Finančne goljufije vam ne vzamejo le denarja – uničijo vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo Trustwave.Cyberdefense @ gmail com, ki je pregledal moj primer, odkril resnico… ...prikaži več in mi pomagal povrniti moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj...
Ja, je tako kot moja soseda, ko mož pije ona trdi da je vdova pri živem možu....
Vuhrnost ni isto ko celibat!
Ni čudno, da jo noben ne po...voha.
Sej zato sama sebe (sedaj pa še druge) prepričuje da je to njen izbor. Škoda besed, dovolj je pogledat fris
Finančne goljufije vam ne vzamejo le denarja – uničijo vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo Trustwave.Cyberdefense @ gmail com, ki je pregledal moj primer, odkril resnico… ...prikaži več in mi pomagal povrniti moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj...
Aja, rabi celi bat!!!🤣🤣🤣🤣
Dieta je tudi govoril, da je v celibatu, pa so sosedje razbobnali, da ima prijatelja.
Sem slišal, da imaš ti celo 3 tople prijatelje. Tko, da ne bit fauš "Dieti", ki ima samo enega prijatelja, pa še ta ni "topli".