Magazin /magazin/vip
10795 ogledov

Se je Nataša Gorenc spravila na Aljoša Bagolo?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • matermila 07:33 25.januar 2020.

    "Moja knjiga govori o moji izkušnji z izgorelostjo. S poudarkom na moji. Moj namen ni bil reševati sveta, ampak pomagati sebi.....Vase zagledan osebek,ki bi naredil vse za večjo prepoznavnost,za več denarja,za višji status v družbi(JAZ sem napisal knjigo o SEBI).Ko ...prikaži večo je človek na tleh,izgoret do daske,prav gotovo nima volje pisat knjige.Preračunljivost je vodilo modelov,ki so v poziciji(ko jih pozna dovolj ljudi),da izdajo knjigo o SEBI in upajo na dobro prodajo.

    • matermila 07:44 25.januar 2020.

      Kdo pa bi hotel prebrati MOJO knjigo,o MOJI izgorelosti,ko se vsak dan pa 10 ali več ur borim za fičnike s katerimi komaj pokrijem stroške(pa ne govorim o sebi).Neka moda je postalo pisanje znanih in manj znanih ljudi,o sebi,o njihovih ...prikaži več težavah ali uspehih,avtobiografije.Vse skupaj je ena sama samopromocija.Model je napisal knjigo.OK.Tudi če je v njej vse res,mislim,da povprečnega Slovenca pač ne zanimajo težave nekoga,ki že ima vse in še več,se pa še kar naprej žene za denarjem.

    • jakec1575 09:49 27.januar 2020.

      ajde, zapeli ste na polno. tip je napisal knjigo. kdo si ti, da dolocas, kaj je izgorelost? strokovnjak? Ne rabis kupiti knjige, se manj brati. Tip mi je antipaticen, sam taki komentarji se bolj. Knjigo je napisal po izgorelosti.

  • McClain 09:13 25.januar 2020.

    haha, on zgorel? Prihaja pa iz Pristopa, kjer jim ministrstvo za kmetijstvo naroci kar tako neko akcijo o promociji slovenskega mesa, niti na koncu ne izmerijo ucinka, cena pa 3 milijone, a ne Židan? Tile se lahk zajebavajo kolkr se ...prikaži večse hočejo. Bagola, 20 let sem delal 12 ur /dan in se še kar nisem vnel. Pa je bilotudi vse sorte vmes. Pač, že ko sem te videl skakat vsake 2 dni iz novega članka, sem vedel, da te m ainstream bilda pač za nek kanon futer ljudem. Lepo je povedala Nataša.

  • mira01 19:43 31.januar 2020.

    Bagola ni simpatičen.

  • Majazmaja 15:04 30.januar 2020.

    Marketing je garaško delo, konkurenca je ogromna in Bagola je res ustvaril nekaj izjemnih del. Verjamem, da se je 'sesul.' Če je iz tega potegnil nekaj pozitivnega, kar bo pomagalo drugim, super. Sama ne dam nič na take knjige, in ...prikaži več tudi delam po 12 ur dnevno. Glede te Nataše pa tole. Verjamem, da si ne predstavlja, kako je, če imaš stresno delo (bivši je izjemno bogat). In dokler ne bo dojela, da delo ni le fizicno, je prerekanje z njo brezploden, ker ima tipičen intelektualni domet fizikalke.

  • jakec1575 10:42 27.januar 2020.

    Še vsi ostali napišite knjigo. Morda bo to vaš prvi korak k spremembam.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.