To pa je sistem alarmiranja po butalsko na kubik. Da moraš stalno skrbeti za primeren telefonski SW, da ne govorim o tistih, ki telefona sploh nimajo, ker ga na srečo (še) ne potrebujejo. Pa si ga bodo morali kupiti z… ...prikaži več z vsem sra**em, ki ga ta aparat prinaša - če bodo hoteli v banko ali k zdravniku (če ga bodo sploh našli), ali pa če bodo hoteli na sprehod. Butn, butn, Mici!
Tako kot sem vedel, bodo te alarme sedaj pošiljali za čisto vsako bedarijo. Zato sem si pa to vse skupaj izklopil. Potem pa opozarjajo na nek veter, ki ga sploh ni. Po eni strani komplicirajo z raznimi obvestili za piškote,… ...prikaži več, po drugi strani, pa kar vsiljujejo neka obvestila, ki jih uradno ne moreš izklopiti. Razen, če imaš malce več znanja.
Slovenija je en sam kupleraj!
Ugrabljeni smo s strani SDS in Izraelskega paraMossada..Se bo treba včlanit, ni druge alternative
Spet smo doživeli fiasko. V istem bivalnem okolju družinski člani nismo vsi prejeli sporočil. In Vsi imamo enakega ponudnika IT storitev.
Odvisno od aparata lol, ce nimaš pojma zakaj se gre ne lapaj🙉
To pa je sistem alarmiranja po butalsko na kubik. Da moraš stalno skrbeti za primeren telefonski SW, da ne govorim o tistih, ki telefona sploh nimajo, ker ga na srečo (še) ne potrebujejo. Pa si ga bodo morali kupiti z… ...prikaži več z vsem sra**em, ki ga ta aparat prinaša - če bodo hoteli v banko ali k zdravniku (če ga bodo sploh našli), ali pa če bodo hoteli na sprehod. Butn, butn, Mici!
Toliko o naših genijih.šalabajzerji.koliko denarja je šlo za ta nedeljjoč alarem.
Ti bi bolje naredil, ane, ker uporabljaš kmečko pamet 🤣
blayo ti si genij
Eni so rojeni za kritiziranje 🤣
Če ga nekdo ni prejel, sosed ga pa je, pomeni da je samo sosed na nevarnem območju.
Tudi pri nas jaz v kuhinji sem dobil opozorilo partnerka v dnevni sobi pa ne.
Butale,ampak važno,da se preganja tistega, ki odkrije nečednosti!!!
Kdo poje že to? KAKO JE LEPO BITI GLUP? Poglej čez okno če tam živiš in ti bo vse jasno al bo dež al sonce ne pa na mobi.
a ga je kdo dobil v albanščini ? angleščini ? amerikanščini ?
Tako kot sem vedel, bodo te alarme sedaj pošiljali za čisto vsako bedarijo. Zato sem si pa to vse skupaj izklopil. Potem pa opozarjajo na nek veter, ki ga sploh ni. Po eni strani komplicirajo z raznimi obvestili za piškote,… ...prikaži več, po drugi strani, pa kar vsiljujejo neka obvestila, ki jih uradno ne moreš izklopiti. Razen, če imaš malce več znanja.
Kaj tocno je zdej tle problem? Da je sosed dobil in ti ne? Slovenska fousija a? Al je to bolj na osebni rabi, k zena tud on njega dobi..in to vecX?
Folk ma probleme. Če niso obveščeni je narobe, če so je tudi narobe. Vedno je vse narobe 🤣