imeli "točnih informacij" (keš se je pa že obrnil 100x naokoli ...prikaži več in države so bile uničene ter veliko nedolžnih je stradalo).

  • MihaPu 23:55 14.april 2017.

    Gigiiinjo kdo je to rekel? Jaz sem samo rekel kako dejansko je, pri njih je vse vredu in za njih je čisto super, kdo so debilni Američani, da se jim mešajo v življenje 10.000 km stran? Kaj hočejo te Američani ...prikaži več tam? Kakšne interese imajo? Kim Jong Un je lepo rekel, da se bo branil, če bodo hoteli napasti. Tako kot grozijo njemu, on grozi njim. 1:1 pa upam da malo več uspe Kim Jong Unu v tem primeru. Če si kdo zasluži par raket so to prav jenkiji in njihove stoletne kapitalistične vojne, ki so se začele na podlagi LAŽI.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.