Magazin /magazin/vip

Znana Slovenka razkrila: "Že pet let živim v celibatu"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 13:13 19.avgust 2026.

Ja, je tako kot moja soseda, ko mož pije ona trdi da je vdova pri živem možu....

• 4krogci 12:18 19.avgust 2026.

Vuhrnost ni isto ko celibat!

• irena213 12:07 19.avgust 2026.

Ni čudno, da jo noben ne po...voha.

• wolfenstein 12:26 19.avgust 2026.

Sej zato sama sebe (sedaj pa še druge) prepričuje da je to njen izbor. Škoda besed, dovolj je pogledat fris

• Henry 12:49 19.avgust 2026.

Finančne goljufije vam ne vzamejo le denarja – uničijo vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo Trustwave.Cyberdefense @ gmail com, ki je pregledal moj primer, odkril resnico ...prikaži več in mi pomagal povrniti moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj...

• zlatko55 13:02 19.avgust 2026.

Aja, rabi celi bat!!!🤣🤣🤣🤣

• slovenski3 12:55 19.avgust 2026.

Dieta je tudi govoril, da je v celibatu, pa so sosedje razbobnali, da ima prijatelja.

Mark035 13:09 19.avgust 2026.

Sem slišal, da imaš ti celo 3 tople prijatelje. Tko, da ne bit fauš "Dieti", ki ima samo enega prijatelja, pa še ta ni "topli".

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.