Svet
2 ogledov

"Rusija izvaža tudi terorizem"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 15:49 16.april 2014.

    kaj pa izvaža Amerika ????DEMOKRACIJO NA SVOJ NAČIN

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:53 16.april 2014.

    Rusija, ZDA, zahod in Ukrajina so v 90ih letih podpisali dogovor o zagotavljanju celovitosti Ukrajine v zameno za to da se ta odpove jedrskemu orožju. Zdej pa Rusi to zanikajo in se namesto da bi se držal dogovora nekaj izmikajo ...prikaži več češ ja sj neki časa nazaj je blo to naše torej je edino pravilno da je naše. Ja že mogoče ampak odvisno kako dolgo nazaj greš. Če greš v zgodovini še dlje to območje ni bilo ne rusko ne ukrajinsko. Oni interpretirajo na način ki njim ustreza. Gre se jim pa za najboljše kmetijske površine ki obsegajo velik del Ukrajine(hrana bo zelo pomembna) in pa izboljšan dostop do Črnega morja. Jasno je da so oni sami sprožil demonstracije zato da bi imel izgovor za zasedbo Ukrajine. Dve teoriji: Prejšnji predsednik je bil namreč premočan s svojim vplivom. Zdajšnji je pa njihov vohun in praktično nič ne naredi. druga: prejšni predsednik bi jim olajšal dostop do Ukrajinskega ozemlja, to z zastraševanjem je zdaj izvajan plan B.Putin je izkoristil željo

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:56 16.april 2014.

    Ukrajincev do boljše države in normalnega življenja.ZDA in EU se dogovora ne držita in z malenkostnimi neučinkovitimi plahimi sankcijami ne zagotavljata celovitosti Ukrajine. Tako zahod kot Rusija pa ne gledata na to kako bi izboljšale razmere v ...prikaži več Ukrajini ampak gledata le na to kako bosta oba profitirala kot v šahovski igri namesto da bi pomagala Ukrajini da se razvije in naredi življenje dostojno malim ljudem v Ukrajini.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.