Šport
22 ogledov

Saga med Team to aMaze in SZS v novo rundo

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tomaz 19:32 16.december 2016.

    Po moje tudi.....tudi ta zgodbica je podobna tistim iz preteklosti..samo za tiste bi še razumel, ker so se rabila dodatna sredstva za treninge, zakaj bi pa sedaj plačevali sponzorji za poslovitev pa ne razumem...Prav je, da je informacija prišla v ...prikaži večprišla v javnost. Tudi Križaj, Benedik, Križaj in še mnogi drugi so se na podoben način poslavljali, pa ni nihče to pogojeval z plačilom...

  • Bozidar.Frelih 18:30 16.december 2016.

    Zgodba je končana. Amen.

  • Polde Prah 20:34 16.december 2016.

    nič ne razumem,Tina se mi smili,izgleda pa ,da je vse zasral macaronar in za Tino bi bilo najbolše da odstopi on in se nekam skrije,Tina bo pa še naprej naša.

  • Zmago 10:33 17.december 2016.

    Nič novega (je*anje po zajčje) oz. "KUNC" sindrom na SZS !!!A še pomnite, kako je Mitja Kunc zajebaval z radijskimi postajami med tekmo Tine ?

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 01:17 17.december 2016.

    Daj Tina odidi ko gospa.Ne spuščaj se na ta nivo.

  • popokatopetl 22:12 16.december 2016.

    "...Andrea je v časovni stiski skušal narediti, kar se da in dal določene predloge..."Ja, kdo je pa kriv za časovno stisko? Mislim da je ravno to da tik pred zdajci pride na plano z velikimi številkami jedro problema. ...prikaži več Ker če bi na SZS vedeli da lahko te sponzorje nafehtajo za dodatnih 15k, bi jih že, ampak ta denar najbrž namenili za kaj drugega.

  • jakec1575 22:31 16.december 2016.

    ni problem v tem ali je macaronar to zahteval ali ne ampak v tem, da je pri nas se vedno socializem. Se vedno nekaj na mala vrata, pa to bos ti malo za nas naredil pa ono, pa saj ves ...prikaži več za gajbo pira in te fore. To so te vaske fore. Zakaj se pa pri svojih placah ne gredo teh vaskih for? pa pri sluzbenih karticah? kolk je tina tezka ali ne tezka naredila za sponzorje denarja, je 90 jurjev se malo.

  • jakec1575 22:32 16.december 2016.

    Slovenci bi od vseh vse zastonj razen svoje delo cenijo pa strasno visoko. tuje pa, ko ga....

  • Avatar mirkoslav1956
    mirkoslav1956 22:18 16.december 2016.

    Prej bi rekel da se mora Massi upravičiti vsem nam posebno tistim ,ki smo spoštovali in podpirali Tino v dobrem in slabem.Veliko Slovenskih športnic in športnikov je že končalo svojo bogato športno kariero pa noben na tak način ,da postavlja ...prikaži več pogoje ,predloge ob enem pa še zavaja javnost in vse vali na SZS ,ki se ve kaj in kako mora ravnati. A res v tej državi ni več zdrave pameti ,da vsak ki se mu zljubi skrega že tako skregano to ljudstvo.VSE BOLJ SE MI DOZDEVA ,DA JE BILO TO VSE NAMENSKO NAČRTOVANO samo zardi kdo ve kakšnega maščevanja naši USPEŠNI SMUČARSKI ZVEZI.Pa da ne bo pomote vse spoštovanje TINI in vsem ki so jo pripravljali na vse te vrhunske uspehe.Zaključek bi pa res lahko bil bolj človeški bolj podoben zaključkom vseh naših športnih asov in šampionk.Tian želim ti vse dobro v življenju ampak pride tudi čas ,ko moraš stopiti stopničko niže ŽAL TO NISI STORILA.No že veš ti boš morala živeti z tem mi se bomo pa spominjali Tine kot vrhunske športnice.In seveda podpirali še nap

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.