Svet
1516 ogledov

Rusi zavrnili ukrajinski predlog in podali svojega

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Putinček 20:10 02.junij 2025.

Ojoj, kaj ti strici res mislijo, da se bom pogajal za mir? Meni je samo za vojno in za šus heroina v mojem podzemnem bunkerju..

Človek2024 20:13 02.junij 2025.

Seveda so zavrnili mirovni predlog. Putinu ni za mir.

luckyss_1 20:17 02.junij 2025.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...Zelenski je dovolil Putinu, da pride v Istanbul in se osmeši. Putin je preveč primitiven, da bi se lahko pogovarjal z Zelenskim, poleg tega je popolnima jasno, da Putin hoče vojno, saj jo je tudi začel.

• Jernej65 18:53 02.junij 2025.

Morilski Putler je samo včeraj utrpel 6 milijard Evrov škode in to iz svojega ozemlja. Morilski Putler ne more zaščititi popolnoma nič pred Ukrajinci, še njega bodo fentali. Sedaj bo še bolj čepel v svojem bunkerju dvesto metrov pod zemljo. ...prikaži več Seveda mu je mir zadnja briga. Naj še kar umira na stotisoče Rusov, za tega bebavca.

Slayer 19:37 02.junij 2025.

Kretenizem je huda bolezen,krele zabito!!!

• Jernej65 23:11 02.junij 2025.

Ne morem se načuditi zločinskemu, morilskemu Putlerju, da je taka budala. Zelenski ga je osramotil, da si do smrti ne bo opomogel. Sami Ruski vozniki so svoje tovornjake parkirali točno tja, kjer jih je hotel Zelenski. In pazi sedaj, vozniki ...prikaži več so drone, ki so švigali iz njihovih tovornjakov obmetavali z kamenjem, kakšni kreteni, ej. Zelenski je genij, morilskega Putlerja že četrto leto sramoti do onemoglosti. Naci Smrkelj, kdaj se boš useknil.

Slayer 06:23 03.junij 2025.

Glej, da se ne boš ti useknil, imam tvoj IP!!! Sicer mi ne pokaže tvojega naslova, mi pa pokaže tvoje območje,kjer se tvoj IP približno nahaja!!!

• Jernej65 07:36 03.junij 2025.

Usekni se že enkrat na moj IP naci kuzla.

Človek2024 14:25 03.junij 2025.

Slayer, mi lahko prosim zaupaš Jernejev IP, da se mu zahvalim osebno za konstruktivne komentarje. Z drugimi besedami: blefiraš 100 na uro. Nimaš nobenega IP naslova, ker ga niti slučajno ne moreš dobiti. Ajde, kakšen je moj IP naslov, budala?

Slayer 19:18 03.junij 2025.

Vse ob svojem času!!!

• Jernej65 22:59 02.junij 2025.

Morilski Putler je diktator. Diktator nikoli ni za mir, ker rabi vojno, rabi kaos, ker edino na ta način lahko deluje. To je že preverjeno zgodovinsko dejstvo. Dokler je morilski Putler na oblasti, bodo vojne.

• Kmodri_ 21:20 02.junij 2025.

Putljerju bi bilo dolgčas, če se ne bi šel vojno in z veseljem pobijal svoje rojake!

• Caseyue_1202 14:41 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• atamama 20:58 02.junij 2025.

Zanimivo postaja, baba Vanga bo najbrž imela prav

• Ender3 18:42 02.junij 2025.

Dan pred tem Ukrajina izvede teroristični napad sedaj pa, zelena majica misli, da je pravi čas za premirje..Pa, kaj ti posredniki mislijo, da bo po vsem tem Putin podpisal kapitulacijo..

• Jernej65 18:49 02.junij 2025.

Rusija že četrto leto izvaja teroristične napade po Ukrajine. Kaj ti je bebo. Ukrajina je napadla izključno vojaške objekte in ne civilne, kot to počne morilski Putler.

Slayer 19:36 02.junij 2025.

Dej spel se Retard!!!

• Nelaži 19:40 02.junij 2025.

Ti napadi NATO-a na rusko ozemlje samo podaljšujejo agonijo Ukrajine. Ne bi se čudil, če bo Kijev po tem zadnjem napadu fasal kak Orešnik.

• Igx8gx8z 19:42 02.junij 2025.

Seveda so ga zavrnili. UA očitno ni zainteresirana za mir.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.