Magazin /magazin/vip
27 ogledov

S tem neumnim izgovorom so se Kataye hitro odkrižali

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 09:40 14.julij 2016.

    Punca bi počela "bolj fleksibilna dela", pa "bolj pisarniška dela"! Torej: ona bi pela, ko pa bi imela čas, pa bi malce fleksibilno opravljala pisarniška dela!!! Pa menda ne misliš, da te bo kateri od delodajalcev vzel resno? Obstaja cela ...prikaži več rajda ljudi, ki bi z vsemi štirimi zagrabili kakršenkoli posel in bi se stoprocentno angažirali, da bi upravičili zaupanje delodajalca!

  • McClain 07:46 14.julij 2016.

    mogoče bi se še enkrat preimenovala, tokrat v nekaj bolj avtohtonega, recimo Francka Vodlak pa bo šlo lažje

  • izRODEk 08:23 14.julij 2016.

    Punca je mačka - kakorkoli in kamorkoli jo vržeš, vedno pristane na nogah! :)Verjamem, da se bo po tem članku hitro našel nekdo, ki bo v njej našel ekonomski potencial.Imeti znano Katayo recimo v avtosalonu - tudi, če ...prikaži več bi samo sprejemala stranke in jih napotila do "ustreznega" svetovalca, ko bi že s svojo prisotnostjo pripomogla k prodaji.

  • Margity Tedea 19:41 18.julij 2016.

    Znana? No ja, če upoštevamo, da v cajtngih redno prijavlja vsako najbolj brezvezno stvar, ki jo naredi, potem je verjetno res znana. Spomnim se, kako je odšla v Ameriko in napovedovala neko blazno veliko kariero ... za katero (tako trdi ...prikaži več sama) se je bilo pač potrebno sleči. Verjetno so delodajalci namigovali na to, ko so se vljudno vlekli ven, da je "preveč znana"?Sicer pa, za butaste lepotne operacije je pa denar vedno imela.

  • kapibara 08:12 14.julij 2016.

    Lahko je srečna, da ve za razlog...- večinoma jih tudi odgovora zavrnitve, ne dobi.. !!

  • kapibara 08:30 14.julij 2016.

    Veš kolk ježe takih, za v avto salon..

  • Majazmaja 09:52 14.julij 2016.

    Ne gre za to, da je ne vzamejo, ker je 'znana in slavna,' pač pa je ne vzamejo zato, ker je:1. Grozno avšasta -> iz tega večina sklepa, da se ne zna obnašati in jim bo odgnala stranke,2. ...prikaži več Nadležna s tem prisiljenim smehom in zvijanjem,3. Išče dela, ki ne obstajajo - fleksibilno in bolj pisarniško delo ne obstaja - danes so tajnice pomočnice, ki prevzemajo tudi bolj resne naloge, ne pa fikusi, ki si lakirajo nohte, nakupujejo med delovnikom in gredo domov, ko se jim zazdi!!!

  • Majazmaja 10:00 14.julij 2016.

    Ja, stranke komaj čakajo, da zaposlijo neko rezgetajočo in zvijajočo tetico, ki bo stranke usmerjal proti svetovalcem! Če kupujem avto, pričakujem osebo, ki je usposobljena, profesionalna, ki ve, kaj prodaja, ne pa neke avše.

  • hubertfast 13:26 14.julij 2016.

    Priznam, da od Kataye ne poznam niti enega komada in za mene sploh ni znana, dejte ji službo, saj jo noben ne pozna.

  • BorutK 13:54 14.julij 2016.

    Masaža s srečnim koncem je plača 100 evrov na uro..., če ni to dream job. Takoj bi, sam žal nisem ženska in žal nisem lep, fck

  • matermila 16:01 14.julij 2016.

    Pravi razlog?Definitivno njeno rezgetanje,ko se hoče smejat.

  • antitrust 16:21 14.julij 2016.

    Hahaha...pizda si naiven

  • Avatar praufo
    praufo 11:46 15.julij 2016.

    malo je odrezalo, ampak kataya se najbrž tudi strinja

  • mici79 14:33 14.julij 2016.

    No ja, je hudič, če se en dan nastavljaš na kao berlusconijevi jahti, drug dan v playboyu, tretji dan pa poskušaš prepričat podjetnike, da si usposobljen in zanesljiv ekonomski kader, ki bo njihovemu podjetju prinesel koristi. Sploh če glasno razlagaš, ...prikaži več da bi rad delal "fleksibilna pisarniška dela". In potem je razlog zavrnitve kao, da je znana. To si lahko ona samo misli...

  • Janez_53 18:50 14.julij 2016.

    Tudi ti si ful pametna, ker bi nas rada prepričala, da delodajalci iščejo le starejše ženske z odraslimi otroki!

  • Kika 15:05 14.julij 2016.

    Vsi ful pametni, po vsej verjetnosti je pa nihče v službo ne vzame, ker mladih punc brez otrok ali z majhnimi otroki pač ni pametno v službo jemat, "ker bo takoj zanosila in šla na porodniško, potem pa bolniške..." Doživela, doživljala.

  • antitrust 15:55 14.julij 2016.

    Jaz vem za krasen delovni čas, sama svoj gospod, precej keša, dopust kadarkoli, pa še včasih lahko uživa ob delu....

  • Avatar praufo
    praufo 11:46 15.julij 2016.

    Kakorkoli že pluvate čez to ženščino, je treba glede tega problema nekaj več povedat. Sam osebe ne poznam osebno, samo preko televizije in moram rečt da se mi zdi zelo perspektivna in uporabna, nenazadnje bi se tudi njeno rezgetanje dalo ...prikaži več uporabit, ali pa zamašit goflo, vse je mogoče. Zakaj je ta članek in zakaj se je izpostavila, mi ni preveč jasno, ampak kaže pa to na našo sliko postsocialistične družbe, ki ni zrasla, v smislu fleksibilnosti dela. Hodiš na šiht ali ne hodiš, al si pa privatnik. Če hodiš na šiht, si za ograjo, za rampo, se štemplaš in po osmih urah greš dam. 8 ur, zakaj ravno 8. Tako je bilo že 50 let nazaj. Druga varianta je pa s.p. kjer moraš vsaj 350€ na mesec odvest za državo. Obstaja še honorarno delo, ki je pa astronomsko obdavčeno. Sistem je tako pogruntan, da se plačuje za penzioniste, ostalo ni važno. Zakaj ne bi nekoga plačal po opravljenem delu za toliko ur, kot jih je opravil na mesec, z normalnimi dajatvami. Nekdo rabi delavca za 3 ure na teden nekdo za 50

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.