Avto /avto/testi
11762 ogledov

Bom izbral narobe, če se odločim za vstopnega dizla?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • TistoPravo 16:02 04.april 2020.

    Torej cena 12 mio tolarjev. Za toliko denarja smo si lahko pred uvedbo eura kupili dve novi garsijoneri....ali 3 golfe VI highline oprema. Avto je odličen, vendar ne odraža realnega cenovnega ovrednotenja. Če je cilj avtotrga, da vozijo varnejše in ...prikaži več naprednješe konzerve v obliki avtomobilov samo zdravniki, pravniki in politiki...potem si bodo kaj kmalu tudi tako poceni reklamo težko privoščili.

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 12:02 04.april 2020.

    BMW X3 je dober za prevoz poljščin,poleg tega je močno zasoljena cena,verjetno še najbolj zasoljena od vseh vozil. Tudi golf ni toliko precenjen kot ta drvarnica. Kaj dobiš že za pol manj denarja lahko.

  • mph 11:49 04.april 2020.

    Diesel forever. Vsaj dokler ne bo nekoč elektro ali še raje vodikova tehnologija res čista (brez umazanije v ozadju), baterije bolj zmogljive, ... itn. In več novejših študij je pritrdilo, da so sodobni dizli pravzaprav še najmanj škodljivi okolju.

    • stromar 18:03 04.april 2020.

      Diesel in vse iz nje je zgodovina. Ja 1,1 mio osebnih in pol miljona tovornih in še tranzit so res blagodejni za okolje

  • stromar 18:00 04.april 2020.

    Res pametno, 40t eur za novega in nato še 50t eur v 10 letih za gorivo, stroške. Prava naložba

  • DasAuto 14:02 04.april 2020.

    nadzor multimedije z vrtljivim gumbom je dejansko ena izmed varnejših in uporabnih oblik upravljanja, bi se morali vsi po njih zgledovati, ne pa da nas silijo v neke touch screen varjante, ko dejansko obračaš glavo in oči stran s ceste... ...prikaži več sem imel priložnost to preizkusit že veliko let nazaj in lahko rečem samo kapo dol za to funkcijo...

  • Avatar praufo
    praufo 20:22 04.april 2020.

    dizel je zakon, poceni gorivo, vsaj tako nekateri mislijo, hud navor, hudi izpuhi, pa še fajn trese, še tolk bolš za ženske, ... o kancerogenosti dizeslih strojev itak pri nas ni debate, ker pri nas ne raste rožca za vsako ...prikaži več bolezen, to je blo včasih , zdej mamo dohtarja za vsako bolezen , oz. tablete za vsako bolezen, ki samo še kličejo matildo ... zakaj ne bi kupili take kište, da se bo sosed pogrizu vse prste ... ja, to pa šteje ,,, slovenček je zakon, zadnji, ki bo kupil tako sranje

  • Dušan Peterc 22:34 04.april 2020.

    V tehničnih podatkih imate napako: Motor: 2.993 cm3, turbo dizelski, štirivaljni pravilno je Motor: 1.993 cm3, turbo dizelski, štirivaljni Vstopni dizel za ta model ni xDrive20d M sport pač pa X3s drive 18d. Če že imate motor v naslovu članka, ...prikaži več bi bilo primerno, da omenite tudi blagi hibrid z 8kW (11 KM), ki izboljša pospeške in start/stop funkcijo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.