Avto
62365 ogledov

Septembra, še bolj pa oktobra, se boste po avtocesti peljali počasneje

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar jezeran
    jezeran 17:22 07.september 2022.

    Zmedo delate tudi sami na Darsu, s tistimi butastimi tablami za obvestila, ki jih ne znate uporabljati. Danes zjutraj ob 0545 je proti Ljubljani na primorski avtocesti na tablah pisalo zgoščen promet, pa smo se vozili normalno do izvoza Vič. ...prikaži več Nobene gužve. Izgleda da so bili napisi še od prejšnjega dne.

    • Avatar jezeran
      jezeran 17:25 07.september 2022.

      Pa še to, čimprej naredite izvoz LOG in to dva pasova nato zaprite izvoz Brezovica, ker nima pomena. Iz voznega pasu se vozniki ustavljajo in vrivajo v že stoječo kolono za izvoz Brezovica. Zato so zamaški na kozarjah. Ali pa ...prikaži veča uvedite kamere in kaznujte bedake, ki to delajo

  • actrosmarjan 19:02 07.september 2022.

    Jaz pa ne vem kdaj si bodo naši loleki prišli gor da bo treba na naših cestah zgraditi še kakšen vozni pas zraven....potem je tu še prepoved prehitevanja za kamione čez dan...ne prideš nikamor...tolk ko dobijo za cestnine pa nič ...prikaži več pametnega se ne zgodi....

  • 4krogci 07:38 07.september 2022.

    Ni tolk problem povecanje prometa, kot pa da to, da so ljudje nesposobni za volanom! Med LJ in Vrhniko stojimo vsak dan…zjutraj proti LJ zgleda zato, k je na Logu se vedno treba placat cestnino, popoldan pa kr iz nicesar ...prikaži več se ustavmo in pol gas naprej kot da ni blo nic….Pac folk je nesposobn…in ce nisi za bit za volanom pejt z vlakom! Po prehitevalnem max 100km/h, k ce gres cez to je prevelika poraba goriva…istocasno pa kamjoni na vrhniskem klanch po unem tapocasnem pasu vozjo hitreje!

    • 4krogci 07:42 07.september 2022.

      Da o sminkaju,visenju na telefonu,preganju s partnerjem, skor pretepih v avtu nebi zgublal besed! Zalostno je, da prides z vlakom hitreje od Pivke do Lj, kot pa z avtom zjutraj pred glavno prometno konico, ko se je se leta 2019 ...prikaži več brez tezav po pameti dalo prit v lj v tam 30-35minutah, sedaj pod 1uro je ze cudez! Da o tujcih sploh nemcih, ki so sposobni po autobanu peljat 200+ km/h a pr nas cez 100tezko kdo gre…istocasno pa policija to povsrm tolerira in se pelje lagano v stric z njim po AC!!!

  • Boschtjan Zupanchich 22:53 07.september 2022.

    Da : povišati bi morali omejitev hitrosti iz 130 vsaj na 150 - 160 Km/h !!! ! !!! Nujno !!! ! !!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.