Šport
54 ogledov

Ružnić: "Katanec dokazal, da je omejen!"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jaki 10:00 02.oktober 2014.

    Se moram kar strinjati z Ružnićem glede Katančeve omejenosti. Navsezadnje je tudi besedni zaklad jokavega Srečka na osnovnošolski ravni (nižjih razredov)

  • Lionel 13:52 02.oktober 2014.

    Omejen je ta ružnič da take klobasa. Naj potem kr Iličič sam postavi reprezentanco. Zakaj pa Iličič ne igra pri Fiorentini skoz ampak samo občasno. Ker pač trenutno ni glih v formi in pika. Fusbal ne igra za stare zasluge ...prikaži več ampak po trenutni formi. Pa ta kao meneger je ta zadnji k bi loh pametoval. Do zdej še nikol nisem vidu da bi zaradi neuspeha odstopu igralc ampak vedno trener. Tko da on odloča kdo bo igral in kdo ne. Kar se pa besednega zaklada tiče Jaki, pa mislm da je bolj pomembno kje drugje kot v fusbalu. Tuki pa mislm da je Srečko en redkih k se u to razume.

  • modrec 11:46 02.oktober 2014.

    Trener pri nogometu ima večjo vrednost za uspeh kot en igralec. Slovenska reprezentanca bi to morala dobro vedeti. Ker se je takrat zamenjalo Katanca namesto da bi se Zahovića je šlo potem vse v pm. Zgleda da Josip ne paše ...prikaži veče v Katančev sistem delovanja.

  • wester62 15:58 02.oktober 2014.

    toliko besed zaradi te odločitve pa je že preveč. samo pozornost iščejo in nič drugo. kot se odloči selektor tako mora biti. na koncu kvalifikacij se pa bodo delali obračuni. na tak način ,da se vsak utika v delo drugega ...prikaži več ne bomo nikoli imeli vredu selektorja. saj vedno nekomu kaj ne bo všeč in bo prek medijev,ki so tega veseli zaradi zaslužka,spretno promovirali med ljudi. pravi navijači in normalni ljudje vemo da treba spoštovati odločitve selektorja in bilo kakšno je in ne nasedati takim pritiskom.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.