Edino pravilno! Pa v največje cerkve prepovedati vstop muslimanom kot receptorji ukrep! Ko sem hodil po Bližnjem vzhodu, mi v večino mošej ni bil dovoljen vstop!
Ne, to je načelo recipročnosti, ki velja v mednarodnem pravu! Tako kot razmišljaš ti, pa je res na nivoju 5-letnika, ki nikoli ni slišal za mednarodno pravo!
Pri nas se pa prilagodimo njih kulturi, zanikamo zakone, da lahko podpiramo ponos tujcev in njih besedo. In minister pravi, nič ni narobe.... Trubar se obrača v grobu ker je zgrešil s slovenščino, ni vedel da bo albanščina pomembnejša, sporoča… ...prikaži več zafuranošolstvopress
Se absolutno strinjam , ker to sploh ni rasizem ampak povsem normalna zahteva za družbo v kateri živimo. Se pa nisem strinjal , ko sem nekoč v toplicah videl zahtevo , kerje bila muslimanka v podobnih kopalkah kot je kolesarski… ...prikaži več dres . Tudi prsi in hrbet sta bila bolj zakrita , rokavi so pa bili kratki in hlačnice tudi kratke nad koleni. Skratka najbolj podobno kolesarskemu dresu in kopališki mojster je zahteval da se preobleče. to pa je rasizem.
Na Krimu ni Ruske manjšine ampak je bila kvečjemu Ukrajinska manjšina in to pred zasedbo Krima . enako je na drugih ozemljih. Tole je pa iz wikipedije , da se malo izobraziš bedak zahojeni......Etnične skupine na Krimu (popis 2001) 60,12… ...prikaži več2 % Rusi
25,78 % Ukrajinci
14,1 % Krimski Tatari
V Ukrajini bi morali prepovedati Ruščino, ne pa da se Rusi lažejo, da so jo Ukrajinci prepovedali.Ruske manšine v Ukrajini ne bo več. Naj se zahvalijo Putinu za njegovo posredovanje.
In na kaj čaka Slovenija?
Mi smo multikulti, z uradnimi vabili v tujih jezikih....
Spet atamama žalostno tuli v luno.
Edino pravilno! Pa v največje cerkve prepovedati vstop muslimanom kot receptorji ukrep! Ko sem hodil po Bližnjem vzhodu, mi v večino mošej ni bil dovoljen vstop!
"Ker oni ne dovolijo nam, bi tudi mi morali prepovedati njim!", ja klasično pojmovanje 5-letnika.
Ne, to je načelo recipročnosti, ki velja v mednarodnem pravu! Tako kot razmišljaš ti, pa je res na nivoju 5-letnika, ki nikoli ni slišal za mednarodno pravo!
To ni noben strog ukrep,ampak defakto tako mora biti,ali naj se prilagodijo ali pa odpeketajo nazaj v vukojebino!!!
Pri nas se pa prilagodimo njih kulturi, zanikamo zakone, da lahko podpiramo ponos tujcev in njih besedo. In minister pravi, nič ni narobe.... Trubar se obrača v grobu ker je zgrešil s slovenščino, ni vedel da bo albanščina pomembnejša, sporoča… ...prikaži več zafuranošolstvopress
Od kod ti te nebuloze? Kdo kaj podpira? Če kaj znaš dobro je pa to definitivno laganje.
Se absolutno strinjam , ker to sploh ni rasizem ampak povsem normalna zahteva za družbo v kateri živimo. Se pa nisem strinjal , ko sem nekoč v toplicah videl zahtevo , kerje bila muslimanka v podobnih kopalkah kot je kolesarski… ...prikaži več dres . Tudi prsi in hrbet sta bila bolj zakrita , rokavi so pa bili kratki in hlačnice tudi kratke nad koleni. Skratka najbolj podobno kolesarskemu dresu in kopališki mojster je zahteval da se preobleče. to pa je rasizem.
Kaj je bila črne ali rumene rase? Očitno po tvoje ni bila bele rase.
edino pravilno. naj se prilagodijo evropki kulturi ali pa čau
Bomo videli čau, ko ne bo nikogar ki bi ti menjal plenice, razen tete z naglavno ruto 🤣
Takrat bodo že humanoidni roboti!
Ruska manjšina bi se morala prilagoditi ukrajinski kulturi približevanja Evropi. Ampak ne, oni so hoteli vojno.
Na Krimu ni Ruske manjšine ampak je bila kvečjemu Ukrajinska manjšina in to pred zasedbo Krima . enako je na drugih ozemljih. Tole je pa iz wikipedije , da se malo izobraziš bedak zahojeni......Etnične skupine na Krimu (popis 2001) 60,12… ...prikaži več2 % Rusi 25,78 % Ukrajinci 14,1 % Krimski Tatari
V Ukrajini bi morali prepovedati Ruščino, ne pa da se Rusi lažejo, da so jo Ukrajinci prepovedali.Ruske manšine v Ukrajini ne bo več. Naj se zahvalijo Putinu za njegovo posredovanje.
Debil retardiran!!!
Iščeš deklе zа enо noč💋? Dobrodоšli - www.sex21.fun