Popotnik

Restavracije ob obali samevajo, gostinci v skrbeh

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 17:32 18.julij 2026.

jest še vedno trdim - vzet tistemu ki jamra in dat tistemu ki se hvali... tolk o telih hrvatih ki jamrajo kako jim slabo gre.

• eeee 17:51 18.julij 2026.

..... razlogov za to pa vidijo več - od visokih cen.... Ja, naj pa spustijo cene, ne?

NickMason. 16:43 18.julij 2026.

Nič lažjega ,kako problem rešit,ja cene so nenormalne,tudi tujci danes ne trošijo,čudno a ne,danes tudi tujci nimajo dinarčkov za trošenje v nedogled,vse je na akcijah turizma,le s tistim pričakujejo pa vso ponudbo ,drugo je pa to nimajo tako dobre hrane ...prikaži več in postrežbe kot mislijo,še zdaleč ne,vsaj na obalah ne

NickMason. 16:46 18.julij 2026.

Drgač pa kapitalist gleda takole,letos porast za 100% ,naslednje leto pa manj,uh kak problem zdaj,ampak še vedno več,seveda je razlog za tarnanje

• rd2dmk2 17:31 18.julij 2026.

nick mason- malo šole- če je letos 100% porast in naslednje leto 10% kolk je to naprav 2 leti nazaj ? da ti malo razložim če si 2024 zaslužil 100.000 in lati imel 100% porast si zaslužil 200.000 in če ...prikaži več letos 2026 hočeš imet 100% prirast na 2025 moraš zaslužit 400.000. e dragi moji če nisi dodal ene par miz in ene par kuharjev in kelnerjev potem si moral navit cene juhuhu in ohoho. in leta 2027 bo kolk zaslužek ? instagram dela če hočte al pa ne.

• eeee 17:59 18.julij 2026.

Letos 100 pa naslednje leto 10 je to skupi napram onovi 120% (2*1,1)-1. Ajde, se vse skupi krat 100, ce hoces procente. Ne rabiš instagrama za to.

• rd2dmk2 18:25 18.julij 2026.

ne gre se za provcente da rabiš instagram. na instagramu bodo lepo povedali da si navil cene in da se tvoje oštarije je treba izognite čez celo galaksijo.

• eeee 18:37 18.julij 2026.

To pa res. Moja je sicer zdajle na Pagu in pravi, da ma lokalni Toni skoz iste cene. Ne vem, če ji naj verjamem, zanjo je itak vse pocen, ker jaz častim. Bom v naslednjih dneh mogoče preveril, ker moram ...prikaži več iti dol bojler šravfat. Samo jest ne bom šel tja zaradi splošnega principa. Prvič, ne vem, zakaj bi hodil ven jest, če imam tam svoje, drugič mi grejo pa kockasti tako na qurac, da jim tudi pod razno ne mislim puščat več denarja, kot je nujno potrebno. Še za turistično takso bom videl, če se mi

• eeee 18:38 18.julij 2026.

... jo bolj splača plačat samo za tistih par dni, ko bom dol, da jim ne plačujem letnega pavšala.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.