Slovenija
17 ogledov

Rusija obljublja odgovor

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 23:09 15.oktober 2016.

    "Odnosi med Rusijo in ZDA so zaradi ukrajinske krize in neuspešnih prizadevanj za končanje več kot petletne vojne v Siriji na najnižji točki po koncu hladne vojne." Ehm... ne pozabit da so ZDA "tolkli" dol 4 leta, potem pa je ...prikaži več šele zadnje leto Assad prosil Putina za pomoč. Med tem časom pa je CIA prodala dovolj orožja svojim t.i. teroristom oziroma ISISu, pa še lepo ga je strenirala. Itak pa se gredo ZDA imperializem že dooooolgo. Imajo 800 vojaških baz v tujini po svetu, češ "ja nikoli ne veš, kje je potrebno posredovat". Vse države po svetu skupaj nimajo 30 vojaških baz. Kdo potem komu grozi? ZDA že lep čas, itak pa samo od vojne živijo. So vidli kako so profitirali med 2. sv vojno in od tedaj nadaljujejo igro svetovnih policajev, oziorma imperialistov. Če bo šlo tako naprej, bodo naredili VSE da izprobajo svoje vojne igračke, za katere se vztrajno borijo, da jih drugi ne bi imeli in imajo razlog za napad.

  • izRODEk 23:42 15.oktober 2016.

    Če bo vojna med Rusijo in Zda, bo vojna povsod. Takrat bomo tudi tukaj obračunavali med podporniki ZDA in Rusije.EU je veliko bolj razdeljena, kot to prikazujejo javni mediji tipa RTV Slovenija. Ravno zaradi tega je ta spor ...prikaži več tako nevaren za Evropo: poklali se bomo med seboj zaradi kurčevih američanov, ki so zanetili neki spor, v katerega smo posredno vpleteni zgolj zaradi izdajalcev, kot je Cerar ali kakšen JJ, Pahor in podobni.MIslim pa, da je celemu svetu dovolj tiranije ZDA in, da bo Severno Ameriko enkrat potrebno pošteno nabutat, da bo par desetletjij mir.

  • Avatar Leon
    Leon 13:55 16.oktober 2016.

    Tretja svetovna vojna se je začela na bližnjem vzhodu leta 1990 !

  • izRODEk 21:52 15.oktober 2016.

    Smrt ZDA - Svobodo narodu!

  • erikkk 23:36 15.oktober 2016.

    jst vidim ZDA kot poraženko, če se zgodi vojna so definitivno pogoreli ... se mi zdi da je rusija velik močnejša a to skrivajo ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.