Slovenija

Selitev ministrstva v Celje? Najprej so bile govorice, zdaj so že korak dlje!

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Iuckyss1 11:08 09.avgust 2026.

Ministrstvo za pravosodje se baje seli v Dobrunje...

• DasAuto 11:53 09.avgust 2026.

tja bi se morali večno preseliti vsi aktualni politiki...

• Dieta 10:37 09.avgust 2026.

Očitno nimajo dela in načrtov pa so si podaljšali dopuste s tem, da bodo med selitvijo brez dela. To bo trajalo nekaj tedno. Tako se meri povečan razvoj SLO.

• Grunf 11:33 09.avgust 2026.

Kako bo selitev ministrstev izven Ljubljane izboljšalo dostopnost storitev za prebivalstvo in gospodarstvo še ni razkril nihče. Mogoče so se o tem pogovarjali na Triglavu. Sicer bi, če že počnejo te neumnosti, argumentirali vsaj s tem, da po tem ne ...prikaži več bo v najemu niti en m2 novo naseljenih prostorov državne uprave. Mimogrede, ali je sedež DARS-a še v Celju

• Dieta 10:35 09.avgust 2026.

Če že razvoja SLO ni, bodo pa večji stroški s selitvami, neučinkovitim delom in nakupi ministrom v darilo, kot Ciglerju, ki je bolj nagrada za to, da so šli v španovijo z Janšo.

• groffriedrich 10:56 09.avgust 2026.

Tam je pa Nivo Eko firma in družina Senič!!!Sem vse povedal.

• cigomigo 11:49 09.avgust 2026.

Kot vidite jaz nikoli nobenemu ne repliciram Meni je edini cilj da vas jebem tako leve kakor desne,, Če pišem kaj o pujsi pepi,, crkavate od tuge snrdljivi levaki in slobodnjaki,, če napišem kaj slabega o Janši se pa pizdijo ...prikaži večo Janšisti,,Jaz pa prav uživam ko jebem vse po spiski predvsem leve in manj desne

• lucas18 12:00 09.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com..

eeee 12:54 09.avgust 2026.

A je minister/ica iz Celja? Sam prašam. Ker Roncevic je Dolenjcek iz NM pa si bo službo preselil k sebi v NM. Bo ministrstvu prihranil stroške za mesečno (trebašparatpanajstanekolkorhoče.press)

• Dieta 13:30 09.avgust 2026.

To ni niti razvoj niti varčevanje. Računajte, da ministrstvo ne bo operativno, torej ni projektov, niti ne bo zmanjšalo potnih stroškov in drugih stroškov. Tako ministrstvo pač ne pospešuje, temveč zavira razvoj.

• cigomigo 13:31 09.avgust 2026.

Kot vidite jaz nikoli nobenemu ne repliciram Meni je edini cilj da vas jebem tako leve kakor desne,, Če pišem kaj o pujsi pepi,, crkavate od tuge snrdljivi levaki in slobodnjaki,, če napišem kaj slabega o Janši se pa pizdijo ...prikaži večjo Janšisti,,Jaz pa prav uživam ko jebem vse po spiski predvsem leve in manj desne

• cigomigo 10:37 09.avgust 2026.

predlagam da ministrstvo za zunanje zadeve preselijo v velenkovac jer tamo ima puno šiptar,, pa bi leiko vse zadeve sa pasoš porihtovali u velenkovac in tanja bi bila med odrezanimi,,,

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.