Svet
468 ogledov

Tudi v Črni gori bojkot trgovin

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • LukaMB 20:56 31.januar 2025.

Pametno, samo tako naprej, predolgo so si vzemali visoke marže in dobičke po načelu APP ako prodje prodje, dost vas mamo vse skupaj, hrana in osnovne življenjske potrebščine ter gorivo je absolutno predrago. Zlatarji in lopovi, ki so hujši od ...prikaži več židov, nič več človeškega ni v njih.

• Idioti 18:56 01.februar 2025.

Gorivo je bilo in je sedaj za 10 centov ceneje kot v SLO in to že davno. Jaz več tankam na HR kot v SLO in to pazi na PETROLU v Ozlju ali Karlovcu. Će Petrol v Metliki ne želi ...prikaži večli imeti nočnega servisa ima ko če . In kava je enaka in nafta in bencin sta ista in plin je isti in stranišča so ista , kakor tudi kopalnica in el. polnilnice

• Aaronai_9133 00:08 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Idioti 18:49 01.februar 2025.

Kako so iniciatori protestov naguzili svoje ! Za naslednji bojkot so si izbrali pazite 3 tuje trgovce in to Lidl , Špar in Eurospin !! Roko dam v ogenj , da nite eden od teh trgovcev ni niti slučajno navijal ...prikaži več cene , niti slučajno ! Eurospin ima tako niske cene , da jaz tam sploh ne vstopim , ker mi je pri tako niskih cenah vse sumljivo . Ne blokirajo pa svojega Agrokorja , ki krade na cenah , da se izogne stečaju ! E Hrvati , ko vas nezna , skupo vas bi platio !

• Grof 03:35 01.februar 2025.

Tudi kosti niso več tiste prave, res ni več nič kaj za v župco dat, a ne guzman Luka, …

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.