Avto /avto/na-strom
38311 ogledov

Avtom z notranjim zgorevanjem se bomo prostovoljno odpovedali

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 13:44 03.junij 2023.

    Ogromno napisanega in nič povedanega. DO 2035 BOMO LAHKO KUPOVALI VOZILA NA NOTRANJE IZGOREVANJE, TO POMENI ŠE POTEM NAJMANJ 20 LET SERVISA ZA TA VOZILA. 20+11=31 let, Kako bo v korak s tem šel preostali svet? Kako se bo pridobivala ...prikaži več zadosna količina električne energije, pa ne samo za polnenje, tudi izdelava vseh komponent je velik potrošnik le te. Da o polnilnicah niti ne razmišljamo, kakšna bo cena el. energije? Bla Bla Bla

  • Toma 14:40 03.junij 2023.

    Gledena vse napisano sporoča: čimbolj stran od EV!

  • Fulmmer 13:11 03.junij 2023.

    Vse super in fajn, ekologija pa to, nič pa ni govora kako se zadeve lotevajo v Ameriki, Afriki, Rusiji? Ali bo pač Evropa rešila cel svet in bližnjo okolico vred?

  • Kmodri 15:07 03.junij 2023.

    Seveda, ker bodo tisti, ki ne bodo imeli električnega avta plačevali za lastnike skozi dražjo omrežnino in elektriko. Lepi novi svet!

  • Boschtjan Zupanchich 09:32 03.junij 2023.

    Aja, ... a zato, da bomo imeli en še bolj Ogrooomen "auspuh" v Šoštanju, in Fukušimo z Černobilom v Krškem, .... grem pa potem precej precej rajši na Bioetanol.

    • Avatar NickMason
      NickMason 09:58 03.junij 2023.

      Plin je že dolgo aktiven za avte,ne vem kaj je z plinom narobe drgač.Bolj čistega izgorevanja sploh ni.

    • Boschtjan Zupanchich 10:06 03.junij 2023.

      Aja, .... a Bioetanol ni toliko čist kot fosilno gorivo ? Torej, bi morali v Prekmurju narediti še Horizontalno vrtino , .....

    • Avatar NickMason
      NickMason 10:09 03.junij 2023.

      seveda,samo zanimivo da ne delajo propagande za plin,trenutno bi bilo dobra rešitev za svet,pa še kdor si ga lahko privošči kupi e avto in to je to.Za vsak žep preskrbljeno bi bilo

    • LudvikK. 11:34 03.junij 2023.

      Zdi se mi, da mešata avtoplin in metan. Prvo je fosilno gorivo, drugo pa čisto nekaj drugega. Nemci imajo skoraj 1000 črpalk, Avstrijci skoraj 300. V nemčiji subvencionirajo cng, ki stane 1€, Pri nas imamo 5 črpalk, cena cng je ...prikaži več prepuščena trgovcem, trenutno pa stane 1,65. Tako da propagande ne delajo samo pri nas, ker goloba in mesca boli k. za okolje, drugje pa mocno podpirajo.

  • Boschtjan Zupanchich 05:36 04.junij 2023.

    A što ako ovaj Vanja ide natrag dole, odakle se privukao, i tamo savjetuje što da dolani dole kupuju !!! ??? !!! Nas Slovence pa naj pusti pri miru !!! ! !!!

  • pilotko 10:13 04.junij 2023.

    Naj povedo, da ni problem samo v enormno visokih cenah e-vozil, ampak tudi pri polnilnicah, vrstah pred njimi, dragih prisilnih pijačah ob čakanju in plačevanjih z raznimi karticami...Tudi zato se kupujejo še vedno predragi a bolj uporabni hibridi. O tovornih ...prikaži več vozilih pa raje pozabimo na štrom. Rešujemo in kompliciramo življenje ljudem v EU, najbolj pa svet svinjajo na vzhodu in Aziji in kaj potem ???

  • bobubob 07:57 18.julij 2023.

    Že sedaj vidimo, kako postajajo vozila 'enostavna'. Ja, za 15-minutna mesta bo tak električar dovolj, več pa tako ne bomo rabili, da si pripeljem ocvrte črve iz razdeljevalnice 'hrane', pa še nekaj tablet ali dozo cepiva za 'dnevno fizično in ...prikaži večin psihično normalnost' in seveda dnevno zalogo 'očiščene' vode iz bližnje reke ali kanalizacije. Standardizirano javno (javno je seveda najboljše) bivališče nam bodo deratizirale(in pregledale) obvezne javne službe...no, leta 35 EU ne bo več - hvala Bogu!

  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 22:05 03.junij 2023.

    "tesla model Y stal manj kot 50.000 evrov." Kaj pa je to. Pičkin dim. Za kaksnga blodnjaka mogoče. Za enga normalnga je pa to tu mač dnara za en brezveze pleh. Al pa plastiko.

    • Avatar Jud_Süß
      Jud_Süß 22:07 03.junij 2023.

      Ne maram nobene stvari na baterije če ni treba. Nobenga orodja na jebene akumulatorje. Hočes neki narest, primeš aku bormasino v roke, pa je prazna baterija. In jo lohk das filat. Sam si pa odpres en pir. Vrtanje pa prestavus na drugič.

    • Toma 10:29 04.junij 2023.

      Imam toliko aku orodja, da si bom moral urediti bazo podatkov za akumulatorje ;-) In da, tudi meni se zgodi. da sta oba prazna, ko se spravim delat. Ker nisem profi in ker se polni akumulatorji hitreje starajo, jih ne ...prikaži več napolnim po končani uporabi. BTW: Tudi 15 let stari še zmerom opravlja svoje poslanstvo.

    • Avatar Jud_Süß
      Jud_Süß 10:40 04.junij 2023.

      Mene ne moti če ima orodje kabel. In nimam potrebe po aku orodju ker imam strom vedno pri roki. Razumem pa potrebo po aku ali orodju na benz, ce si nekje na terenu, zunaj. No, jaz kot rečeno nimam takih ...prikaži več potreb. Je pa zdaj aku očitno trend. Lidl prodaja čedalje več tegs sranja. Kupis bormasino za 30 in das še tolk za akumulator. Po mojem je to zgreseno in vodi v nepotrebno ustvarjanje smeti (odpadni akumulatorji)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.