Svet
2069 ogledov

Rusija obtožuje Kijev: "Niso zainteresirani za reševanje življenj svojih vojakov"

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Albatroz 08:18 06.april 2022.

    Saj je neresnična informacija, mediji so pričeli delovati neresnično zaradi vpliva svetovne politike. Dejansko proti temu nemoremo nič ker je preveč lahkovernih ovac.

    • zdrej 08:30 06.april 2022.

      Glej SZ je lagala v zgodovini, je lagala za Černobil in Rusija zelo verjetno laže sedaj. Kar pride iz Ruskih Ust je treba jemat z rezervo. Seveda pa laže tudi Ukrajina. No saj je podobna zgodovina. Kako pa lahko sploh ...prikaži večoh preveriš te informacije? Dejstvo je, da je Rusija napadla Ukrajino in to z lažjo, da ima zgolj vojaške vaje. To je še en dokaz Rus -lažov. In veliki minus za Ruse, pa najsi bo ta vojna zaradi NATA ali nacijev ali vode.

    • Albatroz 12:02 06.april 2022.

      Res je da je Rusija napadla Ukrajino, lani je Rusija oddala poročilo NATU koliko ruskih obmejnih vojakov je bilo mučenih in ubitih od leta 2013 dalje samo iz ukrajinske strani in so se vsi sprenevedali.

    • zdrej 15:44 06.april 2022.

      Kje v Rusiji, ali Ukrajini. Krim je pa tako, kot bi sedaj Slovenija zahtevala celotno Istro nazaj.

    • jozicamurn 02:38 08.april 2022.

      Krim je večji za 4000km2 od Slovenije, skozi zgodovino so ga obranili prav Sovjeti oziroma Rusi, z močnim topništvom ter diverzanti in ladjevjem okoli pa so ga želeli zavzeti Nemci ter SS-enote, kasneje pa so jim v pomoč priskočili še ...prikaži več zavezniki Nemcev torej Turki. Veliko krvi so Sovjeti ali recimo jim Rusi pustili za obrambo Krima in Krim je bil od nekdaj njihov in imajo vso pravico biti navezani na Krim.

    • zdrej 09:16 08.april 2022.

      Torej potem takem mi lahko zavzamemo Istro in Trst? Politične delitve so bile po 2.SV narejene in naj se spoštujejo. Če so "Sovjeti" naredili zajeb in so Krim pustili Ukrajini, pač so. In zavzetje Krima je bilo sovražno dejanje. Rus ...prikaži več ali Amerikanec sta isto sranje samo drugo pakovanje. Samo rus dela vojne vsake toliko in potem tisto ozemlje politično pripoji. Amerikanec pa ga pusti. To pa je kar nekaj razlike. Ne pozabite Transmisije. Je naslednja vojna Rusije, če to "zmaga".

    • jozicamurn 02:00 09.april 2022.

      zdrej pri Istri so nas zafrknili Hrvati, ker mi sami nismo poslali vojske dol, ko so nas čakali, da pridemo! Potem so se samo lepo prestavili bolj gor in si mislili svoje ter se smejali. Pri Trstu pa je kriv ...prikaži več zopet Hrvat Josip Broz Tito, ki ga je podaril Italijanom.

    • zdrej 09:05 11.april 2022.

      Pišem o Istri do Reke, da ne bo nesporazuma. Tito bi naj Trst podaril za mir. Ampak vseeno, ali smemo to sedaj kar zavzeti? Samo to. Ker namreč Rusija dejansko dela to. Kar je bilo dogovorjeno in so pri dogovoru ...prikaži več zgubili, sedaj zavzemajo s silo.

    • jozicamurn 21:22 11.april 2022.

      zdrej, Rusija ima specialno operacijo denacifikacije, cilj jim ni bil zavzeti celo Ukrajino, 8 let so pobijali Ruse in vse tiste, ki so stopili v bran Rusom, da so enostavno morali zaščititi svoje ljudi in tiste regije, ki so se ...prikaži več uprle temu pobijanju. Je čisto drugače kot to kar govoriš ti, ko se bo Istra uprla v korist Sloveniji in če bi Hrvati začeli pobijati in izvajati represijo nad nami Slovenci, takrat pa lahko nastopi kaj takšnega. Ali je nas Slovencev večina v Istri do Reke?

    • zdrej 12:26 12.april 2022.

      8 let. A ni logično. Naredijo referendum in ga Ukrajina ne prizna. Rusija reče, K* J* bomo pa zavzeli. In potem se čudite, da se rodijo nacionalizmi? Imamo Ukrajinko iz Luganska, pa pravi da je njena družina bila v celoti ...prikaži več živa. In kako za vraga lahko en Putinček kar naenkrat v drugi državi razglasi neko območje za samostojno državo ali kaj že. A je kaj boljši od amerikanosov? NE, še slabši.

    • jozicamurn 11:40 16.april 2022.

      zdrej, lahko, ker je tam večina tistih se uprla, katere je novonastala hitra politika ZDA želela uničiti in izničiti, kot da jih tam nikoli ni bilo!

  • Avatar luckyss
    luckyss 08:33 06.april 2022.

    Če smo natančni, je ruski predstavnik v resnici dejal, da lahko Mariupolj zapustijo vsi, razen pripadniki Azov enot...Bodimo natančni, že itak je poplava Fake novic...

    • jakec1575 10:53 06.april 2022.

      dost naiven si. če bi polozili orozje bi jih na cesti vse zresetali. civile in azov vse. rusi za poboje ne uporabljajo nabornikov ampak varnostne sluzbe, profesionalce. iz cele rusije. ko so popusili pri Kijevu so se mascevali. Malo preberi ...prikaži več kako je razpadel 60km konvoj tankov in zakaj. neodvisnih virov imas dovolj. Dejansko je šlo za las. Če bi Rusi dobil logisticno podporo bi kijev padel. tako pa so del po del ukrajinci zdesetkali konvoj 7000 oklepnih vozil brez goriva.

    • jakec1575 10:53 06.april 2022.

      v maripolu so kadirov in njegovi vojni zločinci. a mislis, da bi streljali samo vojake?

    • jakec1575 10:54 06.april 2022.

      Ironicno so v maripolu v 90% rusko govoreci ukrajinci.

    • Avatar luckyss
      luckyss 13:07 06.april 2022.

      Ti že veš Jakec, glavni svetovalec Zelenskega za sviranje kurcem...

    • Avatar Ferenc
      Ferenc 15:51 06.april 2022.

      Bojim se, da bi Rusi z nacisti Azova storili isto, kot takrat , ko so se nečloveško znesli nad redno vojsko kot navaja Zahod in pokončali 13 vojakov, ki so branili Kačji otok .....25. feb. 2022 ?!

    • Avatar luckyss
      luckyss 16:29 06.april 2022.

      Tiste mornarje so izpustili, azovskih morilcev seveda ne bodo...

    • Avatar Ferenc
      Ferenc 19:33 06.april 2022.

      Vem...vseeno mislim, da bi bilo bolje zanje , če se kot riti predajo Rusom, kot da gredo na srečanje s Kadirovimi protinacističnimi borci

    • milan41 14:00 07.april 2022.

      Koga skrbi pokol vseh SS ovcev in nacistov v Mariupolju ? Mene ne , še jaz sam se prijavim za njihovo streljanje !

  • milan41 14:03 07.april 2022.

    Koga skrbi pokol vseh SS ovcev in nacistov v Mariupolju ? Mene ne , še jaz sam se prijavim za njihovo streljanje !

  • milan41 13:56 07.april 2022.

    Zakaj ne objavite filma , kako so uredili sceno za snemanje tega filma in kako so z zajlami vlekli trupla na pravo lokacijo za kader ! Zakaj ne objavite izkaza Anastasije , Ukrajinke , ki je na spisku mrtvih in ...prikaži več njenega pričevanja o sodelovanju pri snemanju filma o masovnem pokolu z dnevnico 25 € za "mrtve" statiste ! Kako je lahko nekdo tako glup , da verjame , da ima mrlič dvignjeno roko a leži na ravni podlagi asfalta . In od njega ne priteče nič krvi a on preluknjan kot sito . Ma pejte u Q

  • jozicamurn 02:33 08.april 2022.

    Za pobite civiliste in lastne vojake v sklopu Ukrajine bo odgovarjal prav Zelenski in nihče drug, po novem bo označen kot vojni zločinec in nekdo, ki bi lahko reševal življenja pa jih ni. Zadrževal je civiliste za talce (le ti ...prikaži več so bili po možnosti Rusi), preko humanitarnega koridorja ni pospravil vseh civilistov ven in posledično bo odgovoren za njihovo smrt, tako kot za smrt svojih lastnih vojakov, ki niso sprejeli ultimatuma.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.