Svet
542 ogledov

Nad regijo spustili 24 dronov, zdaj 40.000 ljudi brez elektrike

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • janči 16:04 02.februar 2024.

    Res so ubogi ti Francozi, ki se pod pretvezo humanitarne pomoči v Ukrajini, grejo vojno. Nedolgo nazaj je Ukrajina namenoma granatirala tržnico v Donetsku in je umrlo 28 civilistov. Pozneje so Ukrajinci sestrelili rusko letalo z ukrajinskimi vojnimi ujetniki, ki ...prikaži več so bili namenjeni za zamenjavo z ruskimi vojnimi ujetniki. O tem še kaj napišite na Žurnalu. In potem vse tiho je bilo in se je pometlo pod preprogo. Ukrajinci nikoli nič krivi, a ne?

  • bobubob 14:15 02.februar 2024.

    V vojni se pač ubija in ruši. To je normalno. Ni pa normalno, da je Bruselj glasoval in še vedno glasuje za vojno, čeprav bi šlo tudi brez nje. Hvala Janši za to vojno in tudi za vojno proti virusu. ...prikaži več Da se morda zbudi še kdo od doslej spečih.

  • Idioti 18:47 03.februar 2024.

    Bratje Rusi čestitam vam na uspehu ! Sam ne razumem , kako ste v UA lahko zadeli 2 Francoza . A vam je kakšen dron ušel in preletel EU , ter padel v Franciji al je kakšen Francoz priletel v ...prikaži večv UA in tu odletel v nebo ? Zakaj ne zagrozite vsem državam , katerih orožje boste našli v UA , z bombandiranjem istih tovarn v njihovih državah ! Poglejte USA. Crknejo 3 njihovi nekje v PM in oni napadejo mirno 2 državi , ki mogoče nimata nič s tem napadom . Tko delite kot oni , ne se nazaj držat !

    • Idioti 18:54 03.februar 2024.

      Evo , da se ne boste matral . Mi smo poslali tanke iz MB vojašnice in transporterje verjetno iz Pivke ali Ilirske bistrice . Koordinate pa sami najdite . RH v Slavonskem brodu v fabriki Đuro Đakovič , remontirajo 100 ...prikaži več00 M84 ki so jih odkupili od Kuvajta - kdo je dal dnar se ve - in so namenjeni kot darilo RH UA ! Tudi teh koorditat ni teško najti . Če ste zadel Jarun na 10m , boste tudi tele imenovane .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.