Svet
7233 ogledov

Rusi udarili z vso silo, Ukrajinci v paniki

Komentarjev 64
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 10:57 10.februar 2023.

    Zadeva prehaja v najbolj nevarno fazo...Preden se bodo Ukrajinci predali, bodo zagotovo poskušali razne skrajnosti s False Flag napadi..Morda z biološkim orožjem ali celo s taktičnim atomskim....To bi seveda obesili Rusom v upanju, da s tem neposredno v vojno vključijo ...prikaži več vsaj nekaj EU držav, če se že ZDA bojijo direktnega vmešavanja.. In kmalu bo napočil čas, da CIA pospravi Zelenskega in ga napravi heroja in seveda utiša, ker je že malo moteč za ZDA...

    • Avatar MS
      MS 11:59 10.februar 2023.

      Zadeva prehaja v najbolj nevarno fazo... Ukrajinci se ne bodo nikoli predali, Putin pa bo zagotovo poskušal razne skrajnosti .Morda z biološkim orožjem ali celo s taktičnim atomskim... In kmalu bo napočil čas, da ruski narod sam pospravi Putina preden ...prikaži večn ta psihopat sproži tretjo svetovno vojno!

    • ico8 12:29 10.februar 2023.

      "V paniki...", ejejej, ko bi vsaj ostali pri svojem stilu, tisto poznano: zaskrbljena(i,o,e) bi vam bolj pristajalo!

    • Cccc 13:29 10.februar 2023.

      Luckys , mokre sanje pa še usral si se vmes, ukraina se ne bo predala nikoli in prav je tako, prokleta hitlerjevska rusija bo razpadla v roku leta, dveh

    • oneh 13:30 10.februar 2023.

      Rakete S-300 so namenjene protizračni obrambi ne pa ciljanju ciljev na tleh. Od dlje kot jih spuščajo bolj nenatančno so. Torej so bolj namenjene sejanju strahu kot pomoč za dosego nekih otipljivih vojaških ceiljev. Pa še kako se dajo sestreliti, ...prikaži več veliko lažje kot npr. rakete Kalibr. Očitno je Putlerju že tako začelo primanjkovati sodobnega orožja da bo počasi začel iz skladišč vlačiti tanke T35 in puške M48. Je pa res, da mi pa imamo svobodo in levaki plešete.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 13:46 10.februar 2023.

      Rusi imajo polna še stara sovjetska skladišča in tako pač trošijo ukrajinske prestrezne rakete.. Pri njih vojaška industrija normalno deluje in tudi normalno izvažajo..Iranu so potrdili dobavo naročenih vojaških helikopterjev kot tudi letala Suhoj, ki jih bodo dostavili naslednji mesec..Za ...prikaži večZa razliko od NATO, ki so jim zaloge streliva padle na dno, ki bo zahtevala 5 let za povratek na prejšnjo raven..

    • Ender3 14:03 10.februar 2023.

      Zagovorniki ukrajine zavedati se morate, da je Rusija vojaško nepremagljiva in, če bi hoteli bi vojno že davno končali. Zaradi nesmiselnih žrtev vojno vidijo premišljeno in taktično z izčrpavanjem in demoralizacijo ukrajincev. Nobena njihova pomoč iz zahoda ne bo spremenila ...prikaži več poteka vojne in ciljev, ki so si jih Rusi zastavili..Bog ne daj, da se vojna razširi, ker potem ne bo zmagovalca, poraženci pa bomo vsi..

    • Pišmevuh 14:35 10.februar 2023.

      Ccc, če bi bila Rusija hitlerjevska, bi ga ti zdaj vlekel Hansu.

    • Cccc 14:44 10.februar 2023.

      Ti ga pa že zdaj Pootlerju, fuj te bodi

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 15:12 10.februar 2023.

      lu.ckyss morda se tokrat celo strinjam s tabo.

    • Avatar MS
      MS 15:24 10.februar 2023.

      Kdor brani svojo domovino in svoje ljudstvo je na dolgi rok nepremagljiv!

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 15:32 10.februar 2023.

      Res je MS ....Donbaške republike že osem let branijo svoj narod pred nacisti ...

    • robi2107 15:55 10.februar 2023.

      Ender, očitno le ni tako lahko, sicer bi jo že končali. Pa je ne morejo. Vsaj ne brez uporabe nekonvencionalnega orožja ali brez enormnih žrtev. Oboje je nesprejemljivo (če je vojna sploh sprejemljiva). Ne pozabi, da ne odloča vedno samo ...prikaži več vojaška moč. Treba je gledati na domače javno mnenje in to se lahko hitro obrne. Glede orožja: največja velesila sveta je izgubila vojno proti krivookim kmetom v vietnamskih hostah. Bradati modeli v predpasnikih so pa natepli še vse do sedaj.

    • Jernej65 16:05 10.februar 2023.

      Putler se vse bolj zapleta, vse bolj je osamljen, v Rusiji je vse večja panika, umirajo mlade generacije revnih rusov. Bogataši so že zdavnaj spizdili v tujino, revni rusi si tega ne morejo privoščiti. Rusija se vse bolj razpada, pa ...prikaži več če rusofilčki to sprejmete ali pa ne. V glavnem, Putlerju ne uspeva nič. Res pa je, da bo moril še naprej, ker žrtve niso pomembne, Rusi ki padejo še številke niso, so samo topovska hrana.

    • Avatar MS
      MS 16:22 10.februar 2023.

      lu.ckyss, Po koncu gibanja Evromajdan so se marca 2014 v oblasteh Doneck in Lugansk začele separatistične težnje ruske manjšine živeče v suvereni državi Ukrajini. Po priključitvi Krima Rusiji in podtalnim delovanjem Putina so protesti prerasli v oborožen spopad med silami ...prikaži večlami SAMOOKLICANIH republik Doneck in Lugansk in ukrajinsko vlado ki brani celovitost svojega ozemlja Separatističen scenarij je identičen Miloševičevem! In konec bo za Putina podoben le rusko ljudstvo mu bo sodilo!

    • Avatar MS
      MS 16:30 10.februar 2023.

      UPS, popravek: Ekspanzionističen scenarij scenarij je identičen Miloševičevem - konec popravka!

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 17:22 10.februar 2023.

      In čemu potem sporazumi iz Minska in garancije evropskih voditelje okrog njih ?! Napiši kaj o tem, vidim, da ti je domišljija bolj razvita od pameti..

    • Jernej65 17:27 10.februar 2023.

      Sosed mi je lani nekaj obljubil, vendar obljube ni izpolnil, zdaj ga bom kar "ubil". E moj lu.ckyss

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 17:36 10.februar 2023.

      Sosed se je lani pripravljal, da te bo letos ubil...Zato si ga ti prehitel in mu to preprečil, kreten... Sama Merklova je priznala, da so bili sporazumi iz Minska blef in pridobivanje časa za krepitev vojske, ki bi letos spomladi ...prikaži več krenila na Donbas in Krim... Pa saj nima smisla tebi razlagat, ti ne vidiš zidu, pa stalno z glavo butaš vanj...Ni potem čudno, da si tako zabit..

    • Avatar MS
      MS 17:52 10.februar 2023.

      1) lu.ckyss, Rusko priznanje neodvisnosti samooklicanih republik Doneck in Lugansk je huda kršitev mednarodnega prava. Rusija je namreč s tem priznanjem POSEGLA V OZEMELJSKO CELOVITOST UKRAJINE. Rusko priznanje Donecka in Luganska je tudi v nasprotju z dogovoroma iz Minska.

    • Avatar MS
      MS 17:53 10.februar 2023.

      2) lu.ckyss, Dogovor iz Minska iz leta 2015 vključuje 13 točk, med drugim predvideva umik orožja,(NI REALIZIRANO) in da Ukrajina prevzame nadzor nad celotno državno mejo! (NI REALIZIRANO) Še več! Rusija je vdrla na ozemlje Ukrajine kjer pobija nedolžno ljudstvo!

    • Avatar MS
      MS 17:55 10.februar 2023.

      lu.ckyss, kot ugotavlja večina komentatorjev je tebi očitno zabiti v rit kot v glavo! Imej se lepo v svojem rusofilskem slepem balonu!

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 17:58 10.februar 2023.

      Če bi se upoštevali dogovori iz Minska se Doneckim republikam ne bi bilo treba odcepiti, ker so jim sporazumi zagotavljali avtonomnost...Seveda je treba vzeti v obzir vzroke in posledice....Ti si očitno stalno pijan in si potem siten, ker imaš mačka ...prikaži veča Tu je enako, kretenčić.. http://www.1world1way.com/coach/terracts-major_alley-of-angels.html

    • Avatar MS
      MS 18:25 10.februar 2023.

      lu.ckyss, Še enkrat, dvakrat. trikrat preberi => mogoče ti le le kapne (a to je resnici na ljubo malo verjetno) Rusko priznanje neodvisnosti samooklicanih republik Doneck in Lugansk je HUDA KRŠITEV MEDNARODNEGA PRAVA. Rusija je namreč s tem priznanjem POSEGLA ...prikaži več V OZEMELJSKO CELOVITOST UKRAJINE. In v tem je CATCH!

    • Avatar MS
      MS 18:47 10.februar 2023.

      Jej, jej lukić! Ne palamudi! Separatisti so z izvedbo »psevdovolitev« (ki jih je mednarodna skupnost označila za neveljavne in jih ne priznava) sami torpedirali zakon, ki jim je v okviru mirovnih sporazumov iz Minska zagotavljal delno avtonomijo in amnestijo! Toliko o tem!

    • Pišmevuh 19:20 10.februar 2023.

      Kosovo ni imelo referenduma, pa so se Šiptari kar odcepili.

    • Jernej65 01:21 11.februar 2023.

      Ko lu.ckyss uporabi besedo kreten, je znak, da nima več pravega tehtnega argumenta za bedarije, ki jih piše. Zagovarja neke zadeve, ki jih lahko zagovarjajo samo umsko bolani ljudje.

    • Kmodri 22:31 12.februar 2023.

      CIA bo pospravila neonacističnega Carja Blaznega in njegovo kliko

  • rafo 11:37 10.februar 2023.

    če neinteligentni EU voditelji mislijo ,da bodo ustavili Rusijo,so se pa prekleto zmotili

    • oneh 13:38 10.februar 2023.

      Pa saj RuSSe nihče noče zaustaviti? To bi pomenilo, da ob obdržali okupirana ozemlja. Normalni svobodni svet si želi, da bi RuSSi ne hodili ampak tekli, tekli... tekli hitreje kot zajci, ko bodo bežali pred Ukrajinsko vojsko. Mi si pa ...prikaži več bomo ob tem oddahnili in to kljub temu, da imamo svobodo in levaki plešete.

    • Kmodri 22:34 12.februar 2023.

      Če prestrašeni Rusi mislijo zmagati nad Ukrajino se motijo. Za Ukrajino stoji cel Svobodni svet!

    • LukaMB 23:44 12.februar 2023.

      Kmodri - nočem biti del tvojega pro-petrskega lgbtiq pedo-biden zelensky-Bruselj narkomanov sveta, ki so totalitaristi in ne podajajo referendumov, torej govori zase, namreč po tvoje zahodni svobodni svet je prvi podal cenzuro drugačemislečim medijem in nas spravil v mainstream propagando ...prikaži več samo ene strani pod pretvezo, da druga stran nima prav. Za Ukrajino stoji celotna hipokritična zahodna zalega genocidnežev in nato teroristov, ki bodo kmalu odšli na smetišče človeštva.

  • Dragonja 11:23 10.februar 2023.

    Ja,ja EU voditelji forsirajo Ukrajino,da bi s tem prikrili probleme doma.vV EU bo prišlo do lokalnih socialnih vojn,ker se pohlepne elite ne znajo ustaviti.

    • oneh 13:36 10.februar 2023.

      Maš prav, socialisti bodo začeli z vojno, ker jim bo zaradi lastnega pohlepa in kleptomanske vzgoje zmanjkalo denarja izkoriščanih delavcev. Ravno zaradi tega mora svobodni svet zmagati v Ukrajini, da naši socialisti ne bodo skupaj z RuSSkimi komunacifašisti podjamrili cele ...prikaži veče evrope. Enkrat so jo združeni komunisti, fašisti in nacisti že okupirali. Je pa stvar še bolj nevarna sedaj, ko imamo svobodo in levaki plešete.

  • goldenratio 11:52 10.februar 2023.

    Skrajni čas, da Rusi prestavijo v višjo prestavo in zaključijo vojno. Zelenskega in njegovega fehtanja po orožju, imam že poln kufr, naj sam bije svoje vojne. Posledice bomo v EU plačevali še dolgo.

    • Toma 12:39 10.februar 2023.

      Potem pa pojdi svojimsladkim ruskim ritnim luknjam na pomoč! Bo takoj drugi dan vojne konec!

    • oneh 13:46 10.februar 2023.

      RuSSi lahko zaključijo vojno v nekaj dneh. Naredijo lahko podobno kot so komunistični JNA agresorji naredili v Sloveniji, ko so se strahopetno predali in pobegnili iz Slovenije nazaj v Srbijo. Tanke, topove in ostalo vojaško tehniko so pustili nam, pralne ...prikaži veče stroje, cunje, radiatorje in fičke pa vzeli s sabo na ladjo.

  • janči 18:59 10.februar 2023.

    Kar dajte Rusi, zdaj bo pa počasi dovolj tega igračkanja Zradirajte Ukrajino z obličja zemlje, ker prej ne bo miru, dokler se nacizem ne izkorenini. Zadosti ste jim gledali skoz prste.

  • Avatar MS
    MS 15:27 10.februar 2023.

    Kdor brani svojo domovino in svoje ljudstvo je na dolgi rok nepremagljiv!!!

    • Kmodri 22:38 12.februar 2023.

      Točno tako. Ukrajinci vedo zakaj se borijo. To ve tudi celotni svobodni svet, ki bo Ukrajince vojaško podpiral dokler ne bo zbežal zadnji ruski vojak s Krima!

  • nostradamus 15:09 10.februar 2023.

    leta 91 se ponavlja le v veliko bolj krvavi obliki tudi takrat je milosevic imel vizijo po veliki srbiji in na svoji strani celo jugoarmado ki je z orozjem in vojasko silo podpirala srbe ki so nasedli milosevicu in ostalim ...prikaži več podpihovalcem nasilja kako se je koncalo vemo vsi no kot kaze na forumu prevladuje mladina ki se je takrat se igrala po peskovnikih in sedaj povelicuje ruse in putina bolano do skrajnosti ljudje umirajo zaradi putinovega pohlepa po ozemlju in veliki rusiji.

    • Avatar MS
      MS 15:40 10.februar 2023.

      Drži! Putin je novi Milošević in padel bo kot on! Miloševićeva agresija v BiH in Putinova v Ukrajini sta identični! Oba sta sanjala o širjenju svojih meja z vojno agresijo na okoliške države! Metode so identične jasne pa so tudi ...prikaži večudi vzporednice med vojnimi zločini v Srebrenici in Mariupolu oziroma v Harkovu in Sarajevu! Haag je bil usoden za Miloševiča, a za Putina bo to lastno ljudstvo! Kmalu....V rusiji že vre!

  • LukaMB 23:47 12.februar 2023.

    natofili in rusofobčki, kaj se je zgodilo s tankisti ukroti, ki so zaprosili za azil, takoj ko so jih poslali na urjenje v Nemčijo in v London? hahahahahha

  • jezero 09:42 12.februar 2023.

    Ukrajina je že popolnoma razbita, Zelenski bi pa probal še z avioni. Ameriški plačanec. Amerika pa hoče oslabiti Rusijo in Nemčijo, ki je že ostala brez energentov. Krasna zgodba!

  • Kmodri 22:26 12.februar 2023.

    Leta 2035 Kremlja ne bo več. Le ostanki ruševin!

  • Avatar Antikrist3
    Antikrist3 13:57 10.februar 2023.

    Brav Rusi! Do konca počistite ukrajinske naciste, Slovenci vas podpiramo!

    • Kmodri 17:38 10.februar 2023.

      Bravo Ukrajinci! Do konca počistite z nacionalno fašistično kliko z neonacisti Putlerja načelu. Rusi, Carja Blaznega, vedite, da tega bolnika ne podpiramo! Živela EU in Rusija!

  • jakec1575 12:39 10.februar 2023.

    Kolk je tarifa za putofila na forumih za spremembo mnenja in trolanje?

  • marko345 10:46 11.februar 2023.

    Rusi tolčejo z Iranskimi droni, Seberno korejskimi raketami pri tem pa kričijo, da pa Ukrajinci dobivajo tanke,rakete, strelivo. Rusi lahko kupujejo orožje od komunističnih držav, Ukrajinci pa od kapitalistov ne smejo ničesar. Kdo je tukaj idiot.

  • Jernej65 11:42 10.februar 2023.

    Strahopetci zopet tolčejo po civilni infrastrukturi. Ko se pa srečajo z ukrajinsko vojsko, pa skačejo čez gomile trupel, malo naprej malo nazaj, dokler jih ne zmanjka in jovo na novo s svežimi okrepitvami.

    • Ender3 14:14 10.februar 2023.

      Jernej 👎 se igraš svojo namišljeno vojno..Realnost je, nasprotje tvojim igricam in pisanju..

    • Jernej65 15:48 10.februar 2023.

      Točno to se dogaja, kar sem napisal, Putko masovno pošilja mlado generacijo revnih rusov v smrt, za svoje ideale. Ura je preko dve popoldne in ruski troli so se na veliko aktivirali, kot vsak dan doslej.

    • Kmodri 17:43 10.februar 2023.

      Ko se posebna vojaška operacija sfiži neonacist Putler v besu tolče po nedolžnih. Putler, zavedaj se, da zločini zoper človečnost ne zastarajo! Če se bo tako nadaljevalo bo pravo molčalo in Putlerja se bo likvidiralo kot Osama bin Ladna!

    • Kmodri 22:24 12.februar 2023.

      Ali kot Huseina!

    • LukaMB 23:40 12.februar 2023.

      jernej65 a nisi rekel da so ukro-fašisti že pred Moskvo pa da bodo kmalu vzeli Krim? Ko so tvoji ukroti obstreljevali elektrarne in ko so 8+ let obstreljevali nedolžne civiliste v Donbasu in v Donetsku je bilo veliko Rusov in ...prikaži večn pro-Rusov v temi, sedaj pa ko jim Rusi vrnejo milo za žajfo je pa problem in takoj jokcaš, da so Rusi strahopetci itd. Torej nekdo lahko to dela, drugi pa mu ne sme podati povračilni ukrep? Odloči se? Kot sem ti rekel, prej ga boš v ritko fasal mal pa bo status quo.

  • ico8 12:36 10.februar 2023.

    Ramzan Kadirov, vladar v Čečeniji, vedno znova pritegne pozornost s svojo agresivno retoriko. Zdaj 46-letnik predlaga razširitev ukrajinske vojne - naslednja ruska tarča naj bi bila članica EU Poljska.Ozadje izjave je, da bo Poljska kmalu dobila ameriško dostavo orožja, ki ...prikaži več bo nadomestilo opremo, dostavljeno Ukrajini.In se retorično sprašuje: "Ali ne bi morala Rusija po uspešnem zaključku posebne operacije začeti z denacifikacijo in demilitarizacijo naslednje države?" Hahahaha!!!

    • ico8 12:38 10.februar 2023.

      Ahahaha, ja-ja, seveda! Ja, seveda, zdaj, ko je vojna specialnih operacij proti Ukrajini, za katero je znano, da gre vedno po načrtih, ze več mesecev dobljena(hihihi), bi morala Rusija vsekakor napasti še eno članico Nata. Ramzan vojaški genij!

    • oneh 13:42 10.februar 2023.

      Ne še eno članico ampak prvo. Ukrajina namreč ni v NATO paktu in tudi nikoli ne bi bila, če je RuSSki komancifašisti ne bi napadli. Ubogu RuSSki revčeki so si polomili zobe na od Boga pozabljeni Ukrajini pol pa neki ...prikaži več rusofili pričakujejo, da bi imela kakšno možnost proti vojaški zvezi demokratičnih držav? Namesto, da širijo idiotizme naj raje imajo svobodo in levaki plešite.

    • Ender3 14:24 10.februar 2023.

      oneh nacizem se je rodil na zahou in ne vzhodu..Rusi so ga že enkrat premagali in tudi tokrat ga bodo z veliko manj žrtvami.. Tvoje svobode, plasa in maloumja trenutno še, nihče ne ogroža ni pa rečeno, da tako tudi ...prikaži več ostane.. Kaj boš počel, če se nam komentiranje po forumih prepove boš še težil po svobodi in plesu.

    • Pišmevuh 14:39 10.februar 2023.

      Amerika ne bo branila Poljske, še manj Nemčijo. Kalinka, Kalinka..

  • stromar 12:04 10.februar 2023.

    Kaj bo putka naredil, ko bodo ukrajinci začeli raketirat frafote okoli moskve, kar bi bilo edino pravilno

    • Ender3 14:10 10.februar 2023.

      stromar novinec ! Si že slišal, da jim rusi motijo GPS signal in, da bi bil učinek takšnih raket vprašljiv. Da ne govorimo o posledicah nasprotnega odgovora in učinka..

    • stromar 18:18 10.februar 2023.

      Bo potrebno počasi vrniti milo za žajfo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.