Svet
2240 ogledov

Še ena evropska država načrtuje prepoved burk in nikaba v šolah

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Boob 18:46 18.december 2025.

In na kaj čaka Slovenija?

• atamama 20:59 18.december 2025.

Mi smo multikulti, z uradnimi vabili v tujih jezikih....

• blayo 22:41 18.december 2025.

Spet atamama žalostno tuli v luno.

• Kmodri_ 18:29 18.december 2025.

Edino pravilno! Pa v največje cerkve prepovedati vstop muslimanom kot receptorji ukrep! Ko sem hodil po Bližnjem vzhodu, mi v večino mošej ni bil dovoljen vstop!

• blayo 22:45 18.december 2025.

"Ker oni ne dovolijo nam, bi tudi mi morali prepovedati njim!", ja klasično pojmovanje 5-letnika.

• Kmodri_ 23:27 18.december 2025.

Ne, to je načelo recipročnosti, ki velja v mednarodnem pravu! Tako kot razmišljaš ti, pa je res na nivoju 5-letnika, ki nikoli ni slišal za mednarodno pravo!

Slayer 19:27 18.december 2025.

To ni noben strog ukrep,ampak defakto tako mora biti,ali naj se prilagodijo ali pa odpeketajo nazaj v vukojebino!!!

• atamama 21:02 18.december 2025.

Pri nas se pa prilagodimo njih kulturi, zanikamo zakone, da lahko podpiramo ponos tujcev in njih besedo. In minister pravi, nič ni narobe.... Trubar se obrača v grobu ker je zgrešil s slovenščino, ni vedel da bo albanščina pomembnejša, sporoča ...prikaži več zafuranošolstvopress

• blayo 22:37 18.december 2025.

Od kod ti te nebuloze? Kdo kaj podpira? Če kaj znaš dobro je pa to definitivno laganje.

mahatma2 17:42 18.december 2025.

Se absolutno strinjam , ker to sploh ni rasizem ampak povsem normalna zahteva za družbo v kateri živimo. Se pa nisem strinjal , ko sem nekoč v toplicah videl zahtevo , kerje bila muslimanka v podobnih kopalkah kot je kolesarski ...prikaži več dres . Tudi prsi in hrbet sta bila bolj zakrita , rokavi so pa bili kratki in hlačnice tudi kratke nad koleni. Skratka najbolj podobno kolesarskemu dresu in kopališki mojster je zahteval da se preobleče. to pa je rasizem.

• andreja11 19:55 18.december 2025.

Kaj je bila črne ali rumene rase? Očitno po tvoje ni bila bele rase.

karjola 20:10 18.december 2025.

edino pravilno. naj se prilagodijo evropki kulturi ali pa čau

• blayo 22:48 18.december 2025.

Bomo videli čau, ko ne bo nikogar ki bi ti menjal plenice, razen tete z naglavno ruto 🤣

• Kmodri_ 23:29 18.december 2025.

Takrat bodo že humanoidni roboti!

CarZelenski 20:39 18.december 2025.

Ruska manjšina bi se morala prilagoditi ukrajinski kulturi približevanja Evropi. Ampak ne, oni so hoteli vojno.

mahatma2 22:11 18.december 2025.

Na Krimu ni Ruske manjšine ampak je bila kvečjemu Ukrajinska manjšina in to pred zasedbo Krima . enako je na drugih ozemljih. Tole je pa iz wikipedije , da se malo izobraziš bedak zahojeni......Etnične skupine na Krimu (popis 2001) 60,12 ...prikaži več2 % Rusi 25,78 % Ukrajinci 14,1 % Krimski Tatari

CarZelenski 20:37 18.december 2025.

V Ukrajini bi morali prepovedati Ruščino, ne pa da se Rusi lažejo, da so jo Ukrajinci prepovedali.Ruske manšine v Ukrajini ne bo več. Naj se zahvalijo Putinu za njegovo posredovanje.

Mia21 17:54 18.december 2025.

Iščeš deklе zа enо noč💋? Dobrodоšli - www.sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.