Policija ima drone s katerimi posnamejo dogodke ,avto tablice in pošljejo kazen tako kot nam pošiljajo za napačno parkiranje v tujini ! Vsak voznik je odgovoren za stanje vozila in osebe v času prevoza.
Ko gledam te razmere na AC sem malce v dvomu. Po eni strani si želi, da čim prej naredijo 3. os na Koroško po drugi strani pa sedaj promet po cestah poteka brez nekih zastojev. Torej sem dilemi kaj si… ...prikaži veči bolji želim- ali hitra cesta in zastoji ali stara cesta in tekoči promet? So pa glavni pri tem taubi in levaki, kateri pospešujejo promet na AC z manj pasovi in na obstoječih pasovih z nižanjem hitrosti. Ker pa so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?
točno tako Avtoceste so postale parkirišče Ukrajinski kombi se je zaletel v tovornjak, ki je bil parkiran na avtocesti In 5 nič krivih Ukrajink je umrlo zaradi tega Naj jo trgajo hudiči ministrico, ki ni sposobna narediti reda z izvajalci… ...prikaži veči na teh avtocestah
Naj jo trgajo na VEKE VEKOV AMEN
Kakšna AC?! To je le dolgo parkirišče, ki ga že polleta e uporabljam!
In plačujemo.
Policija ima drone s katerimi posnamejo dogodke ,avto tablice in pošljejo kazen tako kot nam pošiljajo za napačno parkiranje v tujini ! Vsak voznik je odgovoren za stanje vozila in osebe v času prevoza.
Visoka kazen in v vsakem primeru 48-urno pridržanje!
Če se voziš po avtocesti 60 na uro je to mestna cesta,prav buzerirajo nas v glavo
Ko gledam te razmere na AC sem malce v dvomu. Po eni strani si želi, da čim prej naredijo 3. os na Koroško po drugi strani pa sedaj promet po cestah poteka brez nekih zastojev. Torej sem dilemi kaj si… ...prikaži veči bolji želim- ali hitra cesta in zastoji ali stara cesta in tekoči promet? So pa glavni pri tem taubi in levaki, kateri pospešujejo promet na AC z manj pasovi in na obstoječih pasovih z nižanjem hitrosti. Ker pa so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?
točno tako Avtoceste so postale parkirišče Ukrajinski kombi se je zaletel v tovornjak, ki je bil parkiran na avtocesti In 5 nič krivih Ukrajink je umrlo zaradi tega Naj jo trgajo hudiči ministrico, ki ni sposobna narediti reda z izvajalci… ...prikaži veči na teh avtocestah Naj jo trgajo na VEKE VEKOV AMEN
Janez je govoril ....