Avto /avto/na-strom
9895 ogledov

Šef Renaulta iskreno o bencinskih in dizelskih vozilih

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • a0a00f39e817d67fe2684868c4e710c9609706fe 07:58 30.marec 2023.

    O čem govori in o čem pišete, elektrika na polnilnicah je že sedaj dražja od bencina in diesla. Električni avtomobili so nedosegljivi za navadnega smrtnika, tako da. Nekaj bi radi, pa ne vedo kako. Desetletja nazaj je bila panika zaradi ...prikaži veči navadnih 60W žarnic, treba zmanjšati porabo... danes el. avtomobili od 10 Kw naprej, pa ni problema. Kdo je tu nor....

    • Boschtjan Zupanchich 08:00 30.marec 2023.

      Odlično si to povedal,!!! Treba je samo še dodati, da vsi tile okoljski Bedaki niti tega ne vedo, da Globalno Segrevanje ni Popolnoma NIč povezano z Globalnim onesnaženjem ozračja , kot to Nepoučeni "strokovnjaki" Napačno Domnevajo in strašijo Naivne ljudi !!! ! !!!

    • oneh 11:27 30.marec 2023.

      Logočno, da je drago polnjenje. Polnilnica in njeno vzdrževanje stane. Na njej se pa polni malo avtomobilov. Ko se bo polnilo 10 x več avtov, bo polnilnica stala enako in vzdrževanja skoraj enako, strošek se pa bo razdelil na 10x ...prikaži več več uporabnikov. Več kot bo avtov, več bo polnilnic in večja bo konkurenca kar bo povzročilo, da bodo cene polnjenja postale bolj normalne.

    • rokobert 16:56 30.marec 2023.

      @ oneh...si imel cvek pri matematiki v osnovni šoli,a ne?! Pa mi izračunaj...na bencinski črpalki na eni ročki lahko vsakih 5min. nafilaš en avto od 0-100% Na eni električni pilnilnici (en kabel) lahko recimo povprečno vsake 4 ure napolniš enega ...prikaži več (neko povprečje,k ne zmorejo vsi superhitrega filanja,polnilnice si delijo tok itd...) Koliko strank lahko postrežeš v enem dnevu ICE in EVjev?

  • Avatar Leon
    Leon 07:50 30.marec 2023.

    Terensko vozilo na električni pogon je neumnost brez primere ! Kdaj bodo vojaška vozila na elektriko ?

    • oneh 11:25 30.marec 2023.

      Sem na youtube gledal test 6 terencev in dveh električnih vozil (2 in 4 kolesni pogon). Dva terenca niti nista prišla na cilj, eden s precejšnjimi težavami. Električarja oba kot na sprehodu. Na brezpotjih so tudi porabe nafte krepko višje, ...prikaži več porabe elektrike pa nižje kot na avtocesti. Da pa ima elektromotor večji navor je pa itak dejstvo. Sam prej vidim prednost elektropogona pri terencih. Seveda na urbanih brezpotjih in ne kje na afriških savanah.

    • Avatar Leon
      Leon 12:49 30.marec 2023.

      Kje boš dobil elektriko ko se boš zaplesal s terencem v blatu in spraznil akumulator ?

  • Boschtjan Zupanchich 08:03 30.marec 2023.

    In vsa ta Zablodelost z električnim "varčevanjem" na račun Vseh nas, je Samo Zaradi Napačnih Domnevanj nekih okoljskih Bedakov, ki niti tega ne vedo, da Globalno Ogrevanje Ni Popolnoma Nič povezano z Globalnim onesnaženjem ozračja !!! ! !!! Ampak ljudje ...prikaži več seveda nimajo pojma o tem, in jim zato nasedajo v to past, kot ladje na suhem !!! ! !!!

  • Boschtjan Zupanchich 07:58 30.marec 2023.

    Glede na to, da imajo električne konzerve navečji "auspuh" v Šoštanju, in z preslabim dometom, ter svinjski zaradi odpadnih baterij, in preveč Vžigajoči ter Pogoreči (da jih niti pogasiti ne zmorejo), so toplotni motorji še kako Zanimivejši !!! ! !!!

  • QSprm 10:14 30.marec 2023.

    Mozakar je povedal samo to, da jih je pedofilisticna oligarhija prisilila v ev. Eko teroristi so v svoji pregovorni slaboumnosti lahka tarca wef gestapa. Zrtve teh bolestnih iger lakote bojo pa prestraseni ljudje, ki so verjeli v vsemogocnost cepiva in ...prikaži večn armagedonsko groznjo co2. Pa dobrodosli v diktaturi demokracije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.