Avto
8267 ogledov

Se obeta poseben predmet iz prometne vzgoje?

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 08:28 25.marec 2019.

    1. Nov predmet v OŠ? Zakaj pa ne. Vendar bi morali prevetriti cel sistem in narediti "okno" za predmete, ki se denimo izvajajo 2 meseca, več ur na teden. Tu nastane resen problem za zaposlene za organizacijo dela, ne pa ...prikaži več za učence. Vprašati pa bi se morali, komu mora biti šola namenjena. 2. Boljše ceste: dvomim. Pragersko - Ptuj je ena krasna skoraj ravna cesta, brez naselij tik ob njej, s samo nekaj križišči, zmernim prometom in čudno veliko nesrečami. Zakaj?

  • Skipi 06:39 26.marec 2019.

    Problem je pri tistih ki so sedaj na cesti. Ti otroci verjetno ne bodo več vozili. Bo avto sam.

  • Avatar Leon
    Leon 12:26 25.marec 2019.

    SDSovec Bogomir Vnučec"Izboljšalo jo bo šele, ko bomo imeli boljše ceste," ? To nima nobene zveze z radarji ? Socializacija voznikov in PREVENTIVA policije brez oznanjanja o kontrolah kot to sedaj počno ! Tudi polovičke so potuha kršiteljem . V ...prikaži večV Švici je kazen za enako kršitev različna in je odvisna od vsakega posameznika glede na standard ,kar pa se osebno ne strinjam .

  • Varsianna 23:57 25.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • mph 09:48 25.marec 2019.

    Ukinit par predmetov, zmanjšat število ur, naredit učenje bolj učinkovto, naloge naj bodo takšne, da jih večino lahko rešijo otroci sami, ne pa obratno, da rabiš diplomirane starše, da ti pomagajo. A bi šlo? Kot je urejeno na severu Evrope.

    • Majazmaja 10:43 25.marec 2019.

      Moji in moževi bratje imajo 7 otrok od 2. razreda o. š. do 3. letnika gimnazije in nihče ne doživlja šole kot breme. Nihče od staršev nikoli ni sodeloval pri nalogah, so jih pa občasno (1 x na 2 meseca) ...prikaži več pregledali. Prav tako se z njimi niso učili, saj so mnenja, da je šola zgolj njihova skrb. Ko so gimnazijkini starši do lani delali na Finskem, se je tam 8 let šolala v finskem šolskem sistemu in jeziku in rekla je, da je naša šola veliko lažja, manj obremenjujoča in bolj sproščena.

    • Majazmaja 10:44 25.marec 2019.

      Na Finskem se je šolala od 1. do našega 6. razreda in potem še 2 leti v srednji šoli. S finščino ni imela težav, saj je to jezik, s katerim je v stiku praktično od rojstva.

    • Pepe007 11:13 25.marec 2019.

      Strinjam se z Majazmaja. Otroci lahko rešijo naloge sami, če se starši zadovoljijo, kam otroci po sposobnostih dejansko sodijo in če jim ne plačujejo N-dodatnih aktivnosti ter dajo na voljo kupa elektronskih naprav, ki pokradejo ves čas. Če ima otrok ...prikaži več šolo + mogoče še eno rekreativno aktivnost (gibanja šola žal ne zagotavlja dovolj), potem bo imel več kot dovolj časa za šolo in za otroštvo. Razne glasbene in jezikovne šole so za res nadarjene, ki jim je taka aktivnost v izjemno veselje.

    • mph 11:39 25.marec 2019.

      @majazmaja, moji so že odrasli, kmalu bodo sicer vnuki, ... drugače pa ga NI STARŠA, da nanese pogovor, koliko časa noč in dan porabijo za razlagat snov in urejat plakate, ki NISO PRIMERNI za otroke.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.