Slovenija
6928 ogledov

SDS napisala zakon, ki ga podpira celo Levica

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • alfagirl 18:02 02.april 2019.

    Za uboge upokojence ne napiše nobena stranka ustreznega zakona. Po upokojitvi lahko delajo dalje samo zaposleni po pisarnah, delavci v proizvodnji po 40 letih dela tega niso več sposobni.

    • mph 18:45 02.april 2019.

      Se strinjam, zato bi morala glede na delovno mesto biti drugačna upokojitev. Sem delal nekoč čisto fizično ob vsakem vremenu, zdaj pa že dolgo pisarniško oz pretežno sedeče. In ne vidim ovire delat bistveno dalje. Bi morali imeti solidarnostni sistem ...prikaži več v igri tukaj. Ali pa nekaterim res zdravstveno napornim poklicem omogočiti večji bonus.

    • Avatar vec
      vec 23:08 02.april 2019.

      NE za vsako delo bi ogla bit ENOTNA pokojnina ki bi bila visaoka toliko da človel ne životari ampak preživi in mu ostane kak euro. Enako kot v AVSTRALIJI vsi imajo enake pokojnine, le bogati je NITI NE DOBIJO, ker ...prikaži več kdor ima dovolj da je ne rabi, je ne dobi dokler to poseduje, seveda pa je transparentnost vsakega CENTA, ne da se kr mal prepisat in navidezno prodat ipd. Pa se tam noben ne upira tem sistemu, kljube temu da nekateri so delali 40 let, nekateri (malenkost) pa so prišli v AU 14 dni prej

    • wingspan15 09:24 03.april 2019.

      Zadnja Janševa vlada v odstopu je sprejela pokojninsko reformo, zaradi katere lahko v naslednjih letih pričakujemo poplavo upokojencev - revežev. Zaradi gospodarske krize je bilo ogromno ljudi na zavodu. Zavedeni, so si po preteku pravic na zavodu, sami plačevali v ...prikaži več pokojninsko blagajno, ki pa se ne bo priznala nikjer. Ti ljudje so dobesedno okradeni, od vsega skupaj pa nič.

    • mph 11:34 03.april 2019.

      @vec, čisto tako ravno ni, čeprav je njihov sistem precej hvaljen, letos pa pod posebnim nadzorom zaradi zlorab vložkov ...https://www.expatfocus.com/expatriate-australia-retiring Ni omenjen znesek, ampak glede na to, da vsakdo plačuje od plače PROCENT, temeljito dvomim, da dobijo enako tisti, ki ...prikaži več so imeli 10x večjo plačo od ostalih.

    • mph 11:36 03.april 2019.

      @vec, kjer pa se v celoti strinjam s tabo pa je, da bi vsak moral imet toliko pokojnine kot sicer vse življenje prihodkov, da bi lahko živel človeka dostojno življenje. Dokler pa bodo obstajali milijarderji, milijonarji, .... to ne bo ...prikaži več možno. Dobrin in denarja je dovolj za vse lepo živet, gnusno nepravično pa so si nekateri nagrabili denar, ki ga nikoli niso pošteno zaslužili.

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 19:39 02.april 2019.

    komunajzarji se bodo pa ja zmenili......enkrat komunajzar vedno komunajzar in to velja še kako za Janšo

    • kapibara 12:42 03.april 2019.

      Pa hudiča, za kaj to mečete naprej SAMO Velikemu Janezu Janši..??

  • Avatar Asfilanna
    Asfilanna 00:25 03.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.